Şimdi Ara

Goblins vs Gnomes (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
3
Favori
14.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben craftladım onu, ilk günden. Gerçekten güzel bir kart.
  • Arenada 2 hpm varken kurtaran kart @Chronos1121 ta izliyordu 2 minyonuma taunt vermesiyle oyunu kazandım
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Aynen, çok şanslıydın o arada hem divine shield hem taunt verdiği için :))
    Kart sadece tempo/rush destelere yarar. Shaman, Warlock en favori classlar bunun için. Az kartla oynayan Control Warrior tarzı destelere bir faydası olmayacaktır.
  • Chronos1121 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Ben de late game'de, her halükarda Giantlara ne verirse kardır diyerekten tutuyorum destede
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    Dün Siri adında bir streamer hatun 60 pack açtı. Sadece 1 tane Jaggernaunt düşürdü, bence acilen tanışmanız lazım hocam
    Hep 1 rare 4 common açtı packlerde. Toplam 300 kartın 165'i toza gitti ve ona rağmen anca 1k toz etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chronos1121 -- 12 Aralık 2014; 8:56:26 >
    O da iyiymiş
    Hocam sadece taunt verdi minyonun birisi silvermoon guardiandı kendisi divine shieldlıydı ama çok büyük şanstı tabi her iki minyonada taunt vermesi :))
    Zoo ların yeni vazgeçilmezi olur zaten bu kart winfury verdiği anda oyun biter zaten.
  • fordexos kullanıcısına yanıt
    Aklımda yanlış kaldı demek :))
    Zoo desteme koydum zaten ve evet widfury ile birkaç oyun kazandım
  • Konuyu görünce başlayasım geldi ama prieste yine havalı kart gelmemiş sırf bu yüzden warlock oynayasım geliyor
    Legendary de çıkmıyor priest alıp milletin legini çalmaya devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    priestin legendarysi çok iyi leg bence. Velens chosen shrinkmaster falan gayet op.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

priestin legendarysi çok iyi leg bence. Velens chosen shrinkmaster falan gayet op.
    Çok enteresan deckler oluşmaya başladı, sistem oturana kadar rakibin oynayacağı kartları öngörebilmek çoğu zaman mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Çok enteresan deckler oluşmaya başladı, sistem oturana kadar rakibin oynayacağı kartları öngörebilmek çoğu zaman mümkün değil.

Alıntıları Göster
    hunter legi pek beğenilmemiş ama benim hoşuma gitti 2 kere hasar alsa tekliyor
  • quote:

arena bile aynı durumda hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baLbesh

quote:

arena bile aynı durumda hocam.

Alıntıları Göster
    Warlock dışında rankedda ilerleyemiyorum.Oyun daha da zorlaştı cidden druidi shamanı direk tokatlıyorlar çıldırıcam resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark4Void

Warlock dışında rankedda ilerleyemiyorum.Oyun daha da zorlaştı cidden druidi shamanı direk tokatlıyorlar çıldırıcam resmen.

Alıntıları Göster
    yüksek ranklarda gelen 2 deck var biri kesin Cw diğeri handlock arada işte golden hero kasanlar oluyor galiba başka sınıfla oynayanlar çıkıyor ama bunlarla oynadığım zaman yükseliyorsun diğer decklerde her daim elin dream hand olacak ya da bilimum rng faktörü yanında olacak ki yenebilesin

bence bu gvg en çok prieste yaradı bayağı güçlendi legendaryisi aşırı op istediğin minionu teklersin holy smite kullanarak ve bu atak azaltan kart ile deli şeyler yapabiliyorsun mesela sylvanası shadow madness ile çalıp pain atıyorsun rakibin minyonu çalıyorsun aynı şekilde cabal ilede kombo durumunda kullanılıyor ama rogueda oyundan düştü eskiden miracle ile legend olmuştum şimdi gadgetzan 6 mana oldu sprint falan kullanılmaya başlandı prep sprint 4 manada 4 kart falan yapıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix999 -- 13 Aralık 2014; 19:00:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

yüksek ranklarda gelen 2 deck var biri kesin Cw diğeri handlock arada işte golden hero kasanlar oluyor galiba başka sınıfla oynayanlar çıkıyor ama bunlarla oynadığım zaman yükseliyorsun diğer decklerde her daim elin dream hand olacak ya da bilimum rng faktörü yanında olacak ki yenebilesin

bence bu gvg en çok prieste yaradı bayağı güçlendi legendaryisi aşırı op istediğin minionu teklersin holy smite kullanarak ve bu atak azaltan kart ile deli şeyler yapabiliyorsun mesela sylvanası shadow madness ile çalıp pain atıyorsun rakibin minyonu çalıyorsun aynı şekilde cabal ilede kombo durumunda kullanılıyor ama rogueda oyundan düştü eskiden miracle ile legend olmuştum şimdi gadgetzan 6 mana oldu sprint falan kullanılmaya başlandı prep sprint 4 manada 4 kart falan yapıyorsun

Alıntıları Göster
    40 pack açtım 1 tane legendary çıktı. (Shaman Murloc)
    5-6 tane de epic çıktı. Aslında tam olarak listesini tutmuştum ama kaydedemedim.
    Yalnız 50'den fazla pack açtım şimdiye kadar Clockwork Gnome gelmedi bir türlü.

• quote:

Ben craftladım onu, ilk günden. Gerçekten güzel bir kart.
    hemet nesingwary çıktı.dustlamayı düşünüyorum hiç iş görmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bence doğru bir karar free 400
  • quote:

Orijinalden alıntı: bomi01

quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

bence doğru bir karar free 400

Alıntıları Göster
    O kadar pack açtım arkadaş bana mısın demiyor maksimum 2 rare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark4Void

O kadar pack açtım arkadaş bana mısın demiyor maksimum 2 rare.

Alıntıları Göster
    İlk legendary'imi açtım sonunda GvG den Flame Leviathan çıktı Tüm gvg içinde en kötü legendary olmaya aday olarak görüyorum kendisini şans yok
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.