Bildirim
BU ADAM GİBİ COOL OLMAK İSTERDİM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sen yeterki cool ol. _____________________________ -
öyle yürü, bak seni nasıl patates ediyorlar
_____________________________ -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4F3
quote:
Orijinalden alıntı: xxSpecter
Cool tanımının insan vücudunda şekil bulmuş hali bu adam.
Adamın soyadı bile Casablancas...
bu adama cool diyorsan kardeş git as kendini
Ciddi söylüyorum bu adam kadar cool biri yok. Ayrıca sesi de baya seksi. Ekşi sözlükte biri ''bu adamın sesi seksi değil, sesi seks'' diye bir şey yazmıştı.
/>
/>_____________________________
-
tamam _____________________________ ''sevecegim bir gün tekrar,biliyorum..çok daha büyük bir aşkla,çok daha iyi birini,çok daha güzel sevebilecegim..bana her şeyi unutturacak birini,mutlaka sevecegim..'' -
Kafan güzelmiş hayirli olsun kardes
güle güle kullan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sular yükselince balıklar karıncaları yer,
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir.
Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir! -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 4F3
quote:
Cool tanımının insan vücudunda şekil bulmuş hali bu adam.
Adamın soyadı bile Casablancas...
bu adama cool diyorsan kardeş git as kendini
Ciddi söylüyorum bu adam kadar cool biri yok. Ayrıca sesi de baya seksi. Ekşi sözlükte biri ''bu adamın sesi seksi değil, sesi seks'' diye bir şey yazmıştı.
/>
/>
Havalar da ılıdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-

_____________________________ Donanım: Intel i7 14700KF @ 57/50/43 1.27v | Z790 Tachyon | Lian Li GA II Lite 360 Performance | 2x16GB Patriot @ 7600CL34 | 9070 XT Nitro+ | XPG Core Reactor II 1200W | Meshify 3XL Solid
Çevre Bileşenleri: Alienware AW2725DF - Keychron H2 HE - MChouse L7 Ultra - HyperX Cloud III Wireless - HyperX Solocast
a.k.a. imribiy -
yap bakalım ne oluyor o arabanın içinden çıtır kız değil 2 tane dayı çıkar vites topuzunu
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
yap bakalım ne oluyor o arabanın içinden çıtır kız değil 2 tane dayı çıkar vites topuzunu
bastım kahkahayı_____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler