Şimdi Ara

Shrek 4 Forever After (2010) | 3D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2001 senesinde vizyona giren animasyon/komedisi "Shrek", devamı olan 2004 çıkışlı "Shrek 2" ve 2007 senesinde vizyona giren üçüncü devam filmi "Shrek The Third"den sonra bitti sandığımız yeşil yaratığın maceraları devam ediyor.
    2010'da tüm dünya ülkelerinde vizyona girmesi beklenen dördüncü Shrek filmi "Shrek Forever After"dan ilk ekran görüntüsü yayınlandı.
    Ülkemizde de 28 Mayıs günü vizyona girecek olan yapımda Mike Myers, Cameron Diaz, Eddie Murphy, Julie Andrews, Antonio Banderas, Justin Timberlake, Maya Rudolph, Amy Sedaris gibi isimler sesleriyle katkıda bulunacak.

Darren Lemke ve Josh Klausner'in senaryosunu yazdıkları filmi Mike Mitchell yönetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Aralık 2009; 1:01:50 >

• Çok uzattılar bence.3. filmde hadi neyse idare ettik..Ama bu tamamen gereksiz bana göre... 2. filmden sonrasını izlemedim zaten.
  • Çok güzel bir haber. Keşke Türkiyedeki seslendirme ustaları bir uzlaşmaya varsada o alıştığımız sesle çıksalar.
  • 1.si şaheneydi, 2.si 1.sini aratsada güzeldi; 3.sü ise büyük bir hayal kırıklığıydı benim için. İnşallah 4.sü Shrek'e yakışır bir yapım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 30 Kasım 2009; 17:21:29 >
  • En son Shrek 2'yi izlemiştim. Daha da izleyeceğimi sanmıyorum.
  • İzlenebilirim bir seri bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Çok güzel bir haber. Keşke Türkiyedeki seslendirme ustaları bir uzlaşmaya varsada o alıştığımız sesle çıksalar.

+1 Değişik dublajla sanki farklı bir yapım izliyo gibi oluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Butterfly Effect 2 (2006)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence hepsi güzeldi fena deildi.Seslendirmede m.ali eksik olmassa gene süper olur
  • Shrek Forever After : 3 Boyutlu İMAX Deneyimi

2010
  • Shrek severim ya gelsin izleriz özlemiştim tamda
  • Yeter artık diyesim geldi
  • 1. ve 2. bence animasyon filmler arasında en iyilerdendi fakat 3.pekde güzel değildi umarım saw serisine benzemez çünkü aynı cümleyi saw 4 çıkmadan öncede söylerdim
  • Sıçtıkları halde, hala insanların gitmesine anlam veremiyorum.. İlkinden sonrası giderek kötüye gitti..
  • Seslendirme yine okan bayulgen ve mehmet ali erbil tarafından mı olucak

Bencede uzattılar ama birazda arz talep meselesi demekki ilgi görüyor

İlk çıkan çocuklara yönelikti daha sonra gençler ve yaşı ilerleyenlerde sevdi

İkinci film tüm kesime hitab etmesi için yapıldı

Üçüncü filmde diğer filmlerin kaymağı yenildi

Dördüncü filmde dibini sıyırıcaklar
  • Yanılmıyorsam 2.film çıktığında shrek filminin 5 filmlik bir seri olacağı söylenmişti.Umarım bu sefer daha güzel olur
  • Shrek'ten hep nefret etmişimdir, o sebeple izlemem ama bir ara animsyon sıkıntısı çekip izlemiştim 3. filmi idare ederdi yani şöyle böyle vasat 5/10u geçmeyen yapım. Bu da muhtemelen vasat olur.
  • Shrek 4 Ever After Teaser Trailer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Aralık 2009; 0:54:20 >
  • Shrek 4; 28 Mayıs 2010'da vizyonda olacaksa Beyazperde'deki yorumları bırakanlar nasıl izlemis anlamadım.

Yoksa bunun rip'i varmı?

http://beyazperde.mynet.com/film/5019/arama/Srek-Sonsuza-Dek-Mutlu
  • bitmedi mi bu seri ya
  • Yeni Fragman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 12 Mart 2010; 13:06:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.