Şimdi Ara

6680 arama sorunu lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 6680 im ilk bi kac gün sorunsuz calısıodu ama bi kac gündür rehberden ve arama kaydından arama yapmıo sadece numarayı cevirince arayabiliyorum telefonu acıp kapatınca düzelio ama bi süre sonra yine aynısı oluo bi yardım lütfen sadece bende degil bi arkadasımda daha oldu aynı sorun

Kendinden nefret eden bir kişiliğin vücudundan kaçış yolu bulamayan bir çocuğun yakarışlarını duyuyorum içimde...
  • merhaba

bende senin gibi bir hevesle bu telefonu araştırdım. astronomik fiyatını bile düşünmeyerek almak istedim. tam bu son bu adamada sorayım ona göre en ucuz yere gidip alayım derken girdiğim dükkan sahibi bana fiyatıonı söyledikten sonra dediki ben satıcıyım ama bu telefonu şimdi alma çünkü tüm sattığım adamlarsenin yazdığın sorundan dolayı geri getiriyorlar ve şu an ki software yazılımla çözüm mümkün değil. almak için biraz bekle. bende müsterimle papaz olmak istemiyorum. garantili olanlarda bile çözülemeyen bir sorundur aynı numarayı 2 kez aramaya izin vermiyor. bunun için telefonu resetlemek gerek dedi.

bende yeni sürüm çıkana kadar askıya aldım. hem bu arada fiyatı da düşecek nasılsa

umarım faydalı olabilmişimdir. kolaY gele
  • Hadi ya bu cok kotu ozaman bu tel piyasdaki en iyi tellerden deniyodu ve 3G tel idi ve TR de UMTS olmadigi halde cok iyi reklami yapilmisti ve cok pahli olmasina ragmen boyle salakca problem veriyosa ayip nokiaya
    kusursuz zannedilen nokiada mukemmel degilmis demek ki zirbalayabiliyomus
    N-gage insallah en kisa zamanda telefon problemin halledersin
  • arkadaşlar bir 6680 kullanıcısı olarak telefonumdan çok memnunum. yazdığınız problemlerin hiçbiri ile karşılaşmadım. v3.04.11
    sLAUGHTER IS THE BEST MEDICINE
  • Arkadaslar bu problem halledildi. Yeni garantililerde yok bole bi problem...

our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran sorunu yardım lütfen
    14 yıl önce açıldı
    Garanti Sorunu Lütfen yardım!!!
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu problemin aynısını 6630 dada gördüm...tel rehberine giriyor ara diyorsun arama yok!
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.