Şimdi Ara

siberalem.com hakkında (üyelik aldım ama...)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu aptal siteye 2 haftadır üyeyim..denemek için silver üyelik aldım 17 tl verip...1 aylık...arkadaş böyle birşey olmaz ya 200 tane mesaj gönderdim beğendiklerime....öyle selam naber merhaba da değil....profillerinde yazan cümlelere göre değişik edebi cümlelerle merhaba yazdım...ama gelin görün ki sadece 1 kişiden cevap geldi...yaşadığım şehir hakkında sormuş...cevapladım...daha da ondan cevap gelmedi...

hayır işin garip tarafı ne biliyormusunuz ,giden kutusuna bakıyorum..attığm mesajlar 2 hafta öncesine ait ve okunmamış diyor...ama sistemdeler yazıyor..yani online... ulan bunların hiçbiri mi mesaj okumuyor...

profili de doldurdum resimde ekledim 6-7 tane....elim yüzüm düzgündür yani..yaşım 25...

bundan bi cacık çıkmıyorsa diğerlerinden ne çıkar allah bilir

• Yapay Zekanın Yanıtı

Siberalem.com Hakkında: Bilmen Gereken Her Şey

Siberalem nedir?

Siberalem.com, çeşitli konularda e-kitaplar, videolar ve diğer dijital içerikler sunan bir üyelik platformudur. Platform, kişisel gelişim, sağlık, ilişkiler ve iş dünyası gibi alanlarda geniş bir içerik yelpazesine sahiptir.

Siberalem.com'a Üye Oldun Ama...

Siberalem.com'a üye olduktan sonra, beklentilerini karşılamadığını düşünebilirsin. İşte bazı olası nedenler:

• İçerik kalitesi: Bazı kullanıcılar, Siberalem.com'daki içeriğin düşük kalitede olduğunu veya beklentilerini karşılamadığını bildirdi.
    • Erişim sorunları: Bazı kullanıcılar, platformdaki bazı içeriğe erişimde sorun yaşadı.
    • İade politikası: Siberalem.com'un iade politikası sınırlıdır ve üyelikler için tam iade sunmaz.

Alternatifleri Düşünmek

Siberalem.com'dan memnun değilsen, alternatif platformları değerlendirmek isteyebilirsin. Benzer içerik sunan ve daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlayan birçok seçenek mevcut. İncelemeler okumak ve farklı platformları karşılaştırmak faydalıdır.

Sonuç olarak, Siberalem.com, çeşitli dijital içerikler sunan bir üyelik platformudur. Ancak bazı kullanıcılar, içerik kalitesi, erişim sorunları ve iade politikası konusunda endişeler bildirmiştir. Alternatif platformları araştırmak ve bilgili bir karar vermek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • abazalık başa bela
  • abazalık degil.aklın ermez simdi büyüdüğünde anlarsın belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elin yüzün düzgünse niye sanaldan saçmasapan uğraşıyosun ki?
  • Özellikle internet ortamında kadınlarla tanışmak başa beladır. Neden mi? Senin gibi kaç kişi onlara mesaj atıyor biliyor musun?

Denemek istersen "Fake" bir hesap aç ve gösteriyi izle.

Şunu da belirteyim. O kıza gelen mesajlar arasında, senin gibi edebiyatçı ve şair olan çok var.

Kızları etkileyen senin şairliğin, artistlik edebiyat cümleleri değildir. Onlara ne hissettirdiğindir. Bir arkadaşım var . Eleman şiir paylaşır, özlü söz paylaşır. Kızlar yazdıklarını beğenir ama eleman sap gezer. O senin ağzının salyalarını akıtarak baktığın kızı da, kıro dediğin eleman götürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawli@
    elin yüzün düzgünse niye sanaldan saçmasapan uğraşıyosun ki?

nerdeyse hiç arkadaşım kalmadı..en son çare bu steyi deniyim dedim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebooktan dene siberalem fake üye kaynıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streetsoul -- 24 Haziran 2011; 11:08:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malum en geniş kapsamlı şiir sitesinde bile orayı arkadaşlık sitesi gibi kullanmaya çalışanlar var,hoş site yönetimide ne yapsın "böyle üst düzey kültürlü bir toplumun ilgisini" ancak böyle çekiyor.Bazı şiirleri okurum,bayan şairlerin şiirlerinin ( açıkçası çok dandik ve sıradan şiirlerin bile. ) altına öyle ağdalı yazmış ki adam ve bir o kadar öyle saçmalamış ,"acıdan gülüyorsunuz,ağlayarak.." toplumun düzeleceği vs. yok.Biz hayat ve yaşama konusunda beceriksiz bir millet haline geldik,bunun sebebi maalesef dandik ve sığlaştırılış eğitim sistemimiz.
  • fake dostum o kızlar. Senle alakası yok. Tamamen sahtekar bir site.
  • Siteye aptal diyorsun ama asıl aptalın kim olduğunu hala anlamamışsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.