Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sigara masrafim olmasa bende biriktirirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bisesbimby

Sigara masrafim olmasa bende biriktirirdim.
    Telefon alma bence bende yazın çalıştım telefon almak için discovery elite aldım telefondan menmunum ama pc mden memnun değilim keşke pc alsaydım diyorum şimdide onun için para biriktiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: levelOne

Bildigim saglam bir laptop var su anda fiyati 1000 lira ve gayet iyi kendimde kullaniyorum istersen pm at kardesim yardimci olayim
    Bu arada en fazla 250 biriktirdim 80 gamepad 50 fan ve kablosuz maouse 100 lirayida 40 lirasina oyun 60ini babama vermistim

Laptobun ismi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük harçlığım 200 tl yazık la size şuan havuz partisi var lüküs villamızın bahçesinde ultra sınırsız netimle iphone 6s 3400 tl gold çok az şarj harcıyor.Ben de mi biriktirsem acaba dicem her bi mok var

• quote:

Orijinalden alıntı: KayganSabun

Günlük harçlığım 200 tl yazık la size şuan havuz partisi var lüküs villamızın bahçesinde ultra sınırsız netimle iphone 6s 3400 tl gold çok az şarj harcıyor.Ben de mi biriktirsem acaba dicem her bi mok var
    dostum pm atar mısın bana sana klavye-mouse hediye etmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entropi Canavarı

dostum pm atar mısın bana sana klavye-mouse hediye etmek istiyorum

• dodi-- kullanıcısına yanıt
    Hatırladığınıza sevindim .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim benim azmin takdire sayan tebrik ederim seni. Pm atabilir misin bana sana sifir monitor gondermek isterim.

• LynrdSkynyrd L kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ama kabul edemem.

• Ne güzel işte bırakmaya sebebiniz olur. Ailem bana cimri diyor ama bir yandan iyi birsey cimri biri sigaraya 7-8 tl vermez .

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı alacakken bana danış, parasına göre en iyi bilgisayarı alman da yardımcı olacağım , o kadar biriktirmeye uğraşmışsın boşa gitmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Nisan 2015; 4:41:08 >
  • Hocam laptop almak istemiyorum birde elimde kullanabilecegim hdd ve monitor var onlarda bosa gider. Tebrik ederim benim daha 1250 olmadi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Hocam laptop almak istemiyorum birde elimde kullanabilecegim hdd ve monitor var onlarda bosa gider. Tebrik ederim benim daha 1250 olmadi .
    Kardeş paypal hesabın varsa pm at, biz de 3-5 yardım edelim.
    Ben de kendi bilgisayarımı inşaatlarda çalışmasam da kolay almadım, ama minnet altında da kalmadım.
    Hâlden anlarız az çok, bizler de forumdan abileriniz. Varsay ki doğumgününde bi' dayın, bi' kuzenin biraz fazla verdi.
    Yukarıda birisi monitör vereyim demiş, SilverQuasar da klavye mouse demiş, biz de ekleriz, akmasa da damlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kril -- 2 Nisan 2015; 5:05:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Kardeş paypal hesabın varsa pm at, biz de 3-5 yardım edelim.
    Ben de kendi bilgisayarımı inşaatlarda çalışmasam da kolay almadım, ama minnet altında da kalmadım.
    Hâlden anlarız az çok, bizler de forumdan abileriniz. Varsay ki doğumgününde bi' dayın, bi' kuzenin biraz fazla verdi.
    Yukarıda birisi monitör vereyim demiş, SilverQuasar da klavye mouse demiş, biz de ekleriz, akmasa da damlar.

Alıntıları Göster
    adamdaki azme bak, helal olsun gerçekten.

• Kril kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kabul edemem ama çok teşekkür ederim çok destekçi oldunuz. Daha 500 tl varken tebril edenler olmasaydı vazgeçebilirdimde. Zaten oyun için biriktiriyorum bazen burda görüyorum ygs , lys için 2. el kitap isteyenleri onlarin ki mühim bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Yok hocam kabul edemem ama çok teşekkür ederim çok destekçi oldunuz. Daha 500 tl varken tebril edenler olmasaydı vazgeçebilirdimde. Zaten oyun için biriktiriyorum bazen burda görüyorum ygs , lys için 2. el kitap isteyenleri onlarin ki mühim bence.
    Helal olsun kardeşim tebrik ettim azmini en kısa sürede alırsın inşallah. Ailenin durumunun farkında olup kendi emeğinle bi şeyler yapmayı hedeflemen çok iyi senin gibi düşünceli evlatları olduğu için ailen çok şanslı. Bu arada benimde lise 1 e giden ikiz kardeşlerim var tablet isteyip duruyorlar yazın okul bittikten sonra memlekete dönerken bende onlara tablet almayı planlıyorum.
  • Tebrikler. Kendi biriktirdiğin parayla alınan şey çok güzel oluyor yahu.

• Julimezar kullanıcısına yanıt
    two broke girls diye bir dizi var , cnbce'de , her bölümde kasada biriken parayı gösterek bitiyor , aynı senin hikaye , bir hafta kek satıyorlar iyi para kazanıyorlar , kasa artıyor , sonra başka bi işte batıyorlar kasa düşüyor falan , eğlenceli bi dizi , senin hikaye de o türden

bunun dışında, aslında sen sadece bilgisayar için para biriktirmiyorsun , belki maddi olarak hedefine ulaşıp bilgisayar alacaksın ama sana maddiyat dışında birşey daha katacak , o da hedef belrileyip azimli olunca herşeyi yapabildiğini göreceksin , karakterine işleyecek, seni çok da gaza getirmeden bitireyim yazımı
  • Sonuna kadar okudum bende de iyi azim var

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanersahinnn

Sonuna kadar okudum bende de iyi azim var
    Helal olsun, kolay gelsin. Zengin olsaydım ben de 3-5 atardım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.