Şuan Euro Futbol'da Galatasaray - Real Madrid CL 00-01 Tarihli 3-2 Kazandığımız Maç Var
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
Rijkaard nerelerde acaba Gelecek deniyordu ama yüzünü gören cennetlik
Alıntıları Göster
O değil de Kewell ve Neill'in olmaması üzücü...
quote:
Orijinalden alıntı: chakra
quote:
Orijinalden alıntı: darbe16
Çok güzel ya statttt
bir alex değil.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
quote:
Orijinalden alıntı: SouL InvictuS
Eurofutbol'da GS maçları var, ASY golleri, eski maçlar vs. Basket maçı bitse stada gidicem ama geçmiyor zaman.
İyi ki hatırlattın. Basket maçı vardı unutmuşum. Hemen spormax başına geçelim.
Alıntıları Göster
Abi şu stadı beğenmeyen tek Galatasaraylı ben miyim? Tribünler bi kere aşırı karanlık, çimleri söylemiyorum bile henüz tam oturmamış. Bunun dışında herhangi bir mimarisi yok, göze çekici gelmiyor. Koltuklar falan çok kötü hep ucuza kaçılmış. Sonuç olarak; bu bir şakadır.
quote:
Orijinalden alıntı: Caccia
Abi şu stadı beğenmeyen tek Galatasaraylı ben miyim? Tribünler bi kere aşırı karanlık, çimleri söylemiyorum bile henüz tam oturmamış. Bunun dışında herhangi bir mimarisi yok, göze çekici gelmiyor. Koltuklar falan çok kötü hep ucuza kaçılmış. Sonuç olarak; bu bir şakadır.
Güzeldi
Alıntıları Göster
Şimdi D-smart'ı aradım akşama ne olacak dedim , beyfendi sadece 2008 yılında abone olanlar şifresiz izleyecek geri kalanlar avcunu yalayacak dedi tabir-i caizse. Adamı bi güzel kalayladım ama umurlarında değil , en sonunda Digiturk'un gözünü seveyim beter olun dedim sallamadı bile. Anlayacağınız maç bize haram..