Şimdi Ara

arabam köfte pişiriyo.190 mercedes dizel.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu deyimi bilirsiniz.yağ kapağını açıp bakarız ve yağ atıyosa duman varsa motor ölmüş deriz.ancak ben almanyadaki arkadaşlara sordum normal dediler.tr de motor ölmüş diyoruz.hangisi doğru.yoksa her arabada farklımıdır.bende eksozdan duman atma yağ eksiltme yok.sadece motorda bi tireme var.bi türlü çözemedim.sizce ne yapayım motormu yapmalıyım arabaya.

Orjinalden alıntı: Plakton

arkadaşlar bu deyimi bilirsiniz.yağ kapağını açıp bakarız ve yağ atıyosa duman varsa motor ölmüş deriz.ancak ben almanyadaki arkadaşlara sordum normal dediler.tr de motor ölmüş diyoruz.hangisi doğru.yoksa her arabada farklımıdır.bende eksozdan duman atma yağ eksiltme yok.sadece motorda bi tireme var.bi türlü çözemedim.sizce ne yapayım motormu yapmalıyım arabaya.

yağ eksiltme yoksa motorda birşey yotur titreme başka birşeydendir.
    birde araç kaç km'de
    Apple Iphone 6 Silver 64 GB
  • arkadaşım geçmiş olsun da ben yakalamışkn bişey sorayım aracın kaçlık motorlardan yakıtı nasıl konfor vs. den memnunmusun ve bu son arızası dışında çok fazla arıza çıkarıyomu sana birde kaç model. böyle bi araba bakıyorumda şu sıralar

Orjinalden alıntı: bekir__

köfre?

evet hani köfte

Orjinalden alıntı: mozdemir555

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

köfre?

evet hani köfte

bu deyimi ilk defa duydum ama güzel bişiymiş.

____gяυρ αηкαяα___
    нαуαттα кιмѕє ιçιη αğlαмαуα dєğмєz!!αğlαмαуα dєğєηlєя zαтєη αğlαтмαz!!вιяgüη αğlαмαη gєяєкιяѕє вαşıηı dιк тυт кι!!gözуαşlαяıη ѕєηι αğlαтαη кιşι кαdαя αlçαlмαѕıη!!<>nerede karşılıklı sevgi ve saygı varsa!orada itimat ve itaat vardır,itimat ve itaatin olduğu yerde disiplin,!!disiplinin olduğu yerde huzur,!!huzurun olduğu yerde başarı vardır...!!<>büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır..<>bugün yarına dünle beslenerek yol alır..<>bildiğimizi zannetmemiz öğrenmemizin en büyük düşmanıdır.
    >>>listenize msn adresimi eklemek için tıklayın<<<ємяαн<<<http://www.ekaraot.wordpress.com/<<<
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat albea araba gaz yemiyor..
    16 yıl önce açıldı
    1.3 dizel doblo motor sesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: istako

arkadaşım geçmiş olsun da ben yakalamışkn bişey sorayım aracın kaçlık motorlardan yakıtı nasıl konfor vs. den memnunmusun ve bu son arızası dışında çok fazla arıza çıkarıyomu sana birde kaç model. böyle bi araba bakıyorumda şu sıralar

araç 4 4lük zaten 96 tan beri bizde babamın almanyadaki arabasıydı.parçalar ucuz.zaten masrafta çıkarmıyo.önemli olan alırken temizini almak.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.