Şimdi Ara

shushei oynamayı bilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam fiddle pickliyor ve 3 hp pot + botla oyuna başlıyor. sanırım başka söze gerek yok

• sevgili shushei fanlarının dikkatlerini üzerine toplamak mı istiyorsun :|
  • lanede karşısındakını söyle sana kımın bilmediğini söyleyeyim
  • Eee? Doranla mı baslamak zorunda?
  • skill shot based champlara karşı iyi bi start?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alterreaz

adam fiddle pickliyor ve 3 hp pot + botla oyuna başlıyor. sanırım başka söze gerek yok

Alış artık herkes senin kadar pro değil.
  • quote:

adam fiddle pickliyor ve 3 hp pot + botla oyuna başlıyor. sanırım başka söze gerek yok

ayhNéN qhaNqhi Niyhé oLé yhaphıyh0 yha .s.s.s.s..s

edit:http://www.ismailaydogan.com/emo/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herif senin oynadıgın normal gamelerde oynamıyor 2k elolarda oynuyor. Ve biz biliyoruz kimib oynamayı bilmediğini
  • Bu arkadaş şöyle düşünüyor; Fiddle zaten heale sahip neden alıyor
  • Sanırım ranked gamelerde 10 karakterin 8i botla başladığını görünce oldukça şaşırırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Sanırım ranked gamelerde 10 karakterin 8i botla başladığını görünce oldukça şaşırırdın

Aslında tüm oyuncular anlaşsa, bot almasa pot almasa, böylece kimse şu daha hızlı olur ben ondan kaçamam falan demez, bot almaz itemlarının bir parçasını alır, herkes mutlu
  • quote:

Sanırım ranked gamelerde 10 karakterin 8i botla başladığını görünce oldukça şaşırırdın

Düşman bizim counteri seçince Lee Sin ( Flash + Smite ) mid gitmek zorunda kaldım herkes " ahahaha noob easy gg " yazıyordu fizzi ağlattım resmen o gündür lee sin mid oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Düşman bizim counteri seçince Lee Sin ( Flash + Smite ) mid gitmek zorunda kaldım herkes " ahahaha noob easy gg " yazıyordu fizzi ağlattım resmen o gündür lee sin mid oynuyorum

Bir ilişki kuramadım?
    Başlık hakkında ise; sen çok prosun panpa Drain skilli varken pota ne gerek var dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: behtiyar

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

Bir ilişki kuramadım?
    Başlık hakkında ise; sen çok prosun panpa Drain skilli varken pota ne gerek var dimi?

Evet, yani neden fiddle dedi adam neden garen dememiş?

• quote:

az önce konuştuk yanlış item almış özür diliyor bidahakine daha dikkatli olacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectforperfect

quote:

az önce konuştuk yanlış item almış özür diliyor bidahakine daha dikkatli olacakmış

Edit: gif attım olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 20 Haziran 2012; 20:43:25 >
  • bomb has been planted
  • nab mısın?
  • 2000+ eloya ulaşıp tekrar konu açmayı deneyiniz.
  • Kanka Fiddle'ın Mobility akıyor zaten o yüzden Bot + 3 Pot'a gerek yok. 4 Skilli var 3'ü MS veriyor Fiddle'ın.
    Bir de son Patch'den sonra M.Pen botu Doran's Ring'den dönüşüyor. Cidden nab Shushei. Elo Hell'e düşmüş zaten.
    Ya kardeş kusura bakma da mağarada kalmışsın sen ya.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.