Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke her elime para geçtiğinde gidip dolar alsaydım şu anda iyi kazanmıştım.
  • 3-4 ay önce yurtdışından parça almaya yönlendirirdik insanları ama şuan ki amazon kuru bile 2.65. Dostum 1500-1600 liraya monitörsüz sistemi çıkartırsın amd olur ama sistem olur:)
  • Acaba önümüzdeki 2-3 yılda eski değerlerine düşebilirmi yoksa kalır veya artarmı bu dolar _
  • Helal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Bu konularda ayrıntılı bilgim yok fakat şahsi görüşüm 3 lirayı göreceği yönünde. Şu anda yatırım yapılacak bir şey değil dolar. Aşırı riskli.

1500 tl ve yukarı bütçeyle istediğin zaman pm atabilirsin yada sistem tavsiyelerine uğra:) Bir sistem kurarız
  • Oraya bakıyorum ara ara ama 4000-5000 tl ye istenen tavsiyeleri görünce çıkıyorum . Teşekkürler bakalım biriktirebilirsem birgün .
    Yüksek bütçe isteyenlerin %50si troll konu zaten Umarım biriktirirsin güzel bir yol çizmişsin kendine
  • Teşekkürler .
    Şuan hale yapılabilir ekonomik kriz etkisini tam anlamıyla verince doların 3 seviyelerini geçmesi muhtemeldir.
  • azmini tebrik ediyorum ama senin biriktirme hızın, doların artış hızından daha az. Parayı dolara falan çevir yoksa olan da eriyecek.
  • Umarım biriktiririm . Birde bazen aklım kayıyor gidip alıcam bi konsol playstation 4 filan . En iyi şekilde toplasak minimum 2500 tl lik bir bilgisayar açıyor gta v i ama 1300 tl lik Playstation 4 te açabiliyor. Birde güzel bir televizyonlu monitör zaten odaya gelen uydu kablosu var . Ama o zamanda pc deki bazı oyunları oynayamayacağım ve oyunları orjinal almak zorunda kalıcam birde klavye ve mouse ile oynamak bir başka .

Birde telefon alacak oluyorum bazen. Galaxy Ace kullanıyorum bıktım iyice telefon alıcak olursamda Meizu Mx4 32 GB alıcam (32 GB'ı daha gelmedi 16 GB'ı da geldiği gibi bitti 2. postada gelmedi sanırım hala). Aklım bunlara kayıp duruyor ne yapsam bilemiyorum.

• Vay be, Ekim ayında daha aldım kurmadım'' yazmışım. Zaman çok çabuk geçiyor. Şimdi de 3-4 aydır yeni pc ile mutluyum. Alınca değecek o kadar uğraşa. Bu yaşta bu kadar azimli olman güzel. Ben 20 yaşında senden daha fazla kazanarak aldım. Lisede yapsaydım biriktiremezdim o parayı. Yalnız doların artmasıyla çok ters zamana denk gelmişsin. O çok kötü oldu. Sitenin birinden kampanyayla 1.99 kuruyla almıştım parçaların yarısını. Şimdi dolar uçuk halde. Çok kötü oldu bu.
  • Dolar artik biriktirdigin oranda artiyor

• Sadece oyun için pc arıyorsan xbox yada ps3-4 alırsan oyunlardan çok daha fazla zevk alırsın.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS geldi.
  • Editlendi.
  • Vay be konu ilk açıldığında okumuştum hatırlıyorum. Azmin takdire şayan.
  • Bildigim saglam bir laptop var su anda fiyati 1000 lira ve gayet iyi kendimde kullaniyorum istersen pm at kardesim yardimci olayim
    Bu arada en fazla 250 biriktirdim 80 gamepad 50 fan ve kablosuz maouse 100 lirayida 40 lirasina oyun 60ini babama vermistim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.