Şimdi Ara

HDD sorunu yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar anakart + işlemci + rem + ekran kartı aldım.kartlarda kesinlikle sorun yok
    kartlar
    anakart: MSI - P965 NEO-F
    işlemci : INTEL - E6300 CONROE
    rem : twinmos 667mhz 2x512 mb
    ekran kartı : SAPPHIRE - X550 128/512 mb
    ama sanırım büyük bi sorun var..iki tane hard diskim var ikiside normal 7200rpm(anakartta sadece 1 ide girişi var) biri 20 gb diğeri 80 gb.bunları bağlıyorum ama 20gb olanda millenium var onda sadece güvenli kipte açılıyor, 80 gb olanda ise xp yüklü idi ama ilk açılış ekranı geliyor sonra da tam açılacak derken açılmıyor reset atıyor.yükleniyor yazısını bile göremiyorum.bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardımcı olsun lütfen.Fikirleri olanlarında yazılarını bekliyorum...
    Şimdiden teşşekürler.

• aynı diski başka bi sistemde kurduğunda sorunlarla karşılaşabiliyosun normaldir benimde başıma çok kez geldi disklerden birini formatlayıp yada küçük bölüm varsa o kısma tekrardan XP kur ve eski bilgilerini al
  • biostan cd ile başlat seçeneğini seçemiyorum yada seçiyorum ilk önce cd ye bakmıyor dolayısıyla xp kuruluma geçemiyorum.yardımca olursan sevinirim bu gece halletmem lazım.. anakartımın mrkası bu: MSI - P965 NEO-F nasıl ilk önce cd ye baktırabilrim

Büyük olasılıkla cd-rom diye seçenek var onu seçiyorsun o yüzden olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti Sorunu Lütfen yardım!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.