Şimdi Ara

HD 5850'den GTX560ti'a Sizce Geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan kullanmakta olduğum His İCooler HD5850 1440*900 çözünürlükte tüm oyunlarda fazlasıyla tatmin ediyor ancak şuan monitör yerine led tv de kullanmaya başlayacağım haliyle 1920 *1080 çözürlükte olduğu için şuan ki oyunlarda full ayarlarda FPS düşüşü yaşayacağım aşikar.

Bunu satıp Asus'un GTX 560ti o.c modeline geçmelimiyim ? Yani buna değer mi ? yada 5850 bu çözünürlük farkında ne kadar fps düşüşü yaşatır.

Eğer ciddi bir fark varsa GTX 560ti'ı 270 TL gibi cuzi bir fiyata alacağım. İkinci el olarak 5850 yi 200'e bi arkadaşıma vereceğim. 70 TL gibi bir fark ödeyeceğim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

| MSI OPTIX MAG274QRF-QD 2K 165Hz IPS |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rallyman61

Şuan kullanmakta olduğum His İCooler HD5850 1440*900 çözünürlükte tüm oyunlarda fazlasıyla tatmin ediyor ancak şuan monitör yerine led tv de kullanmaya başlayacağım haliyle 1920 *1080 çözürlükte olduğu için şuan ki oyunlarda full ayarlarda FPS düşüşü yaşayacağım aşikar.

Bunu satıp Asus'un GTX 560ti o.c modeline geçmelimiyim ? Yani buna değer mi ? yada 5850 bu çözünürlük farkında ne kadar fps düşüşü yaşatır.

Eğer ciddi bir fark varsa GTX 560ti'ı 270 TL gibi cuzi bir fiyata alacağım. İkinci el olarak 5850 yi 200'e bi arkadaşıma vereceğim. 70 TL gibi bir fark ödeyeceğim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

7850 2 gb olanından alman senin için dahah iyi olur. 350-380 lira civarı sanırım şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre-Dylan

Bana göre değmez 7850 2gb modeli deseniz değer

7850 2 gb olanı 320 gibi bir fiyata geliyo. Benim gönlüm bu yönde ancak 120 lira oynuyo.

Peki FPS olarak belirttiğim çözünürlükte ne kadar fark yaratır.
  • Hd 5850 hala çok yeterli bir kart. Eğer arkadaşınızın acelesi yoksa amd 8000 vs nvidia 700 serilerini bekleyiniz. O zaman eski serilerin fiyatları düşer bu zamana kart 5850yle idare edersiniz. Tabi arkadaşınız yakın zamanda alıcaksa kartı 70lira 560ti için iyidir.

Orijinalden alıntı: ucabor

Hd 5850 hala çok yeterli bir kart. Eğer arkadaşınızın acelesi yoksa amd 8000 vs nvidia 700 serilerini bekleyiniz. O zaman eski serilerin fiyatları düşer bu zamana kart 5850yle idare edersiniz. Tabi arkadaşınız yakın zamanda alıcaksa kartı 70lira 560ti için iyidir.

Kartımdan son derece memnunum şuan. Soğutması olsun performansı olsun. Özel soğutma olduğu için 62 dereceden yukarısını daha göremedim. 200 TL ye vericem ancak GTX 560 ti asusun özel soğutmalı ve o.c modeli ve sıfır kart 3 yıl garantili ve 270 TL. Eğer geçtiğim çözünürlükte pek hissedilir performans düşüsü olmayacaksa hiç satmayacağım.

quote:

Hd 5850 hala çok yeterli bir kart. Eğer arkadaşınızın acelesi yoksa amd 8000 vs nvidia 700 serilerini bekleyiniz. O zaman eski serilerin fiyatları düşer bu zamana kart 5850yle idare edersiniz. Tabi arkadaşınız yakın zamanda alıcaksa kartı 70lira 560ti için iyidir.

Kartımdan son derece memnunum şuan. Soğutması olsun performansı olsun. Özel soğutma olduğu için 62 dereceden yukarısını daha göremedim. 200 TL ye vericem ancak GTX 560 ti asusun özel soğutmalı ve o.c modeli ve sıfır kart 3 yıl garantili ve 270 TL. Eğer geçtiğim çözünürlükte pek hissedilir performans düşüsü olmayacaksa hiç satmayacağım.

O çözünürlük için kartınız yeterli. Tabiki performans artışı olur ama dediğim gibi arkadaşınız alıcaksa güzel bi fırsat yakalamış olursunuz 70 liraya o kart o çözünürlükte bütün ayarlar sonda oynarsınız.

• quote:

quote:

quote:

O çözünürlük için kartınız yeterli. Tabiki performans artışı olur ama dediğim gibi arkadaşınız alıcaksa güzel bi fırsat yakalamış olursunuz 70 liraya o kart o çözünürlükte bütün ayarlar sonda oynarsınız.

Ben hala cevabını alamadım o çözünürlüğe geçtiğimde kaç fps düşüş yaşarım :)

Ozaman ben kartı haftaya cumaa günü alıyorum.

• Diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum. 5850 ye o.c mi çekiyim yoksa direk 70 TL verip 560ti mi alıyım ?

Diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum. 5850 ye o.c mi çekiyim yoksa direk 70 TL verip 560ti mi alıyım ?

70tlye 560ti alınabilir fakat zamanı gelince 5850nin süründüğü yerde 560tide sürünür.
  • 5850 ile 1900*1080 oyun oynanıyor birde oc ile icooler tadından yenmez ben olsam değiştirmem ama karar senin
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.