Şimdi Ara

Sıcak havada frene basınca ses gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serin ve soğuk havalarda frene basınca ses yok fakat yaz aylarında sağ tekerlekten frene basınca ses geliyor. Diskleri ve balataları değiştirdikten sonra oldu. Diskleri ve balataları geçen sene değiştirmiştim. Diskler delphi. Balata kale marka.
    Resimde göründüğü gibi döküm boşluğu gibi birşey vardı takıldıktan beri. Daha geçmedi o iz. Sizce neden kaynaklanır bu ses. Diskteki bu boşluk tehlike arz eder mi
    Sıcak havada frene basınca ses gelmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etme kotu bi durum deil ses gelmesi bildigim kadariyla kisin soguktan yazinda sicaktan kaynakli bi durum benim arabadada cok otuyo ama bende garajdan ilk ciktigimda yapiyo buda araba isindiktan sonra duzeliyo. Isaretli bolge hakkinda bilgim yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mert kaygısız M kullanıcısına yanıt
    İşaretli yer için döküm boşluğu demişlerdi , zamanla kaybolur dediler. Bakalım biraz daha bekleyelim o zaman

• normalde diskte hiçbir hata olmamalı... döküm boşluğu dedikleri, üretim hatası gibi görünüyor...

aşınan diskteki çizikler, boşluklar zamanla sese sebep oluyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de ön disklerde kale marka balata kullanyom 3 aydır
    her yıkama sonradı ilk harekette geri manevra yaparken çok kısa ve sadece kabinden duyulabilen gacırtı şeklinde ses yapar
    balata spreyi sıkınca geçer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaza basınca gelen patlama sesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.