Şimdi Ara

LG G3 Teknik Bilgi - Paylaşım Konusu(Rom,mod,root,kernel vb..)(1. sayfa güncellendi) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.552
Cevap
42
Favori
129.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ctnkyx

Hepsinin ufak tefek sorunlari var. cloudy de androidnow da stabil gayet ama ben androidnowu daha cok begendim. 2G 3g degisim butonu cok guzel olmus mesela.
    spirint g3 e 5.0 rom araniyor :) bi yükleme yolu bulmadım yaw....
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt
    burdaki konuya baktın mı ?

http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/development

Orijinalden alıntı: demireli60

burdaki konuya baktın mı ?

http://forum.xda-developers.com/sprint-lg-g3/development

Baktim fakat bilmeden islem yapmak istemedim. Simlock vardir falan sorun yasarim. Su anda 4.4.2 var. 5 olsa tadindan yenmez. Yardimci olacak babayigit araniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sistem 1-) R7 7800x3d -Cooled By Arctic liquid 420 Argb /Cooler Master HAF 700 / 32gb xpg 6400 argb / Asus ROG X670E-E / g32qc 28ue590d 27" Pilipis / 980 pro 1tb, 2tb xraydisx, 8tb seagate hdd / / 1000w MPG A1000G PCIE5 / HG8245X6-10 500mbps + Titan / Logitech G915 G502x+ G700 G513 G602 G603 G930 mxkeys mx master 3s f710 / Asrock Phantom 6900xt 16gb oc / Logitech Z5400 Digital / Gigabyte ODIN GT 800Watt Göstergesi / 7600x, asus b650 prime,32gb 5600, 512 wdblack,750w corsair,asrock 6800, predator3 Laptop-) Monster Tulpar T7 19.3.1 i7 9750h, 144hz 17,3", 32gb ddr4 2666, 1 tb 970 evo+ m2 + 2tb hdd, 1660 Ti HackOs, Win11pro
    Fiat Bravo 1.6 Sport style Tecno Fold V 512gb , Razer Barracuda Pro
  • 5.0 nasıl root atabilirim arkadaslar

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
    ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

Arkadaslar pil kullanimi konusunda iyi bir rom onerebilir misiniz? Cloudy 1.2 kullaniyorum fakat pilin stocktan bir farki yok maalesef
    selamlar.Android Now 10.2 kullanıyorum.Xposed yükleyemiyorum. alttaki navbarın ikonlarını küçültmek istiyorum.bir de 2g/3g geçiş yaparken çok fazla bekliyor şebekeyi bulma konusunda android now stock kadar iyi değil.onun dışında stabil.xposed yükleyici için hangi romu kullanmalıyım.daha doğrusu 5.0 a xposed ve dolayısıyla tweakbox kurulabiliyor mu ? xda dan bir kaç rom baktım spanish people olan rom hoşuma gitti ama Türkçe olmayabilir diye bulaşmadım.CM deneyenler vardır hangisini önerirsiniz acaba cloudy mi androidnow 10.2 mi cm mi ya da yeni tavsiye edeceğiniz bir rom mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ViRüS84

selamlar.Android Now 10.2 kullanıyorum.Xposed yükleyemiyorum. alttaki navbarın ikonlarını küçültmek istiyorum.bir de 2g/3g geçiş yaparken çok fazla bekliyor şebekeyi bulma konusunda android now stock kadar iyi değil.onun dışında stabil.xposed yükleyici için hangi romu kullanmalıyım.daha doğrusu 5.0 a xposed ve dolayısıyla tweakbox kurulabiliyor mu ? xda dan bir kaç rom baktım spanish people olan rom hoşuma gitti ama Türkçe olmayabilir diye bulaşmadım.CM deneyenler vardır hangisini önerirsiniz acaba cloudy mi androidnow 10.2 mi cm mi ya da yeni tavsiye edeceğiniz bir rom mu ?

Alıntıları Göster
    öncellikle konu hakkında yorum yapmak istiyorum.konu 5 para etmez ve anlamaz arkadaşların elinde. ben g2 den g3 e geçtim konuları okudum g3 ile ilgili hep haybiye yazılar yazılmış telefonu övmekle ilgili hiç lollipop root recovery custom rom tot brick olma vs hiçbişey göremedim bana lazım değil ben xda dan buluyorum herşeyi ama her arkadaş anlamıyo onlara yardımcı olmak lazım ama bilmeyen ve kendini biliyomuş gibi gösteren kişiler yüzden kimseye yardımcı olamamışsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 24 Nisan 2015; 10:22:58 >

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle. G3 un konusu yok demek daha makul. Durum bu olunca konuya giresi olmuyor

''Güvenilmek sevilmekten daha büyük bir iltifattır''

George MacDonald
  • Arkadaşlar yurt dışından gelen 32 gb lık cihazım var malüm yollarla kayıtlı
    Cihazın şarjı %10-15 civarlarına geldiyinde kapanıyor
    2 adet batarya var her 2 sinde de aynı sıkıntı
    Varmı yardımcı olacak bir arkadaş

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
  • quote:

Hocam hard format atmayi denediniz mi?
    Bu rom root işlerinde aktif bir türk forumu var mı?

TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G

GT: nejattoo

• quote:

Orijinalden alıntı: kafter20

quote:

Orijinalden alıntı: minur

geçmiş olsun,sanırım sadece komut istemiyle yapabilirsin ancak.g2 de öyle oluyordu.g3 un bu konuda bi desteğini görmedim ama araştırıp bakalım

hocam merhabalar. ben g3 için tot ve dll buldum fakat tel. ile bilgisayar iletişim kuramıyor telefon download moda girmiyor bu yüzden yükleme yapamıyorum. aygıt yöneticisinde sadece qhsusb_bulk olarak görünüyor bunu için yapabileceğim birşey var mı acaba

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu linkte verilen anlatımla cihazı rootladım. Şimdi ben indirmiş olduğum custom romu nasıl yükleyeceğim. Bu twrp denilen şey nerede nasıl giriyoruz oraya. Çok cahil kaldım.

• ayhand28 kullanıcısına yanıt
    Hocam aşağıdaki linkte ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. (linki ana konudan aldım)
    http://s3.dosya.tc/server30/WmOobM/LGG3StockRom.docx.html

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
  • quote:

Hocam aşağıdaki linkte ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. (linki ana konudan aldım)
    http://s3.dosya.tc/server30/WmOobM/LGG3StockRom.docx.html
    baya bi rom denedim de gene en iyisi androidnow 10.2se gibi cm romlarda bi netlik sorunu var . nedense hiç sevemedim. sarj konusunda da bi artısını göremedim. şuanki romlar 5 saat süresi ekran süresi alıyorum batarya da eskisi gibi degil tabiki onun etkisi de var. belki 5.1 de bişeyler değişir ama memnunum

• erenqwerty kullanıcısına yanıt
    Hocam romunuzdan birkaç ss paylaşabilir misiniz?

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
  • Ben europiha romu yükledim cm tabanlı. Şu ana kadar kullandığım en seri telefon oldu lg g3. Yok böyle bi rom. Cihaz yağ gibi akıyor ve istediğim sadelikte abuk subuk programlar yok. Mis gibi. Şarjıda iyiyse demeyin keyfime.

diğer romları denediniz mi ? Kıyaslama olarak mı bunu söylüyorsunuz? Ben de Cloudy ve AndroidNow denedim.AndroidNow cidden daha iyi.Bu ondan iyiyse buna geçiym.ne gibi artıları var navbarı kücültebiliyor muyuz mesela.ya da cihaz sesi ile oynama yapabiliyor muyuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ViRüS84

diğer romları denediniz mi ? Kıyaslama olarak mı bunu söylüyorsunuz? Ben de Cloudy ve AndroidNow denedim.AndroidNow cidden daha iyi.Bu ondan iyiyse buna geçiym.ne gibi artıları var navbarı kücültebiliyor muyuz mesela.ya da cihaz sesi ile oynama yapabiliyor muyuz ?

Dediklerinin hepsi yapılabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 26 Nisan 2015; 11:24:24 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.