Şimdi Ara

Siberia V2 Frost hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başka bir konuda bahsedildiğini görünce ilgimi çekti, bu kulaklığı almayı planlıyordum fakat 5.1 veya 7.1 gibi bir 3D ses motoru olmadığını öğrendim. En ucuz yerde bile 350 TL fiyatı olan bu kulaklığa 5.1 desteği bile yokken o parayı vermeye değer mi? Bildiğim kadarıyla önemli bir husus bu çünkü özellikle FPS oyunlarında nereden sesin geldiğini anlamak çok önemli.

Biraz daha bütçemi arttırıp Razer Kraken veya G35 de alabilirim, ikisinden hangisini önerirsiniz? Aslında G35 hakkında yeterince yorum okudum, biraz kırılgan olduğu ve kulak pad'lerinin çabuk yıprandığından bahsedilmiş bunun dışında kulaklık ve mikrofon kalitesi iyiymiş. Razer'ın kulaklıkları hakkında ise hiçbir fikrim yok. Ses kalitesi nasıldır, mikrofonu sesi güzel alır mı (sıkça Skype kullanıyorum oyun oynarken), sağlam mıdır gibi yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Angelyus

ne razer kraken nede g35

http://www.sanalmarketim.com/cm-storm-sgh6000kk5r1-sirus-51-surround-gaming-mikrofonlu-kulakustu-kulaklik/p_53746/

Yalnız benim o kadar iyi bir ses kartım yok, yani anakartın onboard'ı. Yine performans alır mıyım o kulaklıktan?
  • O kulaklık ses kartlı zaten hocam
  • ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    hocam birşey sorucam bu ses kartlı kulaklıklarda ses kartı almasakda oluyormu alsak ne farkeder
  • İzmir.li İ kullanıcısına yanıt
    Ses kartlı ve ses kartsız modeller genelde ayrı oluyor. Ses kartlı bir model satıştayken ben bunun ses kartını istemiyorum diye bir şey diyemiyorsunuz yani. O kulaklığın ses kartsız bir modeli varsa onu olabilirsiniz ancak (G230 ve G430, Siberia v2 ve Siberia v2 (ses kartlı) modeller gibi).

Ses kartı gerekliliği tartışmaya açık bir konu ve kişisel tercihlere göre değişir. Bence ses işleriyle uğraşmayan biri için ses kartı gereksiz (günlük kullanıcı ve hatta bence profesyonel düzeyde olmayan bir oyuncu için bile). Ama elbette ses kartı için de bütçeniz varsa ses kartlı model alınabilir. Onboard'a göre ses kalitesinde fark mutlaka olacaktır

Ekleme: demek istediğiniz ses kartlı bir kulaklığa ayrıca bir ses kartı almaksa böyle bir şeye gerek yok. Ses kartlı kulaklıklar zaten içinde bir ses kartı barındırdığı için usb çıkışlı oluyor. Bu nedenle tekrar bir ses kartına bağlama imkanınız olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 8 Mayıs 2014; 23:16:27 >

• ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    teşekkürler birazda imkan meselesi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

teşekkürler birazda imkan meselesi..

Aynen öyle
  • onboard ses kartı ile kulaklıktan en fazla %30-%40 verim alırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: İzmir.li

hocam birşey sorucam bu ses kartlı kulaklıklarda ses kartı almasakda oluyormu alsak ne farkeder

Kasa içine ses kartı almaktan bahsediyorsan eğer ihtiyacın yok ses kartlı kulaklıklarda, zaten sesi kulaklığın kartı işliyor. Mesela Siberia v2'nin kendisinde 7.1 desteği yokmuş (Steelseries'in support'una mail attım) fakat kulaklığın ses kartını da alırsan 7.1 sanallaştırması yapıyor, hatta herhangi bir kulaklığı takarak kullanabiliyorsun o kartı.

Eğer sorduğun "Siberia v2'yi ses kartsız alsam olur mu?" ise yine kullanırsın ama çevresel ses alamazsın, surround (sağ - sol) kulaklık gibi kullanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.