Şimdi Ara

Dövme yaptırdım nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     Dövme yaptırdım nasıl
    olmuş mu beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kettoplazmikretikulum -- 5 Şubat 2014; 18:24:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme Yaptırma: Bilmeniz Gerekenler

Teen Wolf Dövmeleri

Televizyon dizisi "Teen Wolf"ün hayranları arasında oldukça popüler olan Teen Wolf dövmeleri, genellikle kurt başı, triskele veya dizideki karakterlerin adlarını içeriyor. Bu dövmeler, diziye ve onun temsil ettiği topluluğa olan bağlılığı ifade etmenin bir yoludur.

Dövme Yaptırmadan Önce

Dövme yaptırmadan önce göz önünde bulundurmanız gereken birkaç önemli husus vardır:

• Araştırma yapın: Farklı dövme sanatçılarını araştırın, portföylerine göz atın ve müşteri yorumlarını okuyun.
    • Tasarıma karar verin: Dövmenizin tasarımını dikkatlice düşünün. Ne istediğinizi ve dövmenin sizin için ne ifade edeceğini belirleyin.
    • Bir sanatçı ile görüşün: Bir dövme sanatçısıyla görüşün ve tasarım fikirlerinizi tartışın. Sanatçının deneyimini, güvenliğini ve yaratıcılığını değerlendirin.
    • Uygunluğu kontrol edin: Dövme yaptırmanın yasal yaşta olup olmadığınızı ve dövmenin yapılacağı bölgenin dövme için uygun olup olmadığını kontrol edin.

Dövme Yaptırma İşlemi

Dövme yaptırma işlemi genellikle birkaç adımı içerir:

• Stensil hazırlama: Sanatçı, dövmenin tasarımını cildinize aktarır.
    • Dövme uygulama: Sanatçı, dövme makinesini kullanarak derinizin altına mürekkep enjekte eder.
    • Tedavi: Dövme yapıldıktan sonra, sanatçı alanı temizler, bandajlar ve bakım talimatları verir.

Dövme Sonrası Bakım

Dövmenizin düzgün bir şekilde iyileşmesi için dövme sonrası bakıma dikkat etmeniz çok önemlidir:

• Bandajı temiz tutun: Bandajı nemli ve temiz tutun.
    • Alanı yıkayın: Dövmeyi günde birkaç kez antibakteriyel bir sabunla nazikçe yıkayın.
    • Nemlendirin: Dövmeyi iyileşme sürecinde nemlendirin.
    • Kabukları soymayın: Dövme iyileşirken oluşan kabukları soymayın.
    • Güneşten korunun: Dövmeyi iyileşme sürecinde güneşten koruyun.

Uyarılar

Dövme yaptırmadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alın:

• Dövme kalıcıdır, bu nedenle tasarımı dikkatlice seçin.
    • Dövme alerjik reaksiyonlara neden olabilir. Dövme yaptırmadan önce bir alerji testi yaptırın.
    • Dövme enfeksiyon kapabilir. Dövmeyi temiz tutun ve bakım talimatlarına uyun.
    • Dövme yaptırırken hamileyseniz veya emziriyorsanız sanatçınıza bilgi verin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kol bandı tak aynı la

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sildirmek için adres ister misin? % 93 oranında silinebiliyor. Belki kızarıklık ve ya matlık kalır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler ama bi ömür boyu taşıyacağım için bana göre anlamlı bi şeyi yaptırdım sildirmeyide düşünmüyorum
  • Aynısını keçeli kalem ile yapabilirdim

• Şu resimleri bi Simage koymayı öğrenemediniz, ağzımıza girdi resim ağzımıza !
  • Önce koluna ağda yapaydın ya la, kahvaltım burnumdan geldi. Bi de hayvan gibi resim koymuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adam teen wolf izliyo beyler.
  • Resim monitörüme sığmadı. Ayrıca Teen-Wolf'u andırıyor biraz ama neyse
  • kettoplazmikretikulum kullanıcısına yanıt
    ben beğenmedim de yaptırmışsın artık , teen wolf'den mi bu o.O
  • teen wolf özentisi derler adama
  • Olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

[simage]
     Dövme yaptırdım nasıl
    olmuş mu beyler

sıkı takipçisi oldugum teenwolf'taki başrol oyuncusu tyler posey in dövmesini anımsattı. güzel olmuş
    ama pazuları gelistir daha hoş durur hocam

ekleme: kac tl ye ve hangı şehirde yaptırdınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hireath -- 5 Şubat 2014; 18:40:35 >

• scoot mccall
  • Güle güle kullanda bu kol bandı şeklinde dövmelere ben çok sıcak bakmıyorum. Keşke daha şık bir model bulsaydın zira kolun ve pazuların tam dövme yaptırmalık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim hocam ankarada yaptırdım 150 lira tuttu 2 seans sürdü eğer ankara civarında olan varsa yardımcıda olabilirim tanıdık yer var :) evet teen wolf karakterinin dövmesine benziyor lakin bende uzun zamandır kol bandı istiyordum anlamlı bi şey oldu benim için iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

teşekkür ederim hocam ankarada yaptırdım 150 lira tuttu 2 seans sürdü eğer ankara civarında olan varsa yardımcıda olabilirim tanıdık yer var :) evet teen wolf karakterinin dövmesine benziyor lakin bende uzun zamandır kol bandı istiyordum anlamlı bi şey oldu benim için iyi kötü yorumlarınız için teşekkür ederim

profesyonel ve işinde iyi insanlarsa.
    seneye ankaraya yerleşicem ve size ulaşıcam hocam uygunmudur sizin için? sonbaharda.
    forundan ulaşırım sanırım beni unutmayın not alıyorum kabulmüdür hocam?

• Süper

• Ömür boyu cenabet kalcan ehühühühühühühüüh

• biraz orjinal olsaydı bari

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.