Şimdi Ara

Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bi sorum olcak arkadasa 6300 cercevesinde bi pc toplıcaz..aynı mimarinin 2 cekride fazlası diye biliyorum 8350 i ben biosdan 2 cekirdek kapatıp hızı 3.6 e alıp kendi ekran kartımla test edersem 6300 ün verilerine ulaşabilirmiyim

Sürekli aynı servera giremedim doluluk yüzünden binanın yıkılması toz duman nedeniyle ram kullanımı farklılık gösterdi özellikle 2 çekirdekte baya bi toz vardı etrafta cok zorlandı işlemci..Testleri stok hızla yaptım 8 çekirdek hariç normal bi 6300 ün 4 4.2 hızlarına cıkması gayet kolay olarak görüyorum bu yüzden 3.6ya gerek duymadım.
    4.6 8 Çekirdek
     Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)
    Stok hız 6 Çekirdek
    Stok hız 4 Çekirdek
    Buraya kadar hiç bi sorun olmadı ne darboğaz ne başka bişe ki shangai gibi işlemci en çok sömüren maplardan biri diğer maplarde adım gibi eminim bundan daha iyi performans alınır..Gelelim 2 Çekirdek performansa ;
    Stok hız 2 Çekirdek
    2 çekirdek performansta resmen işlemci bırakın beni ölmek istiyorum diye haykırıyordu 2. deneyişimde oyuna girebildim tam anlamıyla kendini yırtıyordu % lere bakarsanız anlarsınız..r9 270x ile çekirdek performansına göre 8350 nin 4 çekirdeği her şekilde bu kartı doyurmakta..r9 280x Toxicle testlerin devam çok yakında
    Ek olarak ayarlar oyunun hazır ultra ayarlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 25 Nisan 2014; 19:05:40 >

• Cevap yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak öğrenemezsin ama yaklaşık olarak öğreneceğini düşünüyorum.

Önbellekte Fx8350 2mb daha avantajlı.
  • Teoride doğru ama uygulamada nasıl tam olarak birebir sonuç veremeyebilir çeşitli faktörler etki edecektir ama aşağı yukarı kabataslak bir sonuç elde edersiniz.

• kendi ekran kartımla 6 ve 4 cekirdek performansına bakayım o zaman simdi bf4 de.
  • Takip
  • Him guzel konu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çekirdek başına düşen performans 2 işlemcidede farklı olduğu için 8350 nin 2 çekirdeğini kapatsan büyük ihtimal 6300den daha iyi performans vericektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

çekirdek başına düşen performans 2 işlemcidede farklı olduğu için 8350 nin 2 çekirdeğini kapatsan büyük ihtimal 6300den daha iyi performans vericektir

+1
  • Onbellek farki olacaktir.karsilastirma acisindan cok az farki olur.

• Başlık güncellendi arkadaşlar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxx187 kullanıcısına yanıt
    Tepkini anlayabiliyorum birden bire aklıma geldi bu olay kalkıp denedim hemen..
  • Hocam neden R9-280X Toxic almayı düşünürsünüz? R9-270X yeterli gelmedimi?

• cpu ,gpu değerlerine ve fps ye hangi programla bakıyorsunuz?

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8350'nin 4 çekirdeği 6300'ü sollar bile
  • xxx187 kullanıcısına yanıt
    Gayet memnunum ama bi tık üstünü denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhn003

cpu ,gpu değerlerine ve fps ye hangi programla bakıyorsunuz?

PlayClaw5 Galiba.
  • gkhn003 kullanıcısına yanıt
    Playclaw 5 programın ismi.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.