Şimdi Ara

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
13
Favori
25.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bugun ray ban çerçeve 270 lira + 400 lira essilor %60 inceltilmiş cam aldım, ayrıca elimdeki cam kaplaması kalkmıs rayban güneş gözlüğüne atasunun kendi camlarından taktırdım 200 liraya. Fiyatlar gaye iyi, gecen sene opmardan despada çerçeve + hoya(maxee by hoya sanırım alt kalite) cam a 600 vermiştim. Yine de plastik parçasına 200 300 liralar vermek insana koyuyor ama maalesef bu luxxotica denen firma piyasayı perişan etmiş durumda.

• muscako M kullanıcısına yanıt
    Güzelmiş hocam. Teşekkür ederim.

Muayene konusunda nasıl yardımcı olacaklarını söylediler hocam? Ben de dün sipqriş verdim, toplamda 522 tl tuttu.haftaya muayene olsam devlet kqtkısını düşürebilir miyim?

• Geceleri araba sürerken karşıdan gelen araçların farları gözümü çok alıyor . Muayene olmadım , mağazaya gitsem yardımcı oluyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Muayene konusunda nasıl yardımcı olacaklarını söylediler hocam? Ben de dün sipqriş verdim, toplamda 522 tl tuttu.haftaya muayene olsam devlet kqtkısını düşürebilir miyim?
    Haftasonu olduğu için muayene olamayacağımı söyledim ve yardımcı olmalarını rica ettim. Onlar da hafta başında reçetemi iletirsem cam çerçeve indirimini yapacaklarını söylediler. Ücreti cam çerçeve hakkı düşürülmüş şekilde ödedim. Ücreti ödediyseniz sonrada cam çerçeve fiyatını size iade şeklinde vereceklerini sanmıyorum

• Çok teşekkürler haber için

• Prada marka çerçeve, essilor cam'a ve garantiye 745₺ ödedim. Camda antirefle, mavi koruma ve cizilmeye dayanıklılık özellikleri mevcut.
    Yalnız aldığım çerçeve normalde 1000₺ imiş. 399₺ ye düşmüş. O yüzden onda %40 indirim olmadı. Sistemde de indirimli hali ile 400₺ olunca içime yattı. Kazıklanmamışımdır inşaallah. Konu sahibine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mercpool

Prada marka çerçeve, essilor cam'a ve garantiye 745₺ ödedim. Camda antirefle, mavi koruma ve cizilmeye dayanıklılık özellikleri mevcut.
    Yalnız aldığım çerçeve normalde 1000₺ imiş. 399₺ ye düşmüş. O yüzden onda %40 indirim olmadı. Sistemde de indirimli hali ile 400₺ olunca içime yattı. Kazıklanmamışımdır inşaallah. Konu sahibine buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
    hocam ben +3 numara kullanıyorum. essilor prevencia cam %45 inceltme 345 tl dediler dün akşam. heryerde farklı mı uygulama anlamadım, çerçeve olarak beğendiğim çıkmadı, hep bana uymayan modeller vardı. olmadı evdeki çerçeveye cam taktırıp geçeyim diyorum.

• Fiyatlar tamamen sisteme dayali size bu sekilde yardimci olucaklarsa(ki ben inanmiyorum) cok iyi cunki pazartesi kampanya bitiyor..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BurakLEE kullanıcısına yanıt
    Hocam benim iki gözde 0.50 büyüdüğü için sgk indirimi oldu. O yüzden mavi filtreyle beraber de almama rağmen indirimli hale geldi.
    2. Ya da 3. sayfada bir arkadaş essilor prevencia modelini 192₺ ye almiş. Bir bakin isterseniz. Sanki size biraz fazla söylemişler.

• ravenous R kullanıcısına yanıt
    Gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: muscako

Haftasonu olduğu için muayene olamayacağımı söyledim ve yardımcı olmalarını rica ettim. Onlar da hafta başında reçetemi iletirsem cam çerçeve indirimini yapacaklarını söylediler. Ücreti cam çerçeve hakkı düşürülmüş şekilde ödedim. Ücreti ödediyseniz sonrada cam çerçeve fiyatını size iade şeklinde vereceklerini sanmıyorum

Alıntıları Göster
    Bende bugün sordum, işlemi bugün yapıp, reçete tarihi yarın olursa, sonradan ret olur ücret alınır dediler. Reçeteyi yarın yada sonrası tarihli alacaksanız, teslim aldığınızda tekrar durumu aktarır mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacıtitrettin -- 12 Ocak 2020; 16:32:8 >

• Lens kullandığım için şimdiye kadar hep devletin verdiği gözlük ve camı kullanıyordum bir tek akşamları evde gözlükleyim. Şöyle keyifle netflix'ten bi şeyler izleyeyim diyorum gözlük çizik dolu bütün keyfim hiç oluyor hep aklımdaydı almak ama pahalı diye erteliyordum. Güzel bi şey marka gözlük ile tavsiye edilen essilor cam aldım %60 inceltilmiş. 370 TL'ye geldi bence çok çok uygun. Çok teşekkür ederim konu sahibine bugün de son günmüş şansa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpioleo -- 12 Ocak 2020; 16:31:19 >
  • Rayban çerçeve ve essilor cam için 540 lira ödedim. İşim bilgisayar ile fakat mavi ışık filtresi günlük kullanımda pek hoşuma gitmedi. O yüzden düz cam aldım. Tam da çerçeve gözlük alma arefesindeydim harika oldu. Konu sahibine bilgilendirdigi için teşekkür ederim.

• 2 adet rayban çerçeve 1 çift essilor clizer prevencia, 1 çift atasun altın paket cam 900 tl civarı ödedim. Konu için teşekkürler, haberim olmayacaktı yoksa..
  • secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Hocam yapacaklarsa değil yaptılar. İşlem ücreti çıkarıldı, 68 TL cam çerçeve indirimi de yapıldı emekli olduğu için. Ücreti de o şekilde ödedim. 270 TL çerçeve+244 TL cam için ücret ödemiş oldum.

Daha önceki cam çerçevemi de aldığım görevli olduğu için esneklik sağlamış da olabilir.
    Sistemde arka planda ne yapıldı ne edildi bilgim yok açıkçası. Ama ben toplam fiyattan yapılan indirimlere ek cam çerçeve indirimi yapıldığını da gördüm, ondan sonra tamam diyip ödemeyi yaptım.

• hacıtitrettin kullanıcısına yanıt
    Tabii, bu durumda yine işlem sonrası yazacağım soran çok oldu. Ama bu işlemi yapamayan yardımcı olmayan-olamayan yerler ya gerçekten risk almayıp işine gelmediği için yapmıyor ya da bu şekilde bir işlemi yapmayı bilmediği için olmaz diyip geçiyor.

Hayirli olsun eger bir onceki camlarinizi orada yaptirdiysaniz sikinti yok ama muayine sonra yaptirip numaraniz degistiyse yada muayine sonra olup recetenizi sonradan yani pazaryeai verecekseniz yapmiyorlar.hayirli olsun iyi gunlerde kullanin

• secovaleo S kullanıcısına yanıt
    Etiketler son durumu fotolu şekilde atarım hocam :)

Bu durumları ben de tek tek sorup ona istinaden aldım. Gerekirse şu anda sistemde olan eski cam numaranıza göre yapılır, siz muayene olup güncel değerlerin olduğu reçeteyi aktarınca o numaralara ait camlar taktırılır denildi. Yani atasunda belli güne kadar olan memnuniyetsizlik vs durumunda cam çerçeve değişim iade prosedürü kullanılmış olacak.

Benzer durum olarak çerçevemde sorun vardı. Fabrikaya garantiye gönderelim dediler. Çerçevem yok dediğimde, sağolsunlar kendileri bana hemen aynı çerçeveden satın alın 7 gün koşulsuz iade hakkınız var dediler. Çerçevenin garantiden gelene kadar satın aldığınızı kullanın, çerçeve gelince aldığınızı iade almış oluruz bu süreçten etkilenmezsiniz dediler yani bu teklifi direk kendileri sundular. Diyeceğim o ki atasunun her yerde şubesi var ama malesef iyi niyetli müşteri odaklı olanları çok çok az.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.