Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına: Spec Ops The Line (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
16.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mac anlatır gibi yorumlamışlar. evet , binaların arasından geçiyor, ofis galiba onlar. helikopter karşımızda.. ramos sağ kanatta önünde derin bir boşluk.
  • Ve uçan silahlar :D

Bu arada Erdinç abi nereye gidiyor ya :S :S
  • Bence FPS oyunlarında can barı gibi birşey olmalı.Mermi yiyince kırmızı lekeler çıkıyor bir süre sonra geçiyor sanki buharlaşıyor.Gerçekçiliğ çok baltaladığını düşünüyorum.
  • Biraz daha emek harcansa bir klasik olabilirmiş ama grafik ve oynanış olarak orta düzeyi aşamamış gibi. Fps falan yapsalarmış bari call of duty'nin hayal kırıklığında iyi iş yapardı.
  • Erdinç Abi gitme nereye gidion :(
  • quote:

Erdinç İyikul ? @erdinciyikul
    SorAnlar olmuş, Riot Games'de, PR and Community Manager olarak görev alacağım.

Gitmeseydin keşke :(
  • süpere benzio burdan bakınca
  • Oyun güzele benziyor, bakalım multisi filan nasıl olacak.
  • Ya erdinç abi nereye gidiyo ya :S:S:S::SS
  • sonunda specops serisi adam gibi bir oyun yapmış eskiden ps1 de 1 ve 2 sini oynamıştım 3 de vardı sanırım ama emin olamadım şimdi herneyse sonuçta oynamıştım 3-4 adamla beraber dalıyorduk hepsini kontrol edebiliyorduk çok zor oluyordu şimdi emir verdirtiyoruz işaret edip bunu akıl edebilmişler iyi olmuş ancak çok lakayt tavırlarla inceleme olmuş biraz azaltırsak iyi olur bir kaç ufak hatası var oyunun demosu sonuçta ve patch vs ile düzeltirler sonuçta medal of honor , call of duty ,resident evil , metal gear solid serisinin zamanında çıkmış ender oyunlardan ve yer edinememesinin sebebi zorluğu ve sıkmasıydı 3-4 adamı idare etmek kolay değil ayrıca salakça eski grafik motorları da kullanmamışlar kısaca adam olmuş oyun hırpalayıp fazla kurcalamayın yamayla düzelir neler çıktı düzeldi yamayla bu mu düzelmeyecek bazen ilk oyunu böyle çıkıp ikincisi ortalığı kasıp kavuran az oyun olmadı
  • Sonunda PS3 incelemesi gördük :) teşekkürler bsc !
  • senin dubaide ne isin var ki yardım istiyorsun be adam bunlar ırak a da girerler adamları soyar katlederler sonrada muslumanları terorist ilan ederler baksanıza oyunda bile dubai yi nasıl sahiplenmisler
  • uğurlar olsunn
  • Oyun guzel incelemede guzel hele su o nasil siniper espirisi cok cok guzel.
  • ne mübarek oyunmuşsun sen ya acayip güzeli helal

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Üşüyoruz Erdinç reyizz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu zevkle oynuyorum,güzel yapmışlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.