Şimdi Ara

Psu'm hd 7770'i kaldırır mı(ss)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

pentium g2030, 2+2 gb 1333 mhz ddr3 ram, 7200 rpm harddisk birde dvd-rw var
    psu frisby 450 watt

hd 7770 alsam kaldırır mı (kabloları falan tamam)

Psu'm hd 7770'i kaldırır mı(ss)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B1F7078E -- 8 Şubat 2014; 14:14:54 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ride Or Die -- 8 Şubat 2014; 14:18:02 >

Orijinalden alıntı: Ride Or Die

Psu yeter ama darboğaz olur
    Bir süre kullanabilirsin fakat yıprandıktan sonra sıkıntı çıkartır.18a çok düşük.

Orijinalden alıntı: By_KeReMM

Bir süre kullanabilirsin fakat yıprandıktan sonra sıkıntı çıkartır.18a çok düşük.

Alıntıları Göster
    Hocam psu gerçek kaç watt

Orijinalden alıntı: Guest-1B1F7078E

hocam birkaç arkadaşa da yardımım dokunmuştu bu konuda. G3220 işlemcisi olan arkadaşıma Gtx650 almıştık. 400w PSU da sıkıntısız kullanıyor. yanılmıyorsam size yetecektir. zaten oyunlarda zorlanma kartta aşırı ısınma gibi problemlerle karşılaşırsanız PSU yetmiyor demektir. Yani takar takmaz kart yandı gitti diye bir sorun olmaz.

Orijinalden alıntı: Bozkurtlar34

hocam birkaç arkadaşa da yardımım dokunmuştu bu konuda. G3220 işlemcisi olan arkadaşıma Gtx650 almıştık. 400w PSU da sıkıntısız kullanıyor. yanılmıyorsam size yetecektir. zaten oyunlarda zorlanma kartta aşırı ısınma gibi problemlerle karşılaşırsanız PSU yetmiyor demektir. Yani takar takmaz kart yandı gitti diye bir sorun olmaz.

teşekkürler

darboğaz olmaz herhalde.
    psu yükte sıkıntı yapabilir.ileride.
    Xigmatek Asgard Pure Black Edition 600W//Amd FX 6100 @3.3 GHz//Gigabyte 990XA-UD3//Kingston Hyperx Blu 2X4GB 1600 MHz CL9 1.5V//WD Caviar Black 1 TB+Crucial MX 500 500 GB //ASUS Phoenix GTX 1050 Ti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

darboğaz olmaz herhalde.

saolun hocam zaten oc yapmayacağım hiç

quote:

Orijinalden alıntı: bademli1969

darboğaz olmaz herhalde.

saolun hocam zaten oc yapmayacağım hiç

Alıntıları Göster
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&&lid=1# 7770 te 450 w onerılıyor o psu sorun yaratır+ 80 degil ve gercekte 12 den kac wat verıyor bellı degil artı işlemcın ıkı cekırdeklı buda sorun herkes sorun yok demış ama neye göre bu cevabı vermışler anlamadım ezbere yazmayın tam performans vermez ne psu ne işlemcın

ben eskı pcde 7770 ekran kartı ve q 6600 kullandım sorun cıkmadı ancak q 6600 eskı bır işlemcı olması na ragmen 4 cekıdeklıdır ve halen efsane işlemcılerdendır

tabi kullancak olan sen oldugun için kararlar senındır ıstedıgını yapabılırsın benımkı sadece tavsıyedır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7740 -- 8 Şubat 2014; 16:54:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 7740

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&&lid=1# 7770 te 450 w onerılıyor o psu sorun yaratır+ 80 degil ve gercekte 12 den kac wat verıyor bellı degil artı işlemcın ıkı cekırdeklı buda sorun herkes sorun yok demış ama neye göre bu cevabı vermışler anlamadım ezbere yazmayın tam performans vermez ne psu ne işlemcın

ben eskı pcde 7770 ekran kartı ve q 6600 kullandım sorun cıkmadı ancak q 6600 eskı bır işlemcı olması na ragmen 4 cekıdeklıdır ve halen efsane işlemcılerdendır

tabi kullancak olan sen oldugun için kararlar senındır ıstedıgını yapabılırsın benımkı sadece tavsıyedır

ikisininde performansı aynı zaten hocam

• quote:

Alıntıları Göster
    12 volt kanalından 216 watt veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercan226

evet yani ?

quote:

ikisininde performansı aynı zaten hocam

Alıntıları Göster
    işlemcı konusunda senın işlemcın 2 cekırdekılı 9 6600 4 cekırdeklıdır sadece onu bılıyorumsenın işlemcını bılen veya kullanan bırı daha dogru bır yorum yapar ancak o psu yuk altında sorun cıkarır ha bugun olurmu olmazmı bellı olmaz ama yarın veya ertesı gun kesın sorun cıkarır yenı ekran kartları enerjı konusunda acımasız eskı psularda kalıte konusunda sorunlu ozet bu tabı ben fıkrımı soylerım takdır senındır ıstedıgını yaparsın

edıt 12v 216 w verıyorsa yarını bıle beklemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7740 -- 8 Şubat 2014; 17:12:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

evet yani ?

Yani maximum işlemci100 watt çekse (100 watt çekmez bile ) ekran kartına 116 watt kalıyor ki zaten ekran kartıda 100 watt çekmez doalyısıyla psu yeterli gözüküyor sadece markadan kaybediyor frizby çok kaliteli değil.

Güç hesabı gerilim x akım = güç 12 V x 18A = 216 watt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 8 Şubat 2014; 17:14:36 >

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

quote:

evet yani ?

Yani maximum işlemci100 watt çekse (100 watt çekmez bile ) ekran kartına 116 watt kalıyor ki zaten ekran kartıda 100 watt çekmez doalyısıyla psu yeterli gözüküyor sadece markadan kaybediyor frizby çok kaliteli değil.

Güç hesabı gerilim x akım = güç 12 V x 18A = 216 watt

sen 100 w hesabı yapıyorsunda o ekran kartına 450 w psu onerılıyor hocam haberın varmı http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&&lid=1#

• 7740 7 kullanıcısına yanıt
    Evet şu an baktım +12 den 75 watt istiyor kart. 12 volt kanalının gücü 216 watt olduguna göre. 216 - 75 = 141 watt anakarta ve cpu ya kalıyor. Zaten arkadaşın güç kaynağıda 450 watt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan226 -- 8 Şubat 2014; 17:27:28 >

Evet şu an baktım +12 den 75 watt istiyor kart. 12 volt kanalının gücü 216 watt olduguna göre. 216 - 75 = 141 watt anakarta ve cpu ya kalıyor. Zaten arkadaşın güç kaynağıda 450 watt.

evet hocam bir sitede ekran kartının 90 watt yediği yazmış yük altında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Boş yere sallamayalım arkadaşlar pentium g840 hd6770 ve 400w psu ile kullanıyorum 2 senedir artı ekran kartı oc li ve 7770 den daha fazla güç tüketiyor. Ne darboğaz var ne psu yetmemesi.

sen engın bılgısayar bilginle psu markasını degerlerını bıle bılmeden millet sallıyor dıye bilgisayar muhendıslıgını konuşturmuşun ne dıyelım sayın prof biz yanı modelı kullanıp sallıyoruz cok dogru her psu aynı degilmı 450 w psu ların hepsi aynı 12 v verdıgı ve toplamda kac w verdıgı onemsız degilmı senın mantıgına göre tebrık etmem lazım senı

quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Boş yere sallamayalım arkadaşlar pentium g840 hd6770 ve 400w psu ile kullanıyorum 2 senedir artı ekran kartı oc li ve 7770 den daha fazla güç tüketiyor. Ne darboğaz var ne psu yetmemesi.

sen engın bılgısayar bilginle psu markasını degerlerını bıle bılmeden millet sallıyor dıye bilgisayar muhendıslıgını konuşturmuşun ne dıyelım sayın prof biz yanı modelı kullanıp sallıyoruz cok dogru her psu aynı degilmı 450 w psu ların hepsi aynı 12 v verdıgı ve toplamda kac w verdıgı onemsız degilmı senın mantıgına göre tebrık etmem lazım senı

Benim psu 12a veriyor arkadaşınkinden daha dandik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.