Şimdi Ara

US PSN'den FIFA 16 ALMAK !!! TURKÇE MENU VARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iki farklı psn hesabım var.Biri türkiye biri us.Pes2015 i us psnden aldığımda menü seçeneklerinde türkçe yoktu.Şimdi fifa 16 yıda us psnden almak istiyorum türkçe menü sizce olurmu ? Yoksa sadece tr psnden alınan oyunlarda mı türkçe desteği oluyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GHoST_FaCe kullanıcısına yanıt
    Yapmaya us psn alınca avrupa ülkelerin dili var diye hatırlıyorum neden türkçe yokki saçmalık ... Journey us psn türkçe çıktı bende until dawn , fifada türkçe çıkar diye hayal ediyordum tr psn kazıklancaz yani of :(

Orijinalden alıntı: ACtemh

Yapmaya us psn alınca avrupa ülkelerin dili var diye hatırlıyorum neden türkçe yokki saçmalık ... Journey us psn türkçe çıktı bende until dawn , fifada türkçe çıkar diye hayal ediyordum tr psn kazıklancaz yani of :(

en kolay yolu gir US PSN fifa nin ID bak örn. CUSA02201 ise tr psn gir bak CUSA02201 ise vardir eger usada Cusa02201 tr psbde CUSA02202 ise zaten olmaz. oyüzden tr psn veya herhangi bir avrupa psnden alman gerekiyor
    ID dediğiniz yer neresi baktım ama göremedim siz baktınız mı aynı mı farklı mı ?
    US PSN ve TR PSN Farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dimitradon kullanıcısına yanıt
    Üşenmedim aşağıda tek tek store lara baktım ve listeyi yazdım aşağıda, buna göre türkiye PSN deki oyunun aynısı avrupa ve rusya psn de olacak, birleşik arap emirliklerinin (BAE) oyunu türkiye ile aynı olmayacak ama bu türkçe olmayacak anlamına geliyor mu bilmiyorum.Rusya PSN Store da Fifa16 Standart Sürün Ön sipariş 3400 RUB'a yani 146 TL'ye satılıyor ama rusya psn den alma şartları nedir bilmiyorum onu da

Türkiye PSN Fifa 16........CUSA02126
    İngiltere PSN Fifa 16.......CUSA02126
    Almanya PSN Fifa 16......CUSA02126
    Fransa PSN Fifa 16.........CUSA02126
    Rusya PSN Fifa 16..........CUSA02126
    BAE PSN Fifa 16.............CUSA02127
    Amerika PSN Fifa 16.......CUSA02137
    Endonezya PSN Fifa 16....CUSA02264
    Hongkong PSN Fifa 16.....CUSA02264

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknsmnc -- 11 Ağustos 2015; 16:18:39 >

• adamlar fiyatı yapmış 270 tl mi ne. us e koyarlar mı türkçe!

Orijinalden alıntı: cryptdlg

TR psn e bile kendi hesabınla giriş yapsan hesap hangi store a aitse o store a yönlendiriyor.

ama ben endonezya veya baska psn lere denedim şifremi oralar kabul etmedi.

2021 Peugeot 508 1.5 BlueHDi 130HP Allure GP - AMD Ryzen 7 9700X - MSI B850 MPG EDGE Ti Wifi - Corsair iCUE LINK TITAN 360 RX LCD White - KLeev Cras V RGB 48GB (2x24) 7200Mhz CL34 White - Gainward GeForce RTX5070Ti Phoenix 16GB - Corsair iCUE LINK 6500X RGB White - Kioxia 480GB SSD - Samsung 970 Evo Plus 2TB M.2 SSD - Gigabyte GP1 1TB M.2 SSD - WD 3TB Blue HDD - Monster Aryond A32 31.5' V1.1 QHD 165hz HDR/GSync Monitör - NZXT C850 White 850W 80+ GOLD - XPG Summoner Mekanik TR Klavye - Razer Basilisk V3 Pro White 30K DPI Fare - Samsung S24 Plus 256GB Mor - Apple iPhone 13 (128 GB) Yeşil - Samsung Watch 6 44mm - Playstation 5 Slim Dijital Edition 1TB
  • Fifada spiker turkce olmadıktan sonra menu turkce olsa nolur olmasa nolur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 12 Ağustos 2015; 15:12:04 >

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • PS4 üm için US PSN den fifa 16 aldım. Bu kardeşlik olayından falan cok fazla anlamıyorum ama fifa 14 alırken bir arkadaşla ortak almıştık sorunda yaşamadın kardeşçe oynamıştık. Şİmdi benim makinada 3 tane üyrlik var birisi us psn hesabı birisi oğlıma ait biriside bana ait aynı makinada. Us psn hesabından fifa 16 yı aldım yükledim. Bu hesapla oyun oynamayacagım sadece us psn den indirmelerde kullanıyorum. Diğer benim ve oğlumun hesabı aktif kulanılacak bu oyun için. Benim makinada bu 3 hesapta ana primary hesap olarak görünüyorki mantıklı çünkü aynı makinada sonuçta. Şİmdi ben secındary hesaptn oyunu oynayacak bir kardeş arıyorum kendime. us psn hesabımın kullanıcı adı ve şifremi vericem doğal olarak güvenilir birisini arıyorum. Şİmdi bu şartlarda bu oyunu alacak olan arkadaşla aynı anda oynayabilirmiyiz. Sonuçta 3 kişi degil 2 kişi onlineolacak çünkü benim makinamdaki hesaplardan biri yani ya ben ya oğlum oalcak ikimizde aynı anda online olamayacagımıza göre diğer secondary kullanacak olan 3. kişiyle sorunsuz kardeşlik yapabilirmiyiz. Bu konuda hem bilgilerinizi rica ediyorum hemde güvenilir bir kişi arıyorum. İsteyen arkadaşlar bana pm den ulaşabilir
    Sony KDL-65HX920 3D Led-Pioneer Kuro 5080XA Plazma-Pioneer LX 5090 Plazma-Playstation3 ultra slim500 gb-Playstation4-HP Omni 27-1100et PC -Pioneer vsx 1019 AVR-Wharfedale 9.6 Front,Wharfedale 9.cm Center,Wharfedale atlantic 400 se Surround-Cadence csx-12 350 watt subwoofer-Logitech Z5500-Logitech Harmony 850-Logitech Harmony Ultimate-Zyxel NSA-220 server-Vu Duo plus -DT IQ Plus,D Smart HD-İphone 6 Plus-Nexus 6 ,2015 Skoda Superb-Volvo V40

• İkinci bölge Psnlerin hepsinde oyun Türkçe bu kadar basit. Us birinci Bölgeye giriyor.

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

İkinci bölge Psnlerin hepsinde oyun Türkçe bu kadar basit. Us birinci Bölgeye giriyor.

Ben de oyle dusunuyordum fakat bazi oyunlarda olmayabiliyormus.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.