Şimdi Ara

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU (811. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
25.347
Cevap
138
Favori
1.230.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam.
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Batman ile Iron Patriot çok iyiymiş. Alttaki Wolverine de öyle. Ateş ediyor..
  • gkhn09 kullanıcısına yanıt
    Yok saat geldiğinde açılır hindistan da türkiye saatine göre açılış saati 21.30 17.00-15.00 a denk gelseydi o zaman açılırdı gece yarısını beklemene gerek yok o tr psn için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Haziran 2020; 12:52:13 >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Benim bir defa başıma böyle bir olay gelmişti her ay ektrede diyelim +100₺ para iadesi yazıyordu ama sanki tutarın tamamı yatmamıştı bir seferde. Belki şimdi değişmiştir sistem bu dediğim en az 6 sene önceydi onun yüzünden böyle iptal edilebilecek siparişleri ne kadar olursa olsun tek çekim yaptırıyorum tek seferde iade yapsınlar diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Önceden öyleydi ama iş bankası artık hepsini toptan iade ediyor diğerlerini bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vay be şaka maka 1.5 gün kaldi heyecan üst seviyede

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Batman ile Iron Patriot çok iyiymiş. Alttaki Wolverine de öyle. Ateş ediyor..
    Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam.
    Sideshow’lar biraz tuzlu olmaya başladı. Benimde en özen gösterdiklerim Wolverine ve Iron Patriot.

Daha alacak çok PF var ama para yok 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: MontrealR

hint psn yarın 21.30 cuma oynayacağım
    Bir hint fakiri olarak 21:30da akacagim oyuna

• 1 GÜN KALDI

THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• Hayırlısı hocam en azından Overgame den almışsınız ben onuda alamadım o kadar çok isteyip bekleme me rağmen :(

• İlk oyunda yanımızda gezen yancımızın görünmez olma sorunu bu oyunda yoktur inşallah
  • Tam aksine vardır umarım o göründü diye ben niye gidiyorum acayip sinir bozucu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Haziran 2020; 13:37:18 >
  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar verdin?

• Olmadığı söyleniyor hocam . Yapay zeka beğenildi. Birde ayarlardan düşman görüş açısını artırabiliyormuşuz bu sayede farkedilme olasılığınız artıyor daha gerçekci bir ortam oluşturabiliyoruz .

• Arkadaşlar Play Station Logo Light 2.0 kullanan var mı? memnun mudur. alıp alma arasında kararsızim ama bir yandan da PS'nin ustundr kullanmak istiyorum odada fsrklı bir ambiyans yaratabilir

• Thejoker58906 T kullanıcısına yanıt
    Bence yakalandığında düşmanın hemen işini bitirecek . Yakındaysa düşmanı bıcaklar uzakta farkedilirse susturuculu tabancayla vuracak. Kimse farkına varmadığından gizliğe devam edeceğiz.

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    Bak o olabilir onu yapmışlar mı dır bilmiyorum tabi bence zor olmadığını düşünüyorum o olayın ama ben gizliyim takılıyorum kafamdaki plan dahilinde bu beceremedi diye bunu gördüklerinde benim ifşa olmamam gerek bu bana çok sinir bozucu geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 17 Haziran 2020; 13:54:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Tam aksine vardır umarım o göründü diye ben niye gidiyorum acayip sinir bozucu
    Ufak tefek şeyleri görmesinler tamam ama ilk oyundaki gibi şu olmasın
    THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    100 liraya düşünce kendi hesabına da alırsın, yeni çıkan oyunlarda kardeşlik/al-sat en mantıklı şey playstation için.
  • THE LAST OF US: PART II | ANA KONU | TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK ÖDÜL ALAN OYUNU

• 
Sayfa: önceki 809810811812813
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.