Bildirim
dolgu yaptırdım sorularım var.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

6 Misafir - 6 Masaüstü

Giriş
-
3 saat bir şey yememiştim ben.
Yok hayır,hiç dikkat etmedim.
Daha alışamadın dişine.Sanki çıkıntı kırık bir şey varmış gibi gelir.1-2 gün içinde alışırsın. -
hocam bi soru soracam.dolgu ağızda belli oluyor mu?
geçmiş olsun bu arada. -
2 gün önce bende yaptırdım dolgu 3 saat bekledim ve yemek yedim ama dolgu olmayan tarafta çiğnemeye özen gösterdim ki ilk 1 hafta bunu yaparsanız iyi olur.sicak değilde soğuk içerken sızlıyor biraz ama 1 haftaya oda geçer gecmis olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
beyazlar çok dayanıksız oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: escober12
hocam bi soru soracam.dolgu ağızda belli oluyor mu?
geçmiş olsun bu arada.
Az çok . Ama dişni kendi rengi gibi gözüküyor.
@Josepth
Çikitin var gibi yani çürük gibi bence bir daha gidecem baska doktora arka tarafi yapamamıs sanki.
@semender86
Sagol hocam .
@dexlab
ÇÜrük diş + ağız kokusundan iyidir. -
Ben 5 saat birşey yemedim,ayrıca bi zaman sonra kararıyor beyaz kalmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Klavuz Karga
Ben 5 saat birşey yemedim,ayrıca bi zaman sonra kararıyor beyaz kalmıyor
Ne zaman yaptırdın ki sen karardı ?
Çürükken acıyor lakin şimdi acımıyorsa sorun yoktur ki nerede yaptınız özelde mı devlette mı ben devlette yaptım çok şükür sağlam
quote:
Orijinalden alıntı: Neldoreth
quote:
yaklaşık 2 yıl oldu diye hatırlıyorum.İlk yaptığı zaman sanki ağzımda taş varmış gibiydi,sonra alıştım bi baktım simsiyah olmuş,şuan demir renginde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Karga -- 25 Ekim 2013; 19:13:24 > -
quote:
quote:
quote:
yaklaşık 2 yıl oldu diye hatırlıyorum.İlk yaptığı zaman sanki ağzımda taş varmış gibiydi,sonra alıştım bi baktım simsiyah olmuş,şuan demir renginde
Benim yaklaşık 5 sene oldu hiç bir sıkıntı yok bence bir diş hekimine gözükün
quote:
Orijinalden alıntı: semender86
Çürükken acıyor lakin şimdi acımıyorsa sorun yoktur ki nerede yaptınız özelde mı devlette mı ben devlette yaptım çok şükür sağlam
Devletet yaptım. Eskiden sızlama ağrı yoktu simdi sızlama ve çikitin var. Kasap gibi doktorlar .
-
Hmm gecmis olsun o zaman çünkü benimde ağrı yoktu doktor baktı çürük var diye yaptı kendisi ama Allah'ı var doktor iyiydi ki hemşerimdi zaten
Eğer ağrı varsa evet gidin bir doktora
quote:
quote:
quote:
quote:
Benim yaklaşık 5 sene oldu hiç bir sıkıntı yok bence bir diş hekimine gözükün
benim dolgunun beyaz olarak yapıldığını hatırlamıyorum,belki de normaldir.Problem çıkarmazsa gitmem öyle bir huyum yok,illa ağrıyacak öyle gidecem..
-
ilk 1-2 hafta hafif sızlar sonra geçer -
Benimde sorum olacak.Siz devlette mi yaptırıyorsunuz veya özelde yaptırıyorsanız kaça yaptırıyorsunuz.Ben dolgu 75 tl kanal tedavisi dahil olursa 150 tl ye yaptırmıştım. 7 dolgum var 2 si şimdiden gitti aynı doktor hep özelde yaptırdım. Devlet hastaneleri hakkında bilgisi olan var mıdır? -
ssk lı olmanın faydası varmı özelde ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
ssk lı olmanın faydası varmı özelde ?
Özel ismi ama ssklı filan bedava. Sadece ilaç aldımı +5 binecek. Oda dolgunun yanında 75 tli tlik yada kanal tedavisi 150 tl lik yanında hiç.
@-Murat-34
Ssk filan varsa bedava ama özelin doktorları daha iyi gibi.
@Nickim Minaj
İSalalh 15 gün sonra randevu alacam yine gidecem tam yapamamıs sanki
@semender86
Ağrı yok sızlama var simdi yemek yedim su içtimi fialn kötü oluyor yarın olsun artık ağrı varsa yarına belli olacka.
-
Devlette 3 gün önce yaptırdım gunü 2 ay oncesinden verdiler ama herhangi bir ücret alınmıyor.Dolgu yaptırdım ama lakin İStanbulda oldugum için 2 aya gün verdiler sizin oturduğunuz yer küçükse hemen verirler
quote:
Orijinalden alıntı: semender86
Devlette 3 gün önce yaptırdım gunü 2 ay oncesinden verdiler ama herhangi bir ücret alınmıyor.Dolgu yaptırdım ama lakin İStanbulda oldugum için 2 aya gün verdiler sizin oturduğunuz yer küçükse hemen verirler
Vallah ilk defa muanaye gittim ben doktor direk iğne vurdu sonra 2 dolgu yaptı. Okmeydanı hastanesi büyük ve çok kalabalık. 2 ay çok en hangi hastane ?
Benzer içerikler
- parmakta damar atması neden olur
- sabiha gökçen esenler otogarı
- cibili şak şak ne demek
- beylikdüzü'nün en iyi semti
- artık dua etmek istemiyorum
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X