Şimdi Ara

Nokia'ya karşı yasal süreç başlatıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynı sebepten 4. kez garantiye gitmesi sebebiyle iade istediğimi çok açık ve net belirtmiştim. Garantiye göndermeden önce jelatinimi çıkarmıştım. 0 çizik olan ekranın her yeri çizik geri geldi.

Cihaz Almanya'ya RMA'ya gönderilmiş Teleservice tarafından. Tahminim sadece yazılım yüklenmiş çünkü sorunlarım devam ediyor.

Yarın tüketici hakem heyetine başvuruyorum.

Ayıptır yahu hem 50 gün telefonsuz kalalım hem olaya bak.

• Keşke jelatinli yollasaydınız hocam. Benimde kasanın her yeri çizik geri geldi. Geldiğine şukrettim üstünde durmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Falcon seninki yine sorunsuz gelmiş çizik dışında arkadasın sorunu da çözülmemiş ve 50 gün -_-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam insallah olumlu sonuc alirsiniz , gelismeleri yazin buraya takip ediyoruz

• Rezalet gerçekten. Hakkını sonuna kadar ara...

• antep__lee A kullanıcısına yanıt
    Stress testi yapmışlar artık naptılarsa

• 15.08'de verdiğim telefon hala "servis yolunda" hepi topu İstanbul'a gidiyor.

Kargo şirketi yolu mu şaşırdı yoksa Teleservice işlem süresi başlamasın diye bekletiyor mu sizce?

Teleservice olduğu için burdan sorayım dedim.

Geçmiş olsun hocam. 1.5 haftadır telefonsuzum işkence gibi sizi düşünemiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teleservice mi allah düşmanımı düşürmesin başka bir marka için tam 4 ay beklettiler paramı alana kadar akla karayı seçtim allah sabır versin

• Allah yardımcınız olsun,bu da bir tecrübe olmuştur sizin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: DokuzKuyrukluTilki

15.08'de verdiğim telefon hala "servis yolunda" hepi topu İstanbul'a gidiyor.

Kargo şirketi yolu mu şaşırdı yoksa Teleservice işlem süresi başlamasın diye bekletiyor mu sizce?

Teleservice olduğu için burdan sorayım dedim.

Geçmiş olsun hocam. 1.5 haftadır telefonsuzum işkence gibi sizi düşünemiyorum.

Bunlardan her türlü şey beklenir valla

RMA'yı suçlamak istemiyorum Teleservice onları iade isteniyor diye bilgilendirmemiş olabilir

• İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Aslında bunları 1 yıl hapis cezası vereceksin bak bir daha yapıyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 21 Ağustos 2014; 1:11:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ben 5 defa gönderdim değişim aldım sonra oda arızalı çıktı ve işlem gordu 1 hafta içinde, iade istedim yapamayız dediler benimde işler güçler vardı uğraşamazdım üst modelini gönderdiler garantiside sıfırlandı
    İade konusunda sıkıntı çıkaracaklar buna hazırlıklı ol Nokiayıda ara durumu bildir kayıt altına alındığı için genelde hayır diyemiyorlar

Umarım alırsınız Bi an once istediğinizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telvis -- 21 Ağustos 2014; 1:08:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telvis

Ben 5 defa gönderdim değişim aldım sonra oda arızalı çıktı ve işlem gordu 1 hafta içinde, iade istedim yapamayız dediler benimde işler güçler vardı uğraşamazdım üst modelini gönderdiler garantiside sıfırlandı
    İade konusunda sıkıntı çıkaracaklar buna hazırlıklı ol Nokiayıda ara durumu bildir kayıt altına alındığı için genelde hayır diyemiyorlar

Umarım alırsınız Bi an once istediğinizi

Dikkate alacağım teşekkürler

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Vallahi eğer tamamen kişinin direncine kalmış,işiniz zor. Uğraşın,haklı olan sizsiniz

• bu tip olayları duyunca sinirden ölüyorum. ama servisleri suçlamıyorum kanunları ve devleti suçluyorum. adaletin olmadığı yerde yapılacak hiç bir şey yok. hakkını arayabilirsin ama hakkını alana kadar sinir hastası olursun. karmı zarar mı bilemezsin. ahh ahh ben böyle adaletin.

kardeş Allah kolaylık versin. Nokiaya toplu mesaj atabiliriz teleservisin durumu hakkında. yada burada ki yorumları bir şekilde onlara iletsek. vallahi acıyorum bir daha Nokia almak istemiyorum.
  • Haklısın kardeşim yaptıkları terbiyesizlik

• Geçmiş olsun hakkını ara o telefon kolay alınmıyor.

• Okuldan vb. işlerden dolayı vakit bulamamıştım heyete gitmeye. Bugün nasip oldu ve gittim.

Gerekli olanlar:

1 adet nüfus cüzdanı fotokopisi
    2şer adetten en az 4 servise gidiş belgesi
    Yarım kapaklı dosya

Orada size form veriyorlar dolduruyorsunuz (şikayetiniz)

İşlem en fazla 6 ay sürüyormuş. Ben 2 ay içinde biter diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Okuldan vb. işlerden dolayı vakit bulamamıştım heyete gitmeye. Bugün nasip oldu ve gittim.

Gerekli olanlar:

Yarım kapaklı dosya

Hayırlısı bakalım. Para iadesi alırsınız umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygstercihyap

quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Okuldan vb. işlerden dolayı vakit bulamamıştım heyete gitmeye. Bugün nasip oldu ve gittim.

Gerekli olanlar:

Yarım kapaklı dosya

Hayırlısı bakalım. Para iadesi alırsınız umarım

Hocam pilim öldü, bir kez daha servise vermem aslında şarj %61ken kapatıp açıyorum %5 oluyor şarjdayken sabit kalıyor vb. ve çok çabuk bitiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.