Şimdi Ara

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
13
Favori
25.236
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde katıldık Atasun kervanina bakalim.Benim tercihim clien marka yerli üretim olan titanyum model çerçeve(169) ve essilor standart paket(250TL) oldu. Buna ek olarak hala kullanmakta olduğum çerçeveye de aynı essilor paketi siparişi verdim.yarinda muayene olup yeni numaralarimi iletecegimi söyledim,ok dediler.cam+çerçeve indiriminde de yardimci oldular o durumda.yalniz çerçevenin gerçekten titanyum olup olmadigindan tam emin olamasamda kullanıp göreceğiz bakalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibine teşekkürler gerçekten bugün gittim aldım aylardır salladığım ilk optiğimi.Altın paket + Mavi Filtre ve basit bir çerçeve toplamda 240 TL yaptı daha evvel sadece cam 200 TL idi iyi oldu
  • 3 numara için %60 inceltme essilor ile ince titanyum bir çerçeve sipariş verdim.

Çerçeveden çok taşar diye tereddüt ediyorum, beğenmezsek cidden koşulsuz değişim yapıyorlar mı, deneyimleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim haber verdiğiniz için.ben de çocuğun gözlüğünü yeniledim.

• kampanya bitti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cifaretto -- 12 Ocak 2020; 22:5:55 >
  • An itibariyle bitti. Bugün son gündü. Ben de 8 gibi gördüm kampanyayı gittim şimdi geliyorum. Mağazadaki son müşteri bendim. Normal fiyatı 3600 olan cam çerçeveyi 2200 gibi bir fiyata hallettik.

• Bizde bugün gittik normalde haber vermiyoruz müşterilere dediler her sene bu ayda oluyor falan diye
    Rayban çerçeve ve cam artı mavi ışık filtre hepsi 340₺ gibi bir fiyat tuttu devlet desteği ile beraber

• iPoint kullanıcısına yanıt
    seiko cam nasıldır bilmiyorum ama.
    benim camlar 4 normal+ 4 astigmat 0.61(?) oranlı inceltilmişdi.
    Hawk marka. 2 sene dolmadan camlar soyulmaya başladı.
    Tanesine 220 gibi bir ücret ödemiştim camların hatta.

Konuyu önceden görseydim kesinlikle değerlendirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero-man -- 12 Ocak 2020; 22:24:38 >
  • Achina A kullanıcısına yanıt
    Hangi çerçeveyi aldınız hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Camları atasunun kendi camlarindan mi seçtiniz..?
    Çerçeve raybanin hangi modelini seçtiniz..?

• muscako M kullanıcısına yanıt
    hangi şube merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: elmadilimi

hangi şube merak ettim
    Ankamall şube hocam. Bu sayfada yine aynı şekilde alan biri daha olmuş. Yani bu işlem tamamen şube ve personel insiyatifindeydi bence. Şahsen indirimi yapamayız deselerdi camı yaptırmadan sadece çerçeveyi alıp çıkacaktım. Bunu yapmalarındaki en büyük etken son gözlük ve camı aynı şubeden almış olmam ve yenisini alırken de yine orayı tercih etmem bence. Atasun konusunda acabalarım vardı ama bu hareketleri sayesinde gönlümü fethettiler😁😁

Mavi kaplama vs mevzusunda da atasunda olan görevliye yine açık açık sordum böyle böyle sizden aldığım mavi kaplamaya dışarıdaki optik dükkanında lazer tuttular ışık direk geçti arkaya, kendi camlarına ışık arkaya geçmedi bile diye. Görevlinin bana verdiği cevap da o yapılan şey yıllardır var aynı şeyi yapıyorlar ama mavi ışıkta önemli olan zararlılarının göze ulaşmamasını sağlamaktır, lazer o yüzden geçer camın arkasına. Mavi ışık vücutta uyku için gereken ışık cinsi falan filan dedi 😁 bu da beni tatmin etmedi, standart optik dükkanında olan lazer muhabbeti de tatmin etmedi 😁 bana göre bunun ikisi de pazarlama meselesi tamamen. Pc başında çok vakit geçiriyorum, 2 sene faln da camı kullanacağım, 42 TL veriyim alayım es kaza belki etkisi vardır dedim yine aldım 😁

• Enpara bu harcamanız taksitlendirilemez diyor neden acaba?

Edit: düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciog -- 13 Ocak 2020; 0:44:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

3 numara için %60 inceltme essilor ile ince titanyum bir çerçeve sipariş verdim.

Çerçeveden çok taşar diye tereddüt ediyorum, beğenmezsek cidden koşulsuz değişim yapıyorlar mı, deneyimleyen var mı?
    bende aynı camı 390 tl ye aldım, 169 tl lik c line marka gözlük 101 tlye en son sepette 40 tlye inince satıcıda şoık oldu. essiloar %60 ince cam mavi filtre çerçeve 819 tl tuttu 472 TL ye aldım bende indirimden.. gelince yorum yapacam. essilor camlar 650 tl -700 tl piyasada sanırım.
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    Essilor cam idi
    Raybanın yuvarlak çerçevesiz modelindendi

Çerçeve Rayban aldım hocam. Modeline bakmak aklıma gelmedi açıkçası 500 du 300 e indi. Camlar essilor. Progressive cam yakın uzak bir arada şu anki biri +8 diğeri +6,5
    Yakınları da bunlara +1,5. Toplam 3000 di camlar. O da 1800 e geldi. Odaklama diye bir şey yapıyorlar bir de onun içinde 30 aldılar bir de gece sürüş için 70 falan işte 2200 e geldi. Ama ben de muayene olmamıştım. Bu hafta içinde olup gelirsiniz dedi. Ama devletin verdiği indirimi uygulamadı. Bazı arkadaşlara diğer mağazalarda uygulamışlar galiba.

• Gözlük camları konusunda nikonun camlarını bilen var mı acaba? Essilor ve seikodan daha mı alt seviye nikonun camları acaba?

• Achina A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tekrardan hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ediyorum bilgi için

Bu arada böyle bir konu açtığın için çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.