|
|

|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 2 Ağustos 2014; 14:48:44 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maverick -- 2 Ağustos 2014; 16:20:52 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
|
|
|
|
|
Herkese Merhaba, Öncelikle oyunun FLT torrentini yükledim. Sonrasında standart Türkçe yamayı indirdim. Oyuna girmedi. Sonra ilk yayınlanan yamayı kaldırdım. Oyun açıldı. Epic games için güncellenen türkçe yamayı indirdim yine oyun açılmadı. Epic game için yayınlanan yamayı sildim. Yine oyun açıldı. Yamanın standart v2 versiyonunu indirdim oyun açılmadı. Yamayı silince oyuna girdi. Sonra biraz daha araştırdım update 12 yaması diye tavsiye buldum. Bu update sadece tek bir sitede var. Torrentini buldum. Ama torrent sürekli eşlere bağlanıyor durumunda kaldı yüklenmedi. Hiç bu update aramayın. Oyuna dair yüklediğiniz ne varsa silin. Çok yayılmasın diye söylüyorum. Witcher oyunu yapan şirketin oyun satın alma ve yükleme programı var. Metro Last Light Redux ... game torrenti indirin. Sonra da oyun klasörünün içindeki directx güncellemesini vb yapın. Başka hiç bir update yapmayın. Standart yayınlanan ilk yamayı kurun. Ben bu şekilde yaptım, oyuna girdim. Başlamadan önce altyazının Türkçe olduğunu gördüm. Bu platform drm koruması sağlamadığı için Türkçe yama yüklerseniz hata vermiyor sanırım. Bu mantıkla yola çıkarsak orjinal oyunlarda da hata vermemesi gerekiyor. Artık orjinal oyunda da hata alan varsa dediğim versiyonu indirsin. Sonuçta parasını verip orjinalini almışsınız. Tekrar ediyorum başkaca bir update yüklemedim. |
|