Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah gönlüne göre verir inşallah kardeşim valla helal olsun.Millet anasına babasına aldırmak için neler yapar sen kendi çabanla birşeyler yapmaya çalışıyorsun.İnşallah hayat boyun bunun mükafatını alırsın
  • Adamsın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bende 1.5 sene yemeyip içmeyip okul harçlıklarımı biriktirip elektro gitar almıştım.500tl küsür biriktirmiştim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empty Words. -- 8 Ekim 2014; 11:18:05 >
  • telefonu rootla, 8 veya 16'lık sd kart al ucuz zaten, sd kartta telefon hafızası gibi yer açabiliyosun ondan yap adını unuttum şimdi mount mu deniyodu ne
  • Küçükken ben de harçlıklarımı toplayıp altın yaptırıyordum,o zamanlar çeyrek altın 50 tl civarındaydı. bir sürü altınım vardı,bozdurup Bimden bilgisayar aldım :( onları hiç harcamasaydım şimdi bi servetim olacaktı :(

• saol joe

• Up

• Bende PS4 için biriktiriyorum. 450 TL var şuan. Ama okula gidiş-geliş ve yemek ihtiyacımı o paradan vereceğimi söylüyor ailem. 78 TL zaten yol parasına gidiyor yemek filan derken aylık harcamalarım 100'TL'yi geçecek. Sanırım ben yapamayacağım ama sana başarılar :) Eğer para amacıma ulaşırsam bende buraya yazdığım mesajı editleyip neler olduğunu anlatacağım hayırlısı
  • Bende 1 ay önce filan toplamaya başladım kardeşim şuanda 160 tl , xbox 360 alıcam büyük ihtimal umarım sende istediğin şeye ulaşırsın
  • @Bursaspor. Neden altın ?

@xapplex Biriktiriyorum hala ama altın veya dolara yatırmayı da düşünüyorum bu ara.

@DizzY_29 İnşallah sizde telefon alırsınız umarım.

@ReeTMiC Davetiye sistemi diye birşey varmış onunla alınıyormuş ta o gümrükten nasıl geçecek onu anlamış değilim hemde prizler bizimkiler gibi değil başka aparatta gerekiyor yada başka şarj.

@TheLight28 Sağolun hocam.
  • @turkprince Hocam altın fiyatı çıkarmı sizce ? Altın almayı bende düşünüyorum çıkarmı onu bilsem abanıcam alabildiğim kadar alıcam ama çıkmazsa da almak istemiyorum çünki ailem sıkışırsa benim paralardan alıp maaşı alınca geri veriyorlar. Yani banka görevi görüyorum faizsiz kredi .

@arifomer Sağolun teşekkürler .

@Mytria Siz ne almayı düşünüyorsunuz ?

@jayjayokochaa Teşekkürler o zamanda yok arabadır yok evdir televizyondur şeyler için biriktiririm heralde .

@şipidik terlik Sağolun o aslında hepimizin yapması gereken şey ama aç gözlülükten hep daha iyisiniz istiyoruz.

• helal olsun ne diyeyim,ben en fazla 200 biriktirdim,200 den sonra illa ki bişeyler alıyorum bitiyor para
  • @HeroCypheR Sağolun hocam. Ama notebook ve laptopa karşıyım masaüstü istiyorum. İkinci elde hiç güvenemiyorum. Sıfır alıcam.

@Musbab Çok sağolun .

@Empty Words Hayırlı olsun .

@Good Feeling Geçen gün virüs girdi formatladım oldu ama çok ağrıdı fabrika ayarlarına döndürdüm düzeldi. İstediğim çoğu şeyi yükledim ama 40-50 mb hafıza daha olsa tam alıcaktı garanti süresi doldu yani root için bir engel yok ama bozarım diye korkuyorum sorun yok telefonda o rootu bende duymuştum ama birde o cd kartların hızları varmış x2 x4 x6 x8 x10 diye o 10 luklar ne kadardır birde o hıza ne denir bilmiyorum.

@Baby HAIM O zaman bim var mıydı yav ? Kötü olmuş birde marketten değilde bilgisayar ile ilgili bir mağazadan alsaydınız daha iyi olurdu tabi dursaydılar köşeyi dönmüştünüz o ayrı .

• Vallahi helal olsun , aynen devam
  • @mustafaoztekin07 Bilgisayar istediğimi söylemedim bile ama ailenin durumu bayağı kötüye gitmeden benim parayı harçlık olarak verseler harbiden kavga çıkartırdım. Sizede başarılar.

@Hellahoes01 konuda çok xbox360 almak isteyen var neden öyle anlamadım ? Hemde onun oyunları ps deki gibi korsan alınmıyor diye biliyorum bütün oyunları paralı alınca maliyet bayağı artmazmı ? Umarım sizde biriktirip alabilirsiniz .

@C4N-LeqnD Benimde iphone 5 im ve playstation 4 üm olsa biriktirir miyim bilmem .
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    onları yaz tatilinde çalışıp almıstım . onları karıştırmayalım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

@mustafaoztekin07 Bilgisayar istediğimi söylemedim bile ama ailenin durumu bayağı kötüye gitmeden benim parayı harçlık olarak verseler harbiden kavga çıkartırdım. Sizede başarılar.

@Hellahoes01 konuda çok xbox360 almak isteyen var neden öyle anlamadım ? Hemde onun oyunları ps deki gibi korsan alınmıyor diye biliyorum bütün oyunları paralı alınca maliyet bayağı artmazmı ? Umarım sizde biriktirip alabilirsiniz .

@C4N-LeqnD Benimde iphone 5 im ve playstation 4 üm olsa biriktirir miyim bilmem .

Playstation'a oldum olası kanım ısınmadı kardeşim aslında xbox360'ı tanıdığımdan beri sadece zevk meselesi yani işin ucunda online oynamak var 1 oyun alırsın sonra para biriktirip yine online emek lazım bayağı ama 210 tl oldu :D

• Editlendi.
  • Edit.
  • Biriktirdikçe paramız değer kaybedecek normal düzeyde bilgisayar alman 1 yıl daha gecikeblir
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.