Şimdi Ara

Icloud kişilerimi aktarmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 2 tane 5s var biri ios 7 diğeri 8. Sorun burda başlıyor ios 7 deki cloud hesabımdaki kişerl ios 8 olanda gözükmüyor sorun için ios 7 olan cihazıda ios 8 yapmam lazım burada tamma fakat ios 7 olan cihazımda kişeri icloudda seçmeme rağmen bulut hesabına aktarmıyor başıdna tik var ama kullanıma bakıcna kişiler yok ne ypamam lazım 300 kişi var tek tek yeni telefona mı kaydedecem ?

• Kişileri açıp bir bakın Gruplar içinde 'Kişiler (iCloud)' işaretli olmalı ancak o zaman cihazınızda iCloud kişi listesi görüntülenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alagan

Kişileri açıp bir bakın Gruplar içinde 'Kişiler (iCloud)' işaretli olmalı ancak o zaman cihazınızda iCloud kişi listesi görüntülenir.

İşaretli hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • death44 kullanıcısına yanıt
    O zaman vCard olarak iCloud dan listeyi alıp iOS 8 li cihaza aktaracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: death44

elimde 2 tane 5s var biri ios 7 diğeri 8. Sorun burda başlıyor ios 7 deki cloud hesabımdaki kişerl ios 8 olanda gözükmüyor sorun için ios 7 olan cihazıda ios 8 yapmam lazım burada tamma fakat ios 7 olan cihazımda kişeri icloudda seçmeme rağmen bulut hesabına aktarmıyor başıdna tik var ama kullanıma bakıcna kişiler yok ne ypamam lazım 300 kişi var tek tek yeni telefona mı kaydedecem ?

Hocam tüm cihazları ios8 yapmadan icloud birleştirmiyor saçmalık gelmiş öyle bir.
    Bende de farklı bir sorun var rehberle ilgili.Satmış olduğum ipadi hala benim görüp onu ios 8 e yükselt icloud kullanmak için diyor.Nasıl yapacağım çözemedim ne rehberim ne notlarım geldi geri giriş yaptığım halde telefondan.

• quote:

O zaman vCard olarak iCloud dan listeyi alıp iOS 8 li cihaza aktaracaksınız.

Onu nasıl yapacam hocam

• Pc den iCloud hesabınıza girerek rehber listenizi vCard olarak bilgisayara indirin ve kendi eposta adresinize mail olarak yollayıp telefondan maili açarak eklentiye dokunup rehbere ekleydi sanırım onu seçeceksiniz.

http://support.apple.com/kb/PH3606?viewlocale=tr_TR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İcloud rehber gözükmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Pc den iCloud hesabınıza girerek rehber listenizi vCard olarak bilgisayara indirin ve kendi eposta adresinize mail olarak yollayıp telefondan maili açarak eklentiye dokunup rehbere ekleydi sanırım onu seçeceksiniz.

http://support.apple.com/kb/PH3606?viewlocale=tr_TR

Başka bi programla hallettim sağolun hocam fakat diğer şeyleride aktaramıyorum ayrıca ios8 5s te kasıyor kasmıyo diyenleri anlamıyorum hemde felaket kasıyor

• death44 kullanıcısına yanıt
    Kasma meselesi biraz göreceli bence kimin ne dediğine bakmadan imkan varken denenir memnun kalınmazsa geri dönülür iOS 7 ye fırsat varken o kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.