Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.859
Cevap
559
Favori
1.694.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
68 oy
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

Velocity adlı oyun bozuk haberiniz olsun beyler. 3 farklı kişide aynı sorunları yaşattı. 1 kasayı dondurdu. Diğer 2 kasada ses gelip görüntü 2 dk sonra geldi ve yeniden gitti. 3. kasa komple dondu. Ps4. ayrıca kasalar. Ps3 konusu olduğunu farketmeden Ps3 e yazmışım.

Nasıl yani hocam. Oynarken makineyi mi zorluyor nedir olay ?
    Bu şekilde başka sorun yaşayan oldu mu arkadaşlar ?
    Bir oturuşta 25 level gelenler olmuş ?

Bölüm yüklenmelerinde sıkıntı yaşıyor oyun. Ses geliyor görüntü yok. Bende 3. bölümde yaptı diğer konsolda 7. bölümde diğer konsolu dondurdu. Böyle durumlar olunca da kıllandım. 3 ayrı arkadaş birlikte yaşadık bu durumu.

• Son iki ayın oyunları ilk mesaja eklendi. Biraz geriden gidiyorum Son 2-3 aydır plus oyunlarını hiç indirmez oldum

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Son iki ayın oyunları ilk mesaja eklendi. Biraz geriden gidiyorum Son 2-3 aydır plus oyunlarını hiç indirmez oldum

Velocity'i beğendim. Hani öyle çöp sanıp yabana atılacak bir oyun değil. Bölümleri kısa tutmuşlar bu yüzden bunaltmıyor. Bir solukta bitirilecek bir oyun gibi duruyor.
    İkinci ds4 ve iki kişi ile oynama imkanın varsa sportsfriendsi de indirmelisin. Acaip sarıyor.

ρѕη: αcмzѕlи

• quote:

quote:

Son iki ayın oyunları ilk mesaja eklendi. Biraz geriden gidiyorum Son 2-3 aydır plus oyunlarını hiç indirmez oldum

Velocity'i beğendim. Hani öyle çöp sanıp yabana atılacak bir oyun değil. Bölümleri kısa tutmuşlar bu yüzden bunaltmıyor. Bir solukta bitirilecek bir oyun gibi duruyor.
    İkinci ds4 ve iki kişi ile oynama imkanın varsa sportsfriendsi de indirmelisin. Acaip sarıyor.

Infamous first light bittikten sonra fifa15'e kadar oyun yok zaten, o arada deneyeyiml o zaman indirip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Infamous first light bittikten sonra fifa15'e kadar oyun yok zaten, o arada deneyeyiml o zaman indirip.

Destiny var hocam.

• quote:

Şu ana kadar gelen oyunların 2-3 tanesini bitirdim. Onların dışında oyunları açıp kapamam neredeyse bir oldu.
    Önümüzdeki aydan itibaren çıtayı biraz yükseltirler heralde. Çünkü sene sonuna kadar 2-3 tane AAA oyun vereceklerini söylemişlerdi.

quote:

Destiny var hocam.

Beta'sinin incelemelerini falan izledim ama ne bileyim hic benlik bir oyun değil o. Beta'sini indirmeme ragmen hic acmadim

• quote:

Beta'sinin incelemelerini falan izledim ama ne bileyim hic benlik bir oyun değil o. Beta'sini indirmeme ragmen hic acmadim

Aslında oyun benimde tarzım değil. Knight gibi oyunları hiç sevemedim, ısınamadım, oynamadımda. Bu yüzden bende ön yargılı yaklaşarak indirdim betayı. Fakat Destiny'nin Betasında dört arkadaşla ortak oynamak(farklı zamanlarda) beni oyuna bağladı diyebilirim. Aynı bölümleri defalarca tekrar tekrar sırf item düşürmek için oynadık. Oynarken birlikte konuşmak, bir birimizi korumak, öldüğümüzde yardım etmek falan acaip zevkli. Hele bölüm sonucu canavarına yarım saat - bir saat süren savaşla kazanmak ve item toplamak. Kafa dengi arkadaş tayfası olunca off vaktin nasıl geçtiğini anlamıyoruz. Dört arkadaş facebookda toplu mesaj açtık ve adını Destiny koyduk. Oradan görüşüp oyunu bekliyoruz.

• Bize dahil olacak arkadaşları da bekliyoruz diye ekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Ray // 7

arkadaşlar selam,
    psn deki sorun giderişldimi ? akşam bağlanamadım güncelleme yapmama rağmen içinizde bağlanabilen var mı ?

Gece online oynadim ben hocam.

Orijinalden alıntı: kanarya75

Tr psnden önceki ayların oyunları indirdim. Bitince Plus us hesaba geçmeyi düşünüyorum o zaman tr de hesaptan indirdiğim oyunları bir daha indirebilecek miyim?

Maalesef.
    Şuan bir sorun yok. Sabah oynamıştım ,Saat 10:00 gibi 2 saat boyunca bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibarut8907

Amazon'dan alışveriş yaparken ilk sayfadaki adresi kullansak sıkıntı oluyor mu?

Ilk sayfada adres mi var? Varsa kullanin, kabul ettigi surece bir problem yasanmaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_50915044/f_//tm.htm#50915044

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

REFERANSLARIM ||| XBOX LIVE : fasakasa |||PSN ID : fasakasa ||| STEAM
    Bedava Playstation Oyunları ||| Nasıl Daha Ucuz Oyun Alırım? ||| Anker SoundCore Vortex ||| Sony Pulse 3D ||| PlayStation 5
    He's the hero Gotham deserves, but not the one it needs right now. So we'll hunt him.
    Because he can take it. Because he's not our hero. He's a silent guardian, a watchful protector. A dark knight.
  • Kasım oyunlarından birisi The Binding of Isaac: Rebirth olacak şimdiden haber vereyim.

http://blog.us.playstation.com/2014/09/05/enter-insanity-the-binding-of-isaac-rebirth-hits-ps4-vita-114/
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.