Şimdi Ara

Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    6300 kullanıyorum gel karşılaştıralım senin değerler daha iyi çıkacak emin ol frekans farkını turbo core farkını atlamışsın frekans ayarlanırda turboyu düzgünce ayarlayamazsın
  • 8 tokmak acımamış yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Rubisco
    Fx-8350 4m/4c VS Phenom II x4 @4.00ghz
    R15:
     Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)  Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)
    --------------------------------
    R11,5:
     Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)  Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)

Birde fx6300 tek Modül ölçeklenme testi:
    R15
     Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)
    R11,5
     Fx8350 2 çekirdek kapatıp 6300 performansını öğrenebilirmiyiz..(ilk sonuçlar içerde)
    Bobcat ve jaguarda deneb(K10.5) gibi stars core tabanlıydı sanırım.Onların performans durumunu çok merak ediyprum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor Arhentir -- 26 Nisan 2014; 0:15:12 >

• http://www.anandtech.com/show/6974/amd-kabini-review/3
    http://www.bit-tech.net/hardware/2014/04/24/amd-athlon-5350-kabini-review/4
    http://www.silentpcreview.com/article1390-page3.html

Çekirdek yapıları temeli ewt öyle. Diğer taraftan Bobcat'den 128bit FP şeklinde vs. gibi temel farklılığı var Jaguarın. Sonrasında da uncore farkı var Bobcat vs. Jaguar temeli arasında.

Kabini'ler tükettikleri enerjiye göre iyi iş çıkartıyorlar. Ama doğal olarak performansı bazılarını memnun etmekten uzak. Ek olarak Bütün bi Jaguar modülü (4 çekirdek ve L2 dahil) Bulldozerin 1 modülü içine sığabiliyor. Bulldozer ile AMD çok çok önceden bi yola girdi, başka hedefleri faln da vardı, çok harika şeyler de düşünüyorlardı. Evrile çevrile döküle döküle, düzeltile düzeltile, şimdiki iş yüklerine çevrilmeye çalışıla çalışıla bu hale geldi(mali sorunlarla da beraber). İlerde düzeltebilirlerse ve başka bi mimariye geçebilirlerse ne ala, ama daha çok var gibi. Intel nasıl P3 >> P4 >> Core (yine p3) gibi bişey verdiyse bize belki ilerde AMD için de benzeri olabilir, ama çok zaman var gibi.

@enoes Konuyu açan arkadaş turbo kapatıp frekansı sabitleyip karşılaştırıp 6300 ile benzer mi onun peşinde heralde dimi karşılaştırabilmek için. 8350'yi 6300'e indirgeyip o şekilde kullanma derdinde değil. Yukarda frekans kalıyor geriye vs. diye yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Gayet memnunum ama bi tık üstünü denemek istiyorum

770 wf satıp fazla geldi diye 270x alan sen miydin
  • Fazla gelmedi beğenmedim nvida kartı açık açık sölim kavga etmeyinde :D..o zamanlar ilah yapmışlardı kartı forumda hele bi dur alim dedim aldım beklenti yüksekti sanırım beklentiyi karşılamadı 7850 2gb den geçmiştim ki memnundum o karttanda parasının hakkını cıkartıyordu..birde mantle felan eklenince 270x le o kartın adı duyulmuyor bf4 de bi heycanla inceleme felan yapıp forumda konu açmıştım zaten oh be amd varmış demiştim bilmiyorum ama amd hep yüzümü güldürdü benim..sadece bf4 ve lol oynayan biri olarak söylüyorum onun için 280x toxic hep aklımda kaldı amd olmasından dolayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 26 Nisan 2014; 10:13:41 >
  • 280x geçtiğinize değer umarım
  • Ekran kartlarımı 2. el aldığım için arastırıp..770 bana kar ettirdi biraz..bu arada editledim mesajı hocam
  • Takip +1

Kolay gelsin hocam

• Güzel konu olmuş ellerine sağlık,sendeki gtx770 i mumla ariyorum o fiyata sende bi ekran kartinda duramadin gitti.Yine gtx770 ayarinda oynayacaksin oyunlari.Hani mediumv seviyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol hocam bütçe yettiğince denemeye calısıyorum kartları al sat yaparak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.