Şimdi Ara

Hafta içi günde 2-3 tl harçlık ile bilgisayar almak. (Edit: 17.07.2015 Sonunda Aldım) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
27
Favori
12.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu ilk açıldığında okumuştum hocam azmini takdir ediyorum.

DH den insanların yardımını kabul etmiyorsun gördüğüm kadarıyla ama durumu iyi olan insanlar var bu forumda da.
    Bir Paypal hesabı paylaşırsan insanlar seve seve yardım edecektir.
  • Helal olsun valla kardeşim böyle devam et azmin sonu selamett :)
  • Başarılar kardeşim. Para biriktirmek güzel ve keyifli bir durumdur. Bende ilk bilgisayarımı bu şekilde almıştım, para biriktererek alınan şeylerin kıymetini daha fazla biliyor insan. Hala aynı bilgisayarı kullanıyorum bende. Durumum olmasına rağmen yeni pc almıyorum çünkü bu PC'nin yeri bende ayrı. Hadi kolay gelsin.
  • Vay be helal olsun azme bak.
  • Hayatımda hoc haftalık harçlık almadim. Afedersiniz iç camasirim dahi abimin eskileriydi. Bir kaçparca yyeni elbisem vardı. Hic bir zaman baba bana sunu al diyemedim. Şimdi üniversite deyim. Kyk yurdu çıkması cemaat yurdund ailem yüzünden kalamiyorum. Ayda 400 lira yolluyorlar 310 lira ev ve faturalar. Geriye kalan para ya not için fotoya yada yemeğe ggidiyor. Günlük 4 liraya kadar yemek yiyiyorum. O da üniversite yemekhanesinde. Lakin mutluyum. Bir öğün yesemde acta kalsam bazı günler bir gün mezun olacağım ve gittiğim her restoranda herşeyi sipariş edeceğim .. Allah yardımcın olsun kküçük dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Editlendi.
  • semblance kullanıcısına yanıt
    Hocam sizinki daha zormuş umarım istediğiniz işe sahip olursunuz . Ne okuyorsunuz ?
  • bu çocuk adam olur
  • Forumda görmek istediğimiz gençler bunlar işte
  • dostum oyun için o işlemci yürümez
  • semblance kullanıcısına yanıt
    Allah kolaylık versin kardesim bana pmden ulaş seni whatsapp grubuna bekliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gustus

Sigara masrafim olmasa bende biriktirirdim.

insallah birakirsin

• Bilgisayar alma ne yaparsan yap bilgisayar alma.

Ne kadar iyi bir bilgisayarın olursa o kadar bilgisayarınla vakit geçirirsin.Bu da psikolojini kötü etkiler.Sosyal ilişkilerini zayıflatır,özgüvenini kaybetmene sebep olur,psikoljik sorunlar biyolojik sorunlara yol açabilir.Kilo alabilirsin,hantallaşabilirsin.Kısacası günlük,reel hayattan hızlı bir şekilde uzaklaşırsın.Bir bilgisayar ihtiyacın varsa minimum şekilde ihitiyaçlarını karşılayabilecek ekonomik bir şey al geri kalan para ile başka şeyler kazandır kendine.Bir hobi edin,bir kursa git,veya gidip çıraklık yapmadan bir şekilde doğru,dürüst bir yolla para kazanabileceğin bir tecrübe kazan veya spora git,enstrüman kursuna kaydol.Yap bir şeyler işte kulak ver beni dinle

Bilgisayarın yararından çok zararı var.Her ne kadar veliler,öğretmenler ders için az kullanın,kullandırtın dese de en önemlisi psikolojik ve biyolojik sağlık için önemli.

• Helal olsun vallahi.
  • Teşekkür ederim hocam . Şimdi de evde vücut çalışmaya başladım inşallah onuda başarabilirim . Sistemi forumdan bayağı bilgili birinden aldım ama işlemci olmaz diyen ekran kartı için başka söyleyenler var şimdi kararsız kaldım moralim bozuldu biraz.
  • Helal olsun! bu azmi herkes gerçekleştiremez. Sende bu azim olduktan sonra bütün hayatında başarılı olacağına eminim

• Helal olsun kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: umutcannavcii

quote:

Orijinalden alıntı: Gustus

Sigara masrafim olmasa bende biriktirirdim.

insallah birakirsin

Umarim. Aslinda kacak alsam sorun cozulurde o da bildigin icine cay koymuslar abi

• Duygulandım hocam, en son pc'yi aldığınıza çok sevindim, hayırlı olsun uzun zamanlar boyunca sıkıntısız kullanırsınız inşallah. PC'de GTA 5 gibi yeni oyunlar dahil çoğu oyunu mediumda falan kasmadan oynatacak cinsten. İyi bir fiyat araştırması yada dolar düşene kadar biraz daha biriktirseydiniz daha iyi bir şey alırdınız gibi. Hayırlısı artık güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

Yok hocam kabul edemem ama çok teşekkür ederim çok destekçi oldunuz. Daha 500 tl varken tebril edenler olmasaydı vazgeçebilirdimde. Zaten oyun için biriktiriyorum bazen burda görüyorum ygs , lys için 2. el kitap isteyenleri onlarin ki mühim bence.

Taktir ettim helal olsun ankaradaysan yardimci olurum

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.