Şimdi Ara

CS:GO | Hakkında tüm sorularınızı cevaplıyorum. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
34
Favori
138.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hagi10best

Dostum steam hesabima cs source u alali 6 sene olacak nerdeyse. Hesabima 5 years veteran coin gelmedi. Gelmesi icin önceden bir şey yapmam mi gerekiyordu yoksa şimdi yapacağım bir sey var mı?Sadece cs icin steam kullaniyorum diyebilirim. Cs s ve go var suan.
    @Morphinz

Belki cs 1.6 olmadığı içindir veya satın almış olsanız bile ilk yüklenme tarihini baz alıyor olabilir. Malesef bir bilgim yok.
    Steam support'a konuyla ilgili ticket atın bi kaç gün içerisinde geri dönüş yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Dostum steam hesabima cs source u alali 6 sene olacak nerdeyse. Hesabima 5 years veteran coin gelmedi. Gelmesi icin önceden bir şey yapmam mi gerekiyordu yoksa şimdi yapacağım bir sey var mı?Sadece cs icin steam kullaniyorum diyebilirim. Cs s ve go var suan.
    @Morphinz

Belki cs 1.6 olmadığı içindir veya satın almış olsanız bile ilk yüklenme tarihini baz alıyor olabilir. Malesef bir bilgim yok.
    Steam support'a konuyla ilgili ticket atın bi kaç gün içerisinde geri dönüş yaparlar.

Ilk yuklenme derken zaten sadece css icindi ilk steam hesabim. Css alip indirdim. Yaklasik 2000 saat oynama sürem var. Bi ticket atayim en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Senelerdir 1.6 oynuyorum. Bugün ilk defa GO yu indirip oynadım ama duck yapılmıyor galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortuuus -- 3 Mart 2014; 23:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Senelerdir 1.6 oynuyorum. Bugün ilk defa GO yu indirip oynadım ama duck yapılmıyor galiba?

yok hocam öyle şeyler
  • goldenmouse kullanıcısına yanıt
    Böyle güzel bişe niye yok ya. Elim alışmış sürekli yapmaya çalışıyorum

Birde mermiler Kutulardan, duvardan geçmiyor herhalde?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Böyle güzel bişe niye yok ya. Elim alışmış sürekli yapmaya çalışıyorum

Birde mermiler Kutulardan, duvardan geçmiyor herhalde?

hayır geçiyor
  • bende bu arada bir soru sorayım ban olayı tam olarak nasıl . Ben internet gittiğinden dolayı 24 saat banlandım. . Peki tam olarak ne zaman sıfırlanıyor . Gündelik bişimi yoksa haftalık mı . Yani demek istediğim oyundan düştüğümüz zaman verilen cezaların süreleri ne kadar sürede sıfırlanıyor. Biraz karışık oldumu ama
  • goldenmouse kullanıcısına yanıt
    Valve sunucularından yediğin ban'ın bir kaydı vac ban tarzında tutulmaz.
    Quit atarsan üst üste 24'saate kadar banlanırsın..
    3 kere üst üste adamını bilerek vurursan eğer 7 gün banlanırsın.
    Suçunu katlarsan daha çok banlanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Valve sunucularından yediğin ban'ın bir kaydı vac ban tarzında tutulmaz.
    Quit atarsan üst üste 24'saate kadar banlanırsın..
    3 kere üst üste adamını bilerek vurursan eğer 7 gün banlanırsın.
    Suçunu katlarsan daha çok banlanırsın.

mesela ilk banlanma 30 dk oluyor hocam. 1 hafta içinde hiç bir şey yapmadım diyelim . tekrar ceza yediğimde etkinin 30dk a düşmesi gibi durum olurmu . Yada dediğiniz gibi sürekli kayıt altında , sıfırlanmadan katlanacak öyle ise
  • Bot sayısını 5ten fazla nasıl yapabilirim?

• bi kaç sorum olucak

1. 1.6 daki duck jump olayını yapmak mumkun mu, mumkunse nasıl ?
    2. item drop sadece mm de mi oluyor ve neye gore oluyor? arastırdıgım kadarıyla haftada 4 ıtem falan denıyor.
    3. ıtem drop olayı ıcın tf2 dekı gıbı ıdle maplere gırıp farmlamak mumkun mu ?
  • @Mortuuus
    mp_limitteams 0
    mp_autoteambalance 0
    bot_kick
    bot_add karşı takım.

@ancyreum
    1. Duck yok ve yapmanın imkanı yok.

2. Bütün serverlarda maç bittiğinde veya server değiştiğinde drop olur. Random olarak haftada 2 kutu 2 silah şeklinde. Eğer level artırırsan drop sayısı artar.
    Steam'in konuyla ilgili verdiği çizelgeyi atmıştım bu konuda var..

3. Tf oynamadım drop sistemini bilmiyorum. Fakat cs:go güncellemelerinde tf2 drop sistemine geçildiğini okuduğumu hatırlıyorum.
  • MVP yıldızlarının fazla olmasının ne yararı var ? Droplarla ilgisi var mı ?

MVP ise sizin oyun içinde ki görevleri tamamlamalarınız.Eğer C4 kurduysanız ve patladıysa ya da defuse yaptıysanız bu görev otomatik olarak size geliyor.Eğer bunlardan birisi olmadıysa round içinde en fazla rakibi öldüren oyuncuya gidiyor.Bu sayıda eşitse asiste bakılıyor.
  • public oynarken kutu düştü oyun sonunda ama envanterimde görünmüyor acaba neden bilen varmı yada başına gelen?
  • Bu kutu olayı nedir biri anlatabilir mi?

• Morphinz kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz yaptım yine 5ten fazla atmıyor karşıya

• Birde nickim steam hesap Adı. Onu değiştirebiliyor muyuz?

• Hocam bu stean level neye gore artiyor ve arttirmanin kisa bir yolu varmi

• Satılığa çıkarttığımız bir eşyayı geri çekemiyor muyuz? veya o eşyayı nerden buluruz? İnventoryimizden anında gidiyor. Nerde bunlar?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88859869

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.