Şimdi Ara

nokia ve teleservice iş birliği (olumsuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 620 telefonum var. güç tuşu arızalı ve pili çabuk bitiyordu. teleserviceye gönderdim. 2 gün ses yoktu. sitesinden baktım ve sıvı teması olduğunu 933,40 tl ile değişim yapılacağını yazmışlar. nokia mh aradım. ilk çıkan arkadaş öyle saçma şey olmaz tavırlarında dinledi ve not aldı. diğer arkadaşa bağladı. adam pişkin pişkin teleservice haklıdır dedi. telefon cebinizde oksitlenmiştir terden dedi. bir de garantisini de iptal etmişler. 1,5 sene önce 750 tl iken aldığım ve şu an 485 tl olan bir telefona nasıl bu kadar masraf çıkıyor dediğim de ise haklısınız demez mi? tam pişkin. kargoya vermişler dün. diğer servisleri arayacağım bayramdan sonra, bakalım ne diyecekler. lg g2 almıyı düşünüyorum şimdi. wp hızlıydı değişikti ama tam bir ömür törpüsüymüş onu anladım. en iyi nokia 3310 du hayatımdaki. mh yetkilisine de söyledim. nokia bu kafayla bir cacık olmaz. 6 ay önce de sabah kalktığımda ekranın yarısı yoktu, ölü piksel doluydu ama onu ücretsiz değiştirdiler hakkını da vereyim. yalnız bu olay tam bir ali cengiz oyunu oldu. diğer servisler de olumsuz yaklaşırsa hakem heyetine vereceğim. zaten telefon çöp olmuş bir umut değişim çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "933.40 tl"

• evet nokia rezilliğidir bu, 485 tllik telefon değişimi 933,40 tl. ibret alın arkadaşlar. 1320 fiyatı kadar para istiyorlar. tek üzüldüğüm olay telefon numaralarım ve özel bilgilerim de çöp oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonumu bugun kargodan aldım. Telefonun ekranı çizik içinde. Sim kart yuvasını almışlar. Pili resmen dövmüşler. Üzerinde delikler var. Anakart kapağını da kırmışlar. Telefonu açılmıyor diye gönderdim ama sıvı teması dümeni yapıp cihazı da beni de rezil ettiler. Hakem heyetine vericem. Ama bu konuda bilgisi olanların yardımını bekliyorum.

• Stephen Elop a mail at.

• stephen.elop@nokia.com

Derdini anlat 400-500 dolarlık masraf çıkarttılar filan de İngilizce ilgilenirler herhâlde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 2 Ağustos 2014; 13:16:46 >
  • kim bu adam peki? Mail doğru mu :) birazdan yazarım bak :) iyice sinir oldum bunlara. Hatta başka yöneticilerini biliyorsan onları da ekleyeyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakem heyetine basvurdum. En az 4 farklı arıza kaydı istedi. 2 tane vardı. Ama telefonumu serviste çok üzmusler yıpratmıslar dedim, gösterdim. Şasırdılar ve hemen kayıt açtılar. Cihaz bende. Sonra isteyeceklermiş. Ayrıca turkcellden faturalı oldugu icin turkcelle dava actı. Sorumlu olan satıcıymış. Para iadesi istedim. Bunları bilgi amaçlı yazıyorum ki kimse bu rezilligi çekmesin. Devam eder :)

• 930 tl
    Amağn tarııım didim

• Yemin ederim ibretliksiniz.

Piyasası 600 lira olan telefona nasıl o kadar para istiyorlar anlamadım.
    Hakkınızı arayın hocam.İşin ucunu bırakmayın da bidaha yapmasınlar.
  • Kardeşime nokia 1520 almaya gittik. Benim eski htc 8s ve yeni nokia 525 çok hoşuna gitti.
    Ürünü kahve tonlu turuncu olan modelini alacaktık.
    Tık paramız hazırdı.
    Anlı şanlı mağazanın görevlisi ile her şeyi konuştuk.
    Garanti firmasını sordum. O da bilmiyordu. Teşhir ürününün kutusunu açtık baktık. teleservice yazıyor. Kardeşimi kolundan tutup zorla mağazadan çıkardım. Mağaza gorevlisi baya şaşırdı. Sonra konuşurken hak verdi. Ben bile teleservice mağduruyum kvk garantili diye discovery aldım dedi.
    Umarım derdinize ve bundan sonra urun alışınıza faydam dokunur.
    İş yerinden bir ablamıza internetten nokia 503 getirttik. Teleservice i görünce zorla iade ettirdim. Geri yolladık parasını aldık.
    Eğer paranız çok ve iphone alırsanız teleservice derim. Paramı sokağa atmam diyecekseniz. Türkiye de ki kanuni boşlukları sömüren bu firmadan cihaz almayın, aldırmayın....

• Sıvı teması olan bütün cihazlara yaptırmayın diye yüksek rakam çıkarırlar.
    Bütün firmalara bu böyledir. Sıvı temasının tamiri yoktur.

Ama teleservis rezalet bir firmadır.

• hakem heyetine sordum. Kasım ayında telefonu isteyip son kararlarını vereceklermiş. Az da olsa umudum var. Sakın hort cezası vermeyin. Ek bilgi bu :)

• 930 tlmi

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96199449&p=1#96199449

Teleserviceden nefret ediyorum sırf bu olay yüzünden şu an samsung star kullanıyorum telefon hasar almasın diye evde yatıyor

2015te anca sonuçlanacak hemde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 30 Eylül 2014; 16:33:21 >
  • bilgi. bugün cihazı thh kararı ile bilir kişiye götürdüm. 1 ay sonra alırsın dedi kadın. Aylardır hakem heyeti bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: babasayfa

bilgi. bugün cihazı thh kararı ile bilir kişiye götürdüm. 1 ay sonra alırsın dedi kadın. Aylardır hakem heyeti bekliyorum.

ben 5 aydır bekliyorum
  • 8 ay oldu. Ha paralel ithalat ha tele service. Ikiside aynı. Boşuna fazla para vermeye gerek yok. Suç yine millette oluyor bu ülkede.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.