Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam cloudy 2.3'te g4 camera vardı ama hdr çekimler biraz karanlık geldi o yüzden stock kameraya döndüm

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

hocam cloudy 2.3'te g4 camera vardı ama hdr çekimler biraz karanlık geldi o yüzden stock kameraya döndüm

Manuel ayarlar falan çalışıyormuydu g4 kamerada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• quote:

Orijinalden alıntı: Dousk

quote:

Calisiyordu. Hdr cekimlerinde sıkıntı vardi sadece

quote:

quote:

Tekrar root yolu gözüktü desene.. Eyv.

TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

• quote:

quote:

quote:

çalışmıyor hocam kurduk baktık?değerlerle oynayınca değişen birşey yok

kamera için yüklemeyin arkadaşlar boşuna ama stabil ve kaliteli bir rom

Orijinalden alıntı: ekduyan

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

MIUI 6 kullanıyorum çok memnunum her konuda. Ayrıca miui güncellemeleri ota olarak alabiliyor uğraşmıyorsun yeni versiyon çıktı mı çıkmadı mı diye.

Link eklermisin.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/romunofficial4-4-2miui6-lg-d855-t3103009

Hocam bu nasıl oluyor. G3 de çalışıyor mu bu rom. Ben ilk defa root atmayı düşünüyorum da. Çok begendim. Birde türkçe dil destegi var mı. Son olarak lg Backup da aldıgımız yedegi diger romlara kurabiliyormuyuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• caneycaney kullanıcısına yanıt
    hocam her türlü ayarı değiştirebiliyordun. g4 kamerası gibi aynı ama ben hiç beğenmedim. manuel seçeneği var aktifleştirmek gerekiyordu yaptınız mı ?

hocam her türlü ayarı değiştirebiliyordun. g4 kamerası gibi aynı ama ben hiç beğenmedim. manuel seçeneği var aktifleştirmek gerekiyordu yaptınız mı ?

tabiikide yaptım ayarları değiştiriyorsun iso yu 50 den 1600 e alsanda aynı 2700 e alsanda aynı.Rakamlar değişiyor sonuç değişmiyor.Yani çalışmıyor g4 ün kamera özelliği
  • quote:

ilginçtir hocama bende değişiyordu
    Arkadaşlar D855TR, Android 5.0 cihazıma önce root yaptım, sonra buradaki işlemleri uygulayarak TWRP yüklemeye çalıştım. TWRP yüklendikten sonra reboot dedim ama telefonda LG logosu geldikten sonra sol üstte uyarılar çıkıyor, ekran kapanıyor ve bildirim ışığı sürekli mavi ve turuncu renkte yanıp sönüyor. Acilen yardımcı olabilecek var mı ?
    Samsung 860 EVO 250 GB | Samsung 980 NVMe 500 GB | WD Blue 1 TB 7200rpm | WD Blue 1 TB 7200rpm
    CORSAIR Carbide SPEC-06 | Noctua NH-D15 chromax.black | Cooler Master MWE 650W 80+
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

Arkadaşlar D855TR, Android 5.0 cihazıma önce root yaptım, sonra buradaki işlemleri uygulayarak TWRP yüklemeye çalıştım. TWRP yüklendikten sonra reboot dedim ama telefonda LG logosu geldikten sonra sol üstte uyarılar çıkıyor, ekran kapanıyor ve bildirim ışığı sürekli mavi ve turuncu renkte yanıp sönüyor. Acilen yardımcı olabilecek var mı ?

Aynisi basima geldi farkli yolla twrp kurman lazim googleda arastir bulucan

Orijinalden alıntı: ramazanova07

düzeldi teşekkürler.
    arkadaşlar merhaba.

telefonumda bir sıkıntı meydana geldi telefon şarjdayken biri aradığında açmaya çalışıyorum ama açmıyor. daha sonra arayanla konuştuğumda açtığımı ama sesin gelmediğini belirtiyor. normal kullanımda bir problem yok fakat sarjdayken durum bu. çözüm önerisi olan var mı acaba?

telefon v20g de bir çok defa hard resette attım düzelmesi için olmadı.

En sağlıklısı kitkat a dönüp tekrar rootlamanız. Bendede aynı şey olmuştu son denediğimde ve kitkat a dönmekten başka çare bulamamıştım.

• Dousk kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu çözdüm. Cloudy G3 2.3 yüklü şu an Quick Circle için de farklı saat modları yükledim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Samsung 860 EVO 250 GB | Samsung 980 NVMe 500 GB | WD Blue 1 TB 7200rpm | WD Blue 1 TB 7200rpm
    CORSAIR Carbide SPEC-06 | Noctua NH-D15 chromax.black | Cooler Master MWE 650W 80+
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Telefona root işlemiyor.

One click root
    Kingo Root
    Konuda yer alan root şeylerini denedim bana mısın demiyor.

Acilen root atmam lazım ne yapacağım yardımcı olun lütfen.

Hocam aynen benim telefona da root işlemiyor ne oldu anlamadım. One click root ile hemen rootluyordum halbuki. Denemediğim yöntem kalmadı kaç saattir kafayı yicem artık. Rootlayabildinmi sen ? V20G stock rom kurulu telefonda. Ne yaptım ettimse rootlayamadım bir türlü. Herşeyi denedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oscar Heykeli

quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Telefona root işlemiyor.

One click root
    Kingo Root
    Konuda yer alan root şeylerini denedim bana mısın demiyor.

Acilen root atmam lazım ne yapacağım yardımcı olun lütfen.

Hocam aynen benim telefona da root işlemiyor ne oldu anlamadım. One click root ile hemen rootluyordum halbuki. Denemediğim yöntem kalmadı kaç saattir kafayı yicem artık. Rootlayabildinmi sen ? V20G stock rom kurulu telefonda. Ne yaptım ettimse rootlayamadım bir türlü. Herşeyi denedim.

Alıntıları Göster
    selam,

lolipop uyumlu xposed hakkında bilgisi olan var mı ? Mevcut sürümümün hataları olduğu söyleniyordu acaba stabil sürüm çıkarıldı mı, bilgisi olan var mı ?

• quote:

Hocam sorunu çözdüm. Cloudy G3 2.3 yüklü şu an Quick Circle için de farklı saat modları yükledim.

Sorunu nasıl çözdün, bendede olmuştuda.

Edit:
    Root için birde SRKtool_1.0.5_droidth deneyin.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/tools-srk-tool-1-0-1-useful-toos-lg-t3079682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByAdmin -- 19 Haziran 2015; 10:23:56 >

Oneplus 9R

Aynı dili konuşan değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferfb

selam,

lolipop uyumlu xposed hakkında bilgisi olan var mı ? Mevcut sürümümün hataları olduğu söyleniyordu acaba stabil sürüm çıkarıldı mı, bilgisi olan var mı ?

Çıkarılmadı ekran durdu hatası veriyor ara sıra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

quote:

MIUI 6 kullanıyorum çok memnunum her konuda. Ayrıca miui güncellemeleri ota olarak alabiliyor uğraşmıyorsun yeni versiyon çıktı mı çıkmadı mı diye.

Link eklermisin.

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/romunofficial4-4-2miui6-lg-d855-t3103009

Dostum bu anlatıma göre rom olarak sadece miui rom yapsak olurmu ? yani twrp ten wipe-advanced wipe la hafızayı
    sıfırlayıp sd karttan bu romu seçsek sorunsuz kurabiliyormuyuz ?

@ekduyan
    @ByAdmin
    @agritux

ROOT

1) Driver şurada 32. sıradahttp://androidxda.com/download-lg-usb-drivers
    2) Driverı kurduktan sonra telefonda geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açıyorsunuz.
    3)http://www.megafileupload.com/1YKd/LG_G3_V20x_Root.rar Bu dosyayı indiriyorsunuz, bir klasöre çıkartıyorsunuz. Telefonu bağlıyorsunuz (Bağlantı şeysi olarak MTP seçili olması gerekiyor telefon üzerinden. USByi taktıktan sonra durum çubuğunu indirerek görebilirsiniz)
    4) OneClick_ROOT_RECOVERY.bat dosyasını çift tıkla çalıştırıyorsunuz. Bu sırada telefonun ekranını kontrol edin bir izin isteyecek. Bu bilgisayar için sürekli hatırla diyip kabul ediyorsunuz.
    5) Bundan sonra bekleyeceksiniz... Telefon baştan başlayacak, bilgisayarda bir süre waiting for port yazacak, telefon tekrar kapanacak ve download modunda açılacak. Siz hala müdahale etmiyorsunuz. Bir süre sonra bilgisayardaki CMD pencersinde sizden Ctrl+C'ye basıp, sonra N yazıp ENTERlamanızı isteyen bir yazı çıkacak. Bunu yapın, yaptıktan sonra telefon recovery ekranında tekrar açılacak. Recovery ekranında Reboot / Poweroff'u seçin, size SuperSU kurulu değil gibisinden bir uyarı verecek kurması için izin verin. Bu arada eğer CMD ekranı kendiliğinden kapanırsa usb'yi çekebilirisniz artık :)

Telefon açıldığında durum çubuğunda SuperSU'dan bildirim gelecek henüz aktif değil gibisinden birşeyler. Dediklerini yapıverin playstore'dan güncelleme filan çekip bir kere reset atıyor telefona herşey bitmiş oluyor.

(Root tekniği kaynakhttp://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60913483&postcount=23)

CLOUDY KURULUMU

1)http://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=12873 Rom dosyasını indirin ve telefonun hafızasına kopyalayın...
    2) Recovery'ye girin (Telefon kapalı haldeyken lg logosu gelene kadar ses kısma + power tuşlarına basılı tutun, logo gelince bırakın yarım saniye geçince tekrar basılı tutmaya başlayın, ta ki ekrana uyarı gelene kadar. Format atmak istiyor musunuz gibisinden bir uyarı gelecek, aldırmayın yalan söylüyor Uyarılara ses tuşlarıyla hareket edip güç tuşuyla onaylayarak YES deyin; recovery açılacak)
    3) Recovery açılınca WIPE kısmına gelin. Advanced Wipe'ı seçin.
     LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi)
    Resimdeki gibi seçip aşağıdaki oku kaydırın...
    4) Geri gelip INSTALL'ı seçin. İndirdip telefona attığınız Cloudy2.3.zip dosyasını gösterin ve yüklemeye başlayın... Kurulum sırasında ufak sorular soracak kendinize göre ayarlarsınız...
    (Cloudy kaynakhttp://forum.xda-developers.com/lg-g3/development/rom-cloudyg3-1-0-t2917467)

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.