Şimdi Ara

Shyvana jungle build önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar shyvana yı yeni alma imkanım oldu jungle build öneriniz rehberiniz varsa (mobafiredekiler dışında) benimle paylaşırsanız sevinirim.

İyi Forumlar,

BlackHawkk-Eu west.

• Ben nocturne a yaptıgım buildin hemen hemen aynısını shyvanaya da yapıyorum yani off tank.

-Mercury treads
    -Wriggles lantern
    -Frozen mallet
    -Randuins omen
    -Magic resist için wits end veya maw of malmor
    -Son item da duruma göre değişiyor dps veya defans ihtiyacına göre.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berserk bot
    infinity edge
    phantom dancer
    warmog
    frozen
    atma

not:troll build
  • cloth armor + 5 pot başla. ilk base'e dönüşünde bot al ve sonrasında wriggle's lantern tamamla, ardından heart of gold al ve botu mercury threadse tamamla phage al, phage aldıktan sonra wit's end al. wit's end'i tamamladıktan sonra phage'i frozen mallet'a tamamla. en son randuin's omen al. son olarak da guardian angel alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

cloth armor + 5 pot başla. ilk base'e dönüşünde bot al ve sonrasında wriggle's lantern tamamla, ardından heart of gold al ve botu mercury threadse tamamla phage al, phage aldıktan sonra wit's end al. wit's end'i tamamladıktan sonra phage'i frozen mallet'a tamamla. en son randuin's omen al. son olarak da guardian angel alabilirsin.

Aynısını bende yapıyorum ama sona atma cıkılmalı diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungler

berserk bot
    infinity edge
    phantom dancer
    warmog
    frozen
    atma

not:troll build

adam benim GP buildimi yazmış. Troll build değil gayet güzel bir build bu.
  • Lantern
    MR bot
    Frozen mallet
    Sunfire veya Wit's end
    Atma(artik pek yapmiyorum ama aklinda bulunsun)
    Randuin's veya guardian angel (fantezi yaparim dersen madred al 3v1 dal)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kesinlikle sunfire almanı önermem wits end daha iyi bi seçim. ve atmog shyvanaya gitmiyor bence.
  • Bot 3 pot ile başla. İlk base gidişinde mardred razor al. İkincide phage bitir. Phage cc sıkıntını bir süre karşılar. Wriggle tamamla ardından. Wriggle'dan sonra frozen mallet tamamla. Support ve solotop offtank/tank championlar ise wits end, eğer sadece biri offtank/tank ise senin mecburen daha tanky build yapman lazım. Wits end önermem bu durumda. Sunfire çıkabilirsin, w skillinin alan damage'i ile iyi bir birliktelik oluşturuyor. Force of Nature öneririm, w skillinin verdiği ms ile birlikte iyi oluyor. Magic resist ihtiyacını tamamen karşılar FoN. Ultiden de geliyor zaten bir miktar. Ad carry zorluyorsa Sunfire'dan sonra frozen heart, randuin, thornmail üçlüsünden yaparsın tercihini. Ben thornmail banko çıkarım, özellikleri 2k goldluk bir iteme göre iyi bence. Yanına da duruma göre randuin veya frozen heart. İstersen en son wriggle satıp bloodthirster alabilirsin.

Edit: True damage ile zorlayan varsa olaf, darius gibi, warmog çıkmalısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Randy Blythe* -- 1 Temmuz 2012; 8:49:44 >

• Hiç sevmiyor olmama rağmen bu heroyla oynarken başarılı olduğum build (Item parçalarını sıra ile anlatmayacağım):

Attack speed bot (Oyun orta-sonunda, büyülerin ve cc'lerin önem kazandığı noktada mercury ile değiştirilmeli)
    wriggle
    phage
    wit's end
    phage=frozen mallet
    Maw of Malmortius
    Warmog
    (Eğer oyun uzarsa) Wriggle'ı satıp atma.

Çok dayanıklı bir build. Takımın çok çok çok kötü değilse sen ölsen bile (pure tank yoksa ya da korkaksa ölürsünüz) rakipten 2-3 kişi gittiğinden tüm savaşları kazanıyorsunuz.
  • cloth 5pot, ilk donuste botlari al mumkunse(boots of speed) sonra vampiric scepter alip ustune recurve bow al. wriggle tamamla phage al ve botlarini upgrade et(ninja tabi veya merc treads). wits end ve mallet bitir. bundan sonra ya guardian angel ya da atma alacaksin. esyalarin arasinda bi yerde chain vest al ne zaman ihtiyacin olursa. hem rahat baron yaparsiniz hem de rahat dive yaparsiniz. sonra hangisini aldiysan eksik olani tamamla. bloodrazordan uzak dur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

cloth armor + 5 pot başla. ilk base'e dönüşünde bot al ve sonrasında wriggle's lantern tamamla, ardından heart of gold al ve botu mercury threadse tamamla phage al, phage aldıktan sonra wit's end al. wit's end'i tamamladıktan sonra phage'i frozen mallet'a tamamla. en son randuin's omen al. son olarak da guardian angel alabilirsin.

Aynısını bende yapıyorum ama sona atma cıkılmalı diye düsünüyorum.

bende bu buildi kullanıyorum fazladan bi atma's impaler kasıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.