Şimdi Ara

Siber savaş başladı: Hedef İsrail'in devlet siteleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
3.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sispanser

quote:

Orijinalden alıntı: anl166
    Millet okuyor iş bulamıyor be, insanlara laf atacağınıza eğitim sistemi değişsin, iş imkanları değişsin.
    İsraildeki insanlar mutluysa devletin sayesindedir.
    Ben okulumu bitirdim, maddi dururumumda Allah'a şükürü iyi ama,
    Geçen gün açıklandı açlık sınırı, ülkemizde 826 tl miymiş neymiş, ulan emekli adamın aldığı maaş 700tl olsun 400-500 kira gitsin ev ihtiyaçları zart zurt derken insanlara para bile kalmıyor. İnsanlar neden mutsuz ilk önce bakın bi'. Geçen gün arkadaşın biri konu açtı, Almanya'da işsizlere işsizlik maaşı ile bahçeli bubleks evde oturuyormuş. Kusurabakmayın, burda bir sürü kitap okuyup tiyatroya giden insan vardır hangisinin yüzü gülüyor söyleyin.

Tartışmaya girmeyeceğim.

Ben mutluyum arkadas. Para bulamayip ac kaldığım günler oldu. 17 Ağustos'ta binamız dikkanmiz yıkıldı. Ve ben hala mutluyum. Önemli olan tevekkül dur. Sana soruyorum mutsuz insanlar için ne yaptın.

Adamlar Gazze'ye yardıma gidiyor ve hala ulkemiZde açlar yokmu demeye curret edenler var.

500 tlyede insan geçinir. Ama bizim millet illam lux yasayacak. 500 tlye kırasını ödeyip 2 cocuk okutan insanlar biliyorum.

Siz tek iste çalışıp çok para alma hayali kuruyorsanız. Hayaldir. Gerçekleşmez.

Sırf hükumeti eleştirme niyetine sacmalayalim. Nasıl çözüm uretcegiz onu düşünelim.

500liraya sokakta yaşasan 4kişiyi geçindiremezsin ne diyorsun sen?
    hergün kuru ekmek mi yesin insanlar az akıl be azıcık

insan gibi yaşamak ne zamandan beri lüks oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 2 Haziran 2010; 17:55:09 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.