bundan 2 sene önce kazım alisamiyendeki son golü ve yeni stadda ilk golu atcak dese linç ederdim adamı
Açılışa çok az kaldı fena bir heyecan var fakat benim tek isteğim stadımıza artık sahip çıkılması , umarım şu futbol düşmanı taraftarlar yeni stadımızda olmazlar
quote:
Orijinalden alıntı: Kénan
Servet çimleri ıslatmaya başladı.
offfbe reklam panolarına bak son teknoloji pikselleri belli olmuyo fenerinkine 1 milyar çeker
Akşama muhteşem görsel şölen bizleri bekliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
offfbe reklam panolarına bak son teknoloji pikselleri belli olmuyo fenerinkine 1 milyar çeker
Artık Şükrü Saraçoğlu'nu kriter almayalım lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Faux Carnival
quote:
Orijinalden alıntı: Hüseyin**
quote:
Artık Şükrü Saraçoğlu'nu kriter almayalım lütfen.
aynn büyük bi hata yaptım kabul ediorm
quote:
Başka bir forumda bir kullanıcının dediğini paylaşmak istiyorum. Bu akşam tüm gidenler, bol bol video çeksin ve Youtube gibi video paylaşım sitelerine koysunlar. O kadar çok koyalım ki, bütün dünya görsün Şanlı Galatasaray'ın yeni mabedini.
quote:
Başka bir forumda bir kullanıcının dediğini paylaşmak istiyorum. Bu akşam tüm gidenler, bol bol video çeksin ve Youtube gibi video paylaşım sitelerine koysunlar. O kadar çok koyalım ki, bütün dünya görsün Şanlı Galatasaray'ın yeni mabedini.
+1905
quote:
Orijinalden alıntı: justreal
eyvah eyvah dehşet-ül vahşet güzel
Protokol doğu tribününde mi arkadaşlar, yoksa batı tribününde mi?
+1905
quote:
Protokol doğu tribününde mi arkadaşlar, yoksa batı tribününde mi?
Batı tribününde.
Arena TT in, Audi TT out.
Alıntıdır-U. Öfkeli
Tepeüstü Ümraniyeden direk otobüs kaldıracakmış yönetim. Trafik olurmu karar veremedim. Altunizadeye gidip metrobüsle karşıya geçip ordan metro mu yapsam. Yoksa arabayı tepeüstüne bırakıp otobüsle tıngır mıngır gitsem mi bilemedim. Nasıl olur trafik sizce. Bir de pegasus tribününe gelen var mı forumdan ?
quote:
Orijinalden alıntı: sinmu
Tepeüstü Ümraniyeden direk otobüs kaldıracakmış yönetim. Trafik olurmu karar veremedim. Altunizadeye gidip metrobüsle karşıya geçip ordan metro mu yapsam. Yoksa arabayı tepeüstüne bırakıp otobüsle tıngır mıngır gitsem mi bilemedim. Nasıl olur trafik sizce. Bir de pegasus tribününe gelen var mı forumdan ?
Maslak Atatürk otosanayiye gelin aracınızla aracı İspark'ın otoparkına çekin hemen metronun yanındaki metroya atlayın akşamda aynı şekilde metroyla geri dönüp aracınızı alırsınız hiç sıkıntı çekmeden.
Aslında güzel alternatif. Sadece tem ve köprüde dur kalk durumu olursa debriyaj - fren yerine otobüsle gideyim ipod ile müzik dinleye dinleye diye düşünmüştüm. Saat 3-4 gibi yol durumuna bakıp çıkarım muhtemelen. Şu gösterileri görünce erkenden gidesi geliyor insanın.
quote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
quote:
Servetin önüne havlu gibi bişey asmışlar ama yine de çimleri ıslatmaya kararlı.