Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nfc o. Bağlantı ayarlarından kapatabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• Önder kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.Bu da normal yolla twrp ile flashlanabiliyor degil mi yani zip dosyası şeklinde bir romdan bahsediyoruz ?

• Arkadaslar cloudy rom 2.2 den 1.2 ye döndüm. Suan sebeke bir baglaniyor,birkac saniye sonra geri gidiyor. Sonra tekrar baglanip yeniden gidiyor. Lutfen yardim edin kafayi yiyecegim ya :/

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • Arkadaslar bu lolipop daki root islenide sayfanin basinda verilen sekildemi yapiliyor yoksa baska bir dosya mi indirecez acaba ve en kolay nasil root yapilir onceden g2 de tek bir uygulama vardi ondan oluyordu g3 de o sekilde yapabilecem bir uygulama varmi ki...

Orijinalden alıntı: demireli60

Cloudy 1.2 de Rom û yükledikten sonra bide rom yanında verilen lolipop basebandını yüklemek gerekiyo du. Lolipop basebandını kurdunuz mu?
    beyler cihazı alalı 1 hafta olmadı ama önceden g2 kullanıyodum rom root brick işlerine alışkın biriyim ve g3 içinde baya araştırmalar yaptım xda da olsun diğer sitelerde yararlı güzel bilgiler buldum yakında yeni bi konu açıp root recovery kdz kurma tot custom rom fastboot sorunlarının çözümü vs hepsini içeren bi konu açıcam ve sizinde bildiklerinizi hep beraber paylaşabileceğimiz yararlı ve güzel bi konu olacak forumdaki g3 konularına baktığım zaman cihazı övmekten başka bişeye rastlamadım o yüzden buna karar verdim

Orijinalden alıntı: yasin_92

öncellikle konu hakkında yorum yapmak istiyorum.konu 5 para etmez ve anlamaz arkadaşların elinde. ben g2 den g3 e geçtim konuları okudum g3 ile ilgili hep haybiye yazılar yazılmış telefonu övmekle ilgili hiç lollipop root recovery custom rom tot brick olma vs hiçbişey göremedim bana lazım değil ben xda dan buluyorum herşeyi ama her arkadaş anlamıyo onlara yardımcı olmak lazım ama bilmeyen ve kendini biliyomuş gibi gösteren kişiler yüzden kimseye yardımcı olamamışsınız

hocam çok biliyorsan hazırlarsın bir rehber ekleriz ilk sayfaya. takdir edersinki tek işimiz buraya yazı yazmak değil. insanlar bildiklerini elinden geldiğince paylaşıyor. uzun zamandır aktif olamıyorum ama buradaki herkes bilgisi dahilinde birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. ayrıca demekki sende hiçbirşey bilmiyorsunki xda dan takip ediyorsun. buradan anlamayıp mesaj atanada elimden geldiğince yardımcı oluyorum. şu ana kadar gelen ve cevapladığım mesajın sayısını bilmiyorum. tekrar yazıyorum ÇOK BİLİYORSAN HAZIRLARSIN BİR REHBER herkes faydalanır. atıp tutmayla olmaz bu işler...

• cihat_ozturk kullanıcısına yanıt
    sen çok biliyorsun paylaşmışsın zaten atıp tutmuyorum ben böyle bi konu açmışsın biliyorum diye hep cihaza övgü g3 nedir ne ya nası bi konu anlayışın var. ayrıca xda yı bilmedğin kesin, cihazlarla ilgili tüm YARARLI bilgiler orda yazıyo. hazırlıyorum dökümanlar merak etme herkes faydalansın diye

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

sen çok biliyorsun paylaşmışsın zaten atıp tutmuyorum ben böyle bi konu açmışsın biliyorum diye hep cihaza övgü g3 nedir ne ya nası bi konu anlayışın var. ayrıca xda yı bilmedğin kesin, cihazlarla ilgili tüm YARARLI bilgiler orda yazıyo. hazırlıyorum dökümanlar merak etme herkes faydalansın diye

kusura bakma senin seviyene inemeyeceğim. kafana göre takıl sen ne istiyorsan hazırla inan senin kadar boş vaktim yok. çocukla çocuk olup seviyesiz bir tartışmaya girmeyeceğim. istersen konuyu sana devredeyim engin çeviri tecrübenle xda dan buraya çeviri yaparsın hepimiz faydalanırız. bu arada xda yı yıllardır takip ederim muhtemelen senin androidi bilmediğin zamanlardan beri yani...
    ayrıca konuyu açan ben değilim bende zamanında devir aldım ve sadece eklemeler yaptım yani o yazıların çoğu bana ait değil. ayrıca o saçma dediğin sorular bile neredeyse her gün sorulan şeyler. neyse konuyu devir alırsan yada yeni konu açarsan gelen mesajlardan sonra anlarsın ne demek istediğimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat_ozturk -- 27 Nisan 2015; 13:38:30 >

quote:

LG G3 nedir? Niçin seçilmeli, yenilikler, sorular ve sorunlar. (MyMamoste tarafından hazırlanmıştır)

G3?

LG Firmasının çıkarmış olduğu ve şu an piyasalarda en çok tercih edilen telefonlardan biri.

G3 mü diğerleri mi ?

İphone hastası iseniz, gelip G3'e bulaşıp aman G3 şöyle de böyle de söylenmeyin. Sizin alışamayacağınız kısım android. Android'i kullanıp alışınca G3 şu an en iyisi. Ürettiği telefonların arkasında durmayan, güncelleme yollamayan Samsung telefonlarının son telefonlarına kıyasla tercih edilebilecek bir telefon. G2 yerine G3 tercih ediniz. Sonuçta biri daha üst ve daha özellikli bir telefon.

xda yı yıllardır takip ettiğin belli oluyor kusura bakma ama bu yazıyı yazan bi kişiyle ben nasıl muhatap olmuşum hala bilmiyorum nese dediklerimi söylememiş say kendini android kurucusu sanan arkadaş hadi eyvallah kendine iyi davran bu arada üzme kendini

• quote:

quote:

LG G3 nedir? Niçin seçilmeli, yenilikler, sorular ve sorunlar. (MyMamoste tarafından hazırlanmıştır)

G3?

LG Firmasının çıkarmış olduğu ve şu an piyasalarda en çok tercih edilen telefonlardan biri.

G3 mü diğerleri mi ?

İphone hastası iseniz, gelip G3'e bulaşıp aman G3 şöyle de böyle de söylenmeyin. Sizin alışamayacağınız kısım android. Android'i kullanıp alışınca G3 şu an en iyisi. Ürettiği telefonların arkasında durmayan, güncelleme yollamayan Samsung telefonlarının son telefonlarına kıyasla tercih edilebilecek bir telefon. G2 yerine G3 tercih ediniz. Sonuçta biri daha üst ve daha özellikli bir telefon.

xda yı yıllardır takip ettiğin belli oluyor kusura bakma ama bu yazıyı yazan bi kişiyle ben nasıl muhatap olmuşum hala bilmiyorum nese dediklerimi söylememiş say kendini android kurucusu sanan arkadaş hadi eyvallah kendine iyi davran bu arada üzme kendini
    Merhaba arkadaşlar, öncelikle Root işlerinden hiç anlamadığım için telefonu standart haliyle kullanıyorum. Sormak istediğim, SmartNotice widgetını transparan yapmak. Root yapmadan bir hal çaresi var mıdır? Yoksa root olayı zorunlu mudur?

• quote:

quote:

G3?

G3 mü diğerleri mi ?

kimin yazdığı alıntıladığın bölümün başında parantez içinde yazıyor dikkatli bakarsan onu yazan kişiyle muhattap olmadığını görürsün. şurda 1 buçuk senedir g2 kullanan bir çocuksun sonuçta developer havalarına girme bence. biz burda elimizden geldiğince insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. ve büyük ölçüde de oluyoruz. beğenmiyorsan konuyu çeker gidersin. çocuksun muhtemelen işin yok birilerine sataşmak için buralara yazıyorsun. bu güne kadar çok gördüm senin gibi tipleri o yüzden şu andan itibaren blokluyorum seni ve konuya bir daha yazmamanı rica ediyorum. bak dikkat ettiysen hala senin gibi seviyesiz ve saygısız bir çocuktan hala birşeyler rica edebiliyorum. bu konu sana fazla sen developer arkadaşlarınla xda da takıl lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: unalfat

Merhaba arkadaşlar, öncelikle Root işlerinden hiç anlamadığım için telefonu standart haliyle kullanıyorum. Sormak istediğim, SmartNotice widgetını transparan yapmak. Root yapmadan bir hal çaresi var mıdır? Yoksa root olayı zorunlu mudur?

bildiğim ve araştırdığım kadarıyla apk şeklinde yok ancak twrp üzerinden zip yükleyerek oluyor. biraz daha bakarım bulursam bilgilendiririm sizi.
    Sana zahmet dostum. Eğer bir yolu varsa çok büyük yardımın dokunmuş olacak. Teşekkürler.

Orijinalden alıntı: unalfat

Sana zahmet dostum. Eğer bir yolu varsa çok büyük yardımın dokunmuş olacak. Teşekkürler.
    arkadaşlar g3 lolipop yüklü.v20h.nasıl root atabilirim,link vs verebilirseniz çok sevinirim.ilk mesajdaki yöntem sanırım lollipop için değil,olmadı çünkü

Orijinalden alıntı: TheDarkKnight25

arkadaşlar g3 lolipop yüklü.v20h.nasıl root atabilirim,link vs verebilirseniz çok sevinirim.ilk mesajdaki yöntem sanırım lollipop için değil,olmadı çünkü

Alıntıları Göster
    bende 20h yüklü one click root ile root atayım dedim uygulama %90 da kaldı ve cihaz lg logosunda kaldı bilginize..
  • Android hd now romu süper diğerleri 5 para etmez ama bir türlü sitesine giremiyorum. romun konusunu görüntüleyemiyorum. girebilen arkadaşlar romu indirip başka yerlere upload edebilirler mi? :) sitesine girilmiyo

Smart cleaning - Bos uygulamalar
    yapinca orjinalindeki lg uygulamalari da sildi
    :(
    Orjinal uygulamalarin resimleri veyveya isimlerisimleri var mi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilisim2222 -- 29 Nisan 2015; 14:12:01 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.