Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.859
Cevap
559
Favori
1.694.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quanch

quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzaless

arkadaşlar bilen biri varsa yardım etsin lütfen
    ben arkadaşımla fıfayı psnden alıcaz kardeşlikle,oyunu us psnden alsam,tr psnden oynuyabilirmiyiz?

Primary hesap ps4'ünde kayıtlı istediği hesaptan oynar fakat secondary olan sadece oyunun alındığı hesaptan oynayabilir

Alıntıları Göster
    arkadaşar abimin satın aldığı littele big planet oyununu onun hesabı ile kendi makineme login olup indirsem online olarak kendisi ile oynayabilirmiyim ? bilgisi olan varmı

• quanch Q kullanıcısına yanıt
    anladım o zaman biz daimi kardeş olalım o zaman ikimizde oynarız dimi tr yada us psnde farketmez ?

anladım o zaman biz daimi kardeş olalım o zaman ikimizde oynarız dimi tr yada us psnde farketmez ?
    Sen oyunu normal kullandığın hesaptan al ve o hesabı secondary yap. Kendi hesabından oynamış olursun. O da senin hesabını kendi ps4'üne kaydetsin primary olarak o da senin hesabından değil kendi hesabından oynasın böylece daimi kardeş olun. Oyunu herkes kendi hesabından oynamış olur

anladım da benim ana hesabım tr,yıllık plus üyeliğimde tr de,ama oyunu us psnden almak istiyoruz nitekim daha ucuz diye,us den alırsam,tr de oynuyabilirmiyim asıl sorum bu

Evet oynanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

anladım da benim ana hesabım tr,yıllık plus üyeliğimde tr de,ama oyunu us psnden almak istiyoruz nitekim daha ucuz diye,us den alırsam,tr de oynuyabilirmiyim asıl sorum bu

Evet oynanıyor

Alıntıları Göster
    anlaşıldı tşkler arkadaşlar

Orijinalden alıntı: excalibre

arkadaşar abimin satın aldığı littele big planet oyununu onun hesabı ile kendi makineme login olup indirsem online olarak kendisi ile oynayabilirmiyim ? bilgisi olan varmı

yok mu arkadaşlar fikri olan ?

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Evet oynanıyor

Alıntıları Göster
    Bu psn plusa adam akıllı bir oyun gelecek mi acaba çok merak ediyorum.

Orijinalden alıntı: micheal jordan

Velocity bence cok iyi bir oyun

Aynen bende çok beğendim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yûnus

quote:

Orijinalden alıntı: micheal jordan

Velocity bence cok iyi bir oyun

Aynen bende çok beğendim.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar daha plus almadım demo olarak kullanıyorum size bir şey sormak istiyorum plusu sizce usden mi yoksa tr den mi almak daha mantıklı oyunları zaten us psninden indiricem ama oyun oynarkende türk bayrağı gözüksün istiyorum ama ara sıra plus indirimleri olursa usde indirimli oyun daha çok olur di mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sercinho123

selam arkadaşlar daha plus almadım demo olarak kullanıyorum size bir şey sormak istiyorum plusu sizce usden mi yoksa tr den mi almak daha mantıklı oyunları zaten us psninden indiricem ama oyun oynarkende türk bayrağı gözüksün istiyorum ama ara sıra plus indirimleri olursa usde indirimli oyun daha çok olur di mi ?

Alıntıları Göster
    Bu Velocity iyi oyun galiba. IGN 10 üzerinden 9 vermiş. Bi denemek lazım...

Orijinalden alıntı: mesuty85

deneyin guzel oyun 50 levelden olusuyor bir oturusta 25e geldim

Orijinalden alıntı: Bloo.

quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

deneyin guzel oyun 50 levelden olusuyor bir oturusta 25e geldim

Alıntıları Göster
    ya şimdi ben diyelim killzone almak istiyorum ama fiyatları düştü, ya da infamous almak istiyorum ama o da düştü. valla ps+ verir diye alamıyorum. yok mu bunun çaresi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Velocity adlı oyun bozuk haberiniz olsun beyler. 3 farklı kişide aynı sorunları yaşattı. 1 kasayı dondurdu. Diğer 2 kasada ses gelip görüntü 2 dk sonra geldi ve yeniden gitti. 3. kasa komple dondu. Ps4. ayrıca kasalar. Ps3 konusu olduğunu farketmeden Ps3 e yazmışım.

anlaşıldı tşkler arkadaşlar

Us Psn'den alınca secondary olan insan sadece aldığın Us Psn'den primary olan makinede istediği hesaptan oynayabilir. Tr Çin Japon UK farketmez

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Velocity adlı oyun bozuk haberiniz olsun beyler. 3 farklı kişide aynı sorunları yaşattı. 1 kasayı dondurdu. Diğer 2 kasada ses gelip görüntü 2 dk sonra geldi ve yeniden gitti. 3. kasa komple dondu. Ps4. ayrıca kasalar. Ps3 konusu olduğunu farketmeden Ps3 e yazmışım.

Nasıl yani hocam. Oynarken makineyi mi zorluyor nedir olay ?
    Bu şekilde başka sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ?
    Bir oturuşta 25 level gelenler olmuş ?

ρѕη: αcмzѕlи
  • quote:

quote:

Oynayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PlayStation Store Highlights - 4th September 2014

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.