Bildirim
Shrek 2 3D Bluray Çift Ekran Problemi! [sağ sol ayarını nasıl yaparım?]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sistem özelliklerinden ekran kartın desteklemez 3d kardeş hiç boşuna canını sıkma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mafia2 -- 9 Şubat 2012; 20:13:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: mafia2
Sistem özelliklerinden ekran kartın desteklemez 3d kardeş hiç boşuna canını sıkma
Hocam gerekirse değiştiririm yenisiyle veya başka pcde denerim fakat şunu nasıl bütün bir ekran yapabilirim? Hiç bir yerde yazmıyor. -
YAPAMAZSIN sanırım çünkü ekran kartın desteklemiyor en az HD5xxx serisi gerek HD5650 veya HD5670 ekran kartlarından birini alabilirsin
-
quote:
YAPAMAZSIN sanırım çünkü ekran kartın desteklemiyor en az HD5xxx serisi gerekHD5650 veya HD5670 ekran kartlarından birini alabilirsin
Ama bir yöntemi varmış olmasa bile.Hangi görüntü daha kaliteliyse seçiyormuşsun.O ayar hakkında bilgi verebilirmisiniz? -
Kardeş o konuda bir bilgim yok ama ekran kartın zaten desteklemiyor diyorum . 3D Film izleyemezsin !!! -
quote:
Kardeş o konuda bir bilgim yok ama ekran kartın zaten desteklemiyor diyorum . 3D Film izleyemezsin !!!
Dostum bilgilerime bakmışsında favori kullandığım pc o benimBaşka pc yok sandın sen heralde
Başka pclerde denerim gidip.Yeterki şu ayarı öğreniyim.internette sağ sol ayarı yapıcaksın denmiş bir allahın kuluda aga bune demiyor veya şöyle yapacaksın demiyor. -
Diğer bilgisayarında dene o zaman onda normal gösterir Diğer pclerin özellikleri neler bakım :D
-
full ekran olsun 3D olmasın yinede açayim ya Herkesde ilk başta çift gösteriyormyuş hangisi daha kaliteliyse o tarafı seçiyorlarmış
-
Bu oynatıcıyı yükle
CyberLink PowerDVD Ultra 12.0.1312.54
Resimdeki ayarları yap ekran kartın destekliyorsa
3D sekmesine tıkla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: vavien1
Bu oynatıcıyı yükle
3D sekmesine tıkla.
Çok Teşekkürler..Aynı programla denedim ses geliyor görüntü yoktu.En azından nasıl yapılacağını bulduk.
Ekran kartımı yenileyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 11 Şubat 2012; 17:52:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_the_king
quote:
Bu oynatıcıyı yükle
3D sekmesine tıkla.
Çok Teşekkürler..Aynı programla denedim ses geliyor görüntü yoktu.En azından nasıl yapılacağını bulduk.
konuyu hortlatmak gibi olacak ama sorunu çözebildiniz mi acaba? Aynı durum bende de mevcutta :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: manisali16
quote:
quote:
Bu oynatıcıyı yükle
3D sekmesine tıkla.
konuyu hortlatmak gibi olacak ama sorunu çözebildiniz mi acaba? Aynı durum bende de mevcutta :)
Hocam arkadaşın dediği gibi yaptım.Ekran kartımın modeli eski olduğu için ses aldım görüntü alamadım.
Ayrıca araştırdım Stereoscopic Player diye program var.Bununla 3D görüntü aldım ama ekran kartı yüzünden çok ağır oynatıyor.Ve yer yer siyah noktalar var.Ama görüntü 3D oluyor.
-
quote:
quote:
Hocam arkadaşın dediği gibi yaptım.Ekran kartımın modeli eski olduğu için ses aldım görüntü alamadım.
Ayrıca araştırdım Stereoscopic Player diye program var.Bununla 3D görüntü aldım ama ekran kartı yüzünden çok ağır oynatıyor.Ve yer yer siyah noktalar var.Ama görüntü 3D oluyor.
Teşekkürler hocam. Bakalım bizde işe yarayacak mı bu bilgiler..
-
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler hocam. Bakalım bizde işe yarayacak mı bu bilgiler..
İşe yaradımı?? :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan windows bu aygıtı tanımadı
- start pxe over ipv4
- press any key to boot from usb
- ncz to dwg
- no boot disk has been detected or the disk has failed çözümü
- steam açılmıyor
- ping düşürme
- pc otomatik kapatma
- zyxel modem kurulumu
- suya düşen telefona ne yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X