Şimdi Ara

2013 Mazda 3 için Fiyat Aldım. Öneri ve yorumlarınız...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
1
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 ay önce 99 Focus'umu sattığımdan beri araba arayışlarım halen devam etmekte. Kararsızlık diz boyu malesef. Sıfır mı ikinci el mi derken yılbaşında malumunuz ÖTV ve kur artışları nedeniyle sıfırdan 180 derece dönüş yapmıştım. Hemen hergün netten araba bakıyorum. Ama içime sinen bir araç olmadı henüz. Çok fazla aciliyetim de olmadığı için rahat rahat bakınıyorum.

Astra H, Megane 2, Jetta, C4, Mazda 3, Primera, 308, Civic, Octavia vs. vs. vs çok farklı dallara kondum.

Nerden aklıma geldiyse bugün sıfır Mazda 3 alsam nasıl olur acaba dedim. Aradım bayiyi, 2014 modelimiz Nisan'da gelecek dediler. Elimizde 2013 Impressive dizel Mazda 3'lerimiz mevcut dediler. Fiyatını sordum, 55.000 ama buraya gelirseniz biraz daha birşeyler yaparız dediler. En dolu donanım seviyesi ve dizel için fiyat bana çok iyi geldi. Sizce nasıldır?

• mazda diğer araçlara göre daha pahalıdır ancak bunun karşısında sorunsuzluğu ile tanınır.

birde ikinci eli zayıf türkiyede.

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

mazda diğer araçlara göre daha pahalıdır ancak bunun karşısında sorunsuzluğu ile tanınır.

Muadillerine göre hem ucuz hem de sınıfının en iyisi.. Servis sorununuz yoksa uzun yıllar memnun kalırsınız.

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

mazda diğer araçlara göre daha pahalıdır ancak bunun karşısında sorunsuzluğu ile tanınır.

Uzun yıllar binecekseniz mantıklı. Fiyatı 50 bin civarına düşürmeye çalışın motor yürüyen aksam donanım ve sorunsuzluk olarak üzmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu araç 55 hatta pazarlıkla 53 desek 25.000 lira cepte.
    Uzun yıllar binmeyi düşünüyorsanız güzel fiyat bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yalnız satmaya kalktığında ne zaman olursa artık, bayağı zarar edecek gibi,yeni kasası geldiği için...

Orijinalden alıntı: Backstreet

+1

Yalnız satmaya kalktığında ne zaman olursa artık, bayağı zarar edecek gibi,yeni kasası geldiği için...
    Arkadaşım satılmayan araç yoktur yaşadığın sehirde mazda bayisi varsa fiyatı 52 li rakamlara cekebilirsen aracıda uzun yıllar kullanırım diyorsan 1 dakika bile bekleme seni asla yolda bırakmaz sorun cıkartmaz bakım yaptırırsın binersin 100 bin km . simdiden hayırlı olsun.

Orijinalden alıntı: vedat61

Arkadaşım satılmayan araç yoktur yaşadığın sehirde mazda bayisi varsa fiyatı 52 li rakamlara cekebilirsen aracıda uzun yıllar kullanırım diyorsan 1 dakika bile bekleme seni asla yolda bırakmaz sorun cıkartmaz bakım yaptırırsın binersin 100 bin km . simdiden hayırlı olsun.

Alıntıları Göster
    uzun süreli kullanımda mantıklı seçim olacaktır

Orijinalden alıntı: Master_Evil

uzun süreli kullanımda mantıklı seçim olacaktır

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bence çok akıllı bir seçim yaparsın mazda 3 ile bende benzinle 2012 modeli var aldığına pişman olmazsın ama 2 ay sonra kasa değişecek takıntı yapmazsan hemen al yeni kasa mazda3 dizel zaten 2015 te gelecek
    Kısacası bence fiyattan düşebildipin kadar düş ve al

Orijinalden alıntı: murat2580

Arkadaşım bence çok akıllı bir seçim yaparsın mazda 3 ile bende benzinle 2012 modeli var aldığına pişman olmazsın ama 2 ay sonra kasa değişecek takıntı yapmazsan hemen al yeni kasa mazda3 dizel zaten 2015 te gelecek
    Kısacası bence fiyattan düşebildipin kadar düş ve al

Alıntıları Göster
    Ben de düşünmüştüm ama araba değiştirme işim ertelenince yeni kasayı beklemeye karar verdim. Sedan versiyonu bence sınıfındaki en güzel ve en sportif görünümlü sedan. Arkadaşların da dediği gibi uzun süre binmeyi planlıyorsanız alınır, zevkle de binilir.

• Fiyat iyi ama 52 civarına kapatmaya çalış derim. Bu arada aracın motoru hdi.

Orijinalden alıntı: Kenshi

Otomatigi var mi dizelde
    Mantıklı seçim. Fiyatı biraz daha düşürün. Klasmanına göre fena değil.

Fiyati daha assagi cekebiliriz demisler bu sizin lehinize bir olay, 53.500 53.000 cok lezzetli bir rakam olur bu arac icin, sifir km senede 25.000 km yapsaniz 5 sene 125."000 km kafa rahat eder, ki 5 senede 100.000 i bile ancak devirsiniz bakimlari aksatmanizmi evvel Allah tık demez.

Baz versiyon fiestanin 40.000 lira hemen hemen o dolulukta accent blue bin 59.000 oldugunu kiyaslayinca Mazda 3 o paraya bedava.

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam aracin kalbi 112 lik hdi motor bu motor focusta tdci adi ile var hatta volvoda dahi var s40-s60 da. Aracin uzeri zaten Mazda, sorunsuzluklari ile bilinen bir markadir Mazda arabalari.

Fiyati daha assagi cekebiliriz demisler bu sizin lehinize bir olay, 53.500 53.000 cok lezzetli bir rakam olur bu arac icin, sifir km senede 25.000 km yapsaniz 5 sene 125."000 km kafa rahat eder, ki 5 senede 100.000 i bile ancak devirsiniz bakimlari aksatmanizmi evvel Allah tık demez.

Baz versiyon fiestanin 40.000 lira hemen hemen o dolulukta accent blue bin 59.000 oldugunu kiyaslayinca Mazda 3 o paraya bedava.
    İnanılmaz fiyat. Isıtmalı koltuklar, hız sabitleyici, far-yağmur sensörü vs. ağzına kadar dolu araç. C sınıfı rakipleri 70.000 olmuş. 53-54'e bedava. Araç almayı düşünsem bir dakika beklemezdim. İnsanlar bu paralara polo, clio almaya başladı.

• Bedava gırtlak dolu 52-53... 45 e space star 50 ye clio satılıyor bu ülkede.

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • mumenu kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.