Şimdi Ara

Siber savaş başladı: Hedef İsrail'in devlet siteleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk hackerlar İsrail'in "Likudnik" -İsrailin sağcı partisine ait site- sitesini hekledi. İsrailli yetkililer yapılan bu saldırıya karşı agresif açıklamlarda bulundular.

http://www.likudnik.co.il/

Siber savaş başladı: Hedef İsrail'in devlet siteleri

• süper
  • aferin ölen insanlar geri geldi siz bunu yapınca ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki
  • yok bence iyi yapıyolar tebrik ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdsavas

aferin ölen insanlar geri geldi siz bunu yapınca ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki

?
  • quote:

aferin ölen insanlar geri geldi siz bunu yapınca ne kadar boş işlerle uğraşıyorsunuz anlamıyorum ki

Sonuç da ne yaparsan yap ölüleri geri getirebileceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede boş iş değil, iyi yapmışlar, her alanda tepki gerekli...
  • 1500 tane israil sitesini çökertti ayyıldız bu arada.

http://www.dha.com.tr/n.php?n=israile-ait-1500-site-hacklendi-2010-06-01
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl166

1500 tane israil sitesini çökertti ayyıldız bu arada.

http://www.dha.com.tr/n.php?n=israile-ait-1500-site-hacklendi-2010-06-01

devam

• Helal olsun.devam edip fritolay,nestle,coca-cola company gibi sitelerinde hacklenmesi dileğiyle...

Ya nasıl bir anlayıştır ki,kardeşlerini öldüren bir milletin neredeyse tüm mallarını kullanıyoruz,hadi ben boykot koydum...Sen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MsS

Helal olsun.devam edip fritolay,nestle,coca-cola company gibi sitelerinde hacklenmesi dileğiyle...

Ya nasıl bir anlayıştır ki,kardeşlerini öldüren bir milletin neredeyse tüm mallarını kullanıyoruz,hadi ben boykot koydum...Sen?

bütün türkiye boykot etse israil ekonomisine zerre kadar dokunmaz bu boykot işi tam bir saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slimshadyy -- 1 Haziran 2010; 17:51:52 >
  • oturalımda bilimde teknolojide gelişelim demek yok
    varsa yoksa bozalım, yıkalım, hackleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: compitir

oturalımda bilimde teknolojide gelişelim demek yok

Hastayım yargısız infazınıza..

Teknoloji, bilim faaliyetleri gerçekleştiriyorsun sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

quote:

Orijinalden alıntı: MsS

Helal olsun.devam edip fritolay,nestle,coca-cola company gibi sitelerinde hacklenmesi dileğiyle...

bütün türkiye boykot etse israil ekonomisine zerre kadar dokunmaz bu boykot işi tam bir saçmalık

adamlar dünyanın parasını kazanıyor bizden nasıl birşey dokunmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x1650Pro -- 1 Haziran 2010; 18:12:05 >
  • quote:

Yok onu da diyoruz da bu gün gelişelim deyince yarın gelişmiş olunmuyor malesef.
  • Bu tür saldırıları destekliyoruz
  • @slimshadyy
    quote:

Pekâla dostum,sen nescafeni yudumlarken "israilde çocuk katliamı" başlıklı haberleri izlemeye devam et.

quote:

Teknoloji nedir diye sorardım ama böyle yorum yapan bir üyeden alıcağım cevaplar saçma sapan olucaktır.

Teknolojisine özendiğin ülke,Senin müslüman din kardeşini öldürüyor sen nasıl bir insansın böyle bir durumda adamların teknolojisini bize övüyorsun,o bombalar sana yağmadıkça övmeye devam edersin diye düşünüyorum...(Bu yorumu Müslüman olduğunu düşünerek yazıyorum değilsen aldırma!)

• quote:

Ölüleri nasıl geri getirebilirim bana öğretirmisin?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.