Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi steam'e girdim birşey yüklüyor 1 saat 6 dk diyor ??
  • Yok böyle bir saçmalık ya. İlk Önce Oyunu indirdik şimdi birde başlatmaya çalışıyoruz. 1 Saat Diyor. Gelde Korsan oynama şimdi. Orijinal alıyorsun acı çekiyorsun resmen
  • Beyler oyun 40GB ve kilitliydi, ilk önce çıkarılıyor daha sonra kuruluyor bekleyeceksiniz biraz. Bir de 900MB update gelmesi lazım yüklendikten sonra bende bekliyorum şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Beyler oyun 40GB ve kilitliydi, ilk önce çıkarılıyor daha sonra kuruluyor bekleyeceksiniz biraz. Bir de 900MB update gelmesi lazım yüklendikten sonra bende bekliyorum şuan

Ben yatar o zaman bekleyemeyeceğim. Artık yarın oynayacağız. Yapacak bir şey yok.
  • R9 290 ultra ayarlarda 19-20 fps ...

High ayarlarda 40-45 fps...

• Net bir ikinci Watch Dogs olayı, Ubisoft inatla akıllanmıyor fakat dediğim gibi hisseleri %9 oranında düşmüş umarım oyuncuların tepkisi onları etkilemiyorsa bile bu etkiler.

Bu arada böyle diyorum ama arkadaşa kamp kurdum resmen, performans sorunlarını çıkarırsak oyun gerçekten fena bir oyun değil ama hikaye yine pek bir yere gitmiyor gibi gözüküyor ve grafikler ile çoğu oyuncuyu kandırabilirler ama hiç yeni nesil bir oyun değil grafikleri dışında. Daha önceki mesajımda dediğim gibi kalabalık yıllar önce çıkan Hitman Blood Money den çok daha az yapay zekaya sahip. Ayrıca olmadık yerlerde, sanki gökten ışınlanmış gibi saman arabaları duruyor kötü tasarımdan dolayı. Bu arada bu gibi detaylara ya da Helix konsolu olayın takılan bir tek ben varım ama AC serisini hikayesi için oynayan bir sürü kişi var ve o hikayeyi her sene bir oyun pardon her sene iki oyun nasıl çıkartmayı başarırız diye saçma sapan bir yere çekmişler oyundaki bu Helix'in tek açıklaması bu.

Yalnız oyunda bir önceki mesajımı yazarken fark etmediğim bir kaç güzel yanını daha fark ettim;

-Hemen cup diye devrim olduğu vakitlerde değil öncesinde geçtiği için sokakta insanların konuşmasında, yaptıklarında devrimin alt yapısını hissedebiliyoruz belli ediyorlar.
    -Tırmanırken çapraz giderseniz ters dönerek güzel bir animasyon eşliğinde çıkıyor zaten tüm animasyonlar güzel.
    -Nasıl önceki oyunlarda otomatik olarak tırmanabiliyorsak şimdi de otomatik hızlı bir şekilde aşağıya yine güzel animasyonlar eşliğinde inebiliyoruz.

Kötü yanlarını da ek olarak;

-Karakter Spider-Man gibi insan üstü bir şekilde zıplıyor, atlıyor tamam bunların genetik olarak gelen yetenekleri var fakat eğer oyunu oynarsanız net Spider-Man oyunu gibi atlıyor, zıplıyor uzun mesafeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2K -- 13 Kasım 2014; 2:26:17 >

• Eski serilerin tadi tuzu yok. Resmen cöp bir oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ezio Altair vs gibi eski karakterleri içeren görevler var mı? Var diye yazı okumuştum ama yanılıyor da olabilirim. Deneyen varsa nasıl bir deneyimdi özellikle de yeni nesilde Ezio'yu görmek nasıldı?
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Xone versiyonu 720p, PS4 versiyonu 900p olduğu için xone 3-4 fps geçti. Xone 900p testi yapıldı ve alet 20-23 fps' e çakıldı..Yani nvidia destek vermişse boşuna vermemiş yoksa nasıl oynatıcaktı merak ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Yorumsuz
    />

Bu arada oyunu aa mxaa4 olarak diğer tüm ayarlar ultra vs iken aldığım fps 19-27. Benim için oynanabilir ben daha dip değerlerde oyun oynamış ve bitirmiş insanım grafiklerden kısamam.

Bir iki SS atalım.

Yarından itibaren başlayayım şunu bitirmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 13 Kasım 2014; 4:53:29 >

• Evet beyler oyunu resmi olarak yayınlandıktan sonra yaklaşık 1-2 saat deneme fırsatı buldum, sonunda günlerdir kulaktan dolma bilgilerle eleştiren değil kendi tecrübesiyle yazacak biri olarak gözlemlerim şöyle; Öncelikle benim ekran kartı GTX 680M, masaüstü GTX 660'a denk 2 senelik bir kart, 1080p'de kaldırmıyor oyunu, yani ne kadar ayar kombinasyonu yapsamda 20-30 FPS'lerde gezdi ve 30 FPS'nin altı benim için kaldırmıyor demek. Bende 1600x900'e aldım çözünürlüğü. Environment ve Texture Quality Ultra High, Shadows High, HBAO+ ve FXAA ile oyunu 30-40 FPS'de oynayabiliyorum. Yani konsol çözünürlüğünde + PC Exclusive efektleri ile gayet oynanabilir bir FPS yakaladım, 1 senelik PS4'ün 20'lerde süründüğünü düşünürsek 2 senelik bir kart için gayet tatmin edici Optimizasyonu konsollardan daha iyi en azından diyebiliriz Grafikler bu çözünürlükte bile çok güzel gözüküyor, 50'' FullHD TV'de denedim onda bile sırıtmıyor çok çözünürlük, Paris zaten harika modellenmiş tablo gibi resmen, grafiklerde sinematik gibi olduğu için çok iyi görünüyorlar, özellikle HBAO+ çok gerçekçilik katmış oyuna bence kapatıp açınca farkediyorsunuz, olmazsa olmaz efektlerden diyorum.. Aşağıda birkaç resim koydum. Oynanış parkour sistemi yeni olduğu için göze hoş geliyor artık binalara inerken çıkarken farklı ve daha akıcı animasyonlar var sizi sıkmıyor. Dövüşlerde daha iyi olmuş karambole dalamıyoruz öyle eskisi gibi, birazcık daha akıllılar düşmanlar, dodge ve parry sistemi var ve gözüme çarpıp en çok hoşuma giden şey birinı bıçakladığımızda duvarlara kan sıçraması falan çok canlı hissettirdi bana önceki oyunlarda yoktu galiba Buglar var evet ama benim oynanışımı etkilemedi 2 saat boyunca bilmiyorum şanslıyım galiba ya da uygun ayarı bulmak lazım. Arada GPU kullanımı %50'lere falan düşüyor onu anlamadım ama birkaç patchle adam olur gibi oyun. Karakter olarakta daha pek tanıyamadım ama Ezio'nun gençliğiyle aynı oyunun giriş bölümünde, saçı giyinişi falanda Ezio'yu hatırlatıyor hatta, sadece Ezio'nun biraz daha nasıl diyeyim yumuşak huylusu Kısaca oyun benden her türlü oynanır notu aldı ACII gibi diyorlar görecez artık. Bugünlük benden bu kadar şu resimleri de koyayım hadi eyvallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 13 Kasım 2014; 5:46:48 >

• Bunlardan ultra'da benim aldığım SS'ler 4x MSAA açık, MSAA yerine FXAA kullansam daha fazla da FPS alırım istesem, ama görüntü keskinliğini azalttığı için tercih etmiyorum,yukarıda R9 290 ile düşük FPS aldığını yazmış birisi, aynı kartı kullanıyoruz ama aynı oyunu oynadığımızdan emin değilim. Yeni nesil oyun sizin neyinize, Ubisoft'un yerinde olsam oyunlara bu kadar emek vermezdim, oyunları değerlendirmek çoluk çocuğa kalmış. NPC sayısı fazla olmasına rağmen oyun gayet akıcı, ayrıca NPC'lerin hareketleri doğal çünkü özenle capture edilmiş, FC 4 çıkınca da bir sürü laf ederler alıştık artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Kasım 2014; 11:43:03 >

• Evet demek ki senin oyun gerçekten farklı. Bir sürü gamer sitesi oyunu inceledi oyuna verdikleri puanlar ortada. Her taraftan oyunun performans sorunları için şikayet yağıyor. Ps 4 donanım olarak xbox one dan daha yüksek olmasına rağmen oyun xbox one da daha akıcı ama sen buna rağmen ubisoft u savunuyorsun. Tamam oyunun grafikleri iyi hoş güzel, hikaye de iyi ama ben rahatça oynayamadıktan sonra ne yapayım öyle grafiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: warchief46

Evet demek ki senin oyun gerçekten farklı. Bir sürü gamer sitesi oyunu inceledi oyuna verdikleri puanlar ortada. Her taraftan oyunun performans sorunları için şikayet yağıyor. Ps 4 donanım olarak xbox one dan daha yüksek olmasına rağmen oyun xbox one da daha akıcı ama sen buna rağmen ubisoft u savunuyorsun. Tamam oyunun grafikleri iyi hoş güzel, hikaye de iyi ama ben rahatça oynayamadıktan sonra ne yapayım öyle grafiği.

Kimin ne puan verdiği zerre kadar umurumda değil, ben gördüğümü söylerim Ubisoft fanı falan da değilim. AC serilerinin hepsini oynamış biri olarak, bu detaylara göre optimizasyonun AC IV Black Flag'den daha iyi olduğunu bile söyleyebilirim rahatça, koyduğum SS'lerdeki GPU kullanımına bakın. Benim puanım tereddütsüz 9/10, sinematik bölümler ile hikaye ilerleyişi AC oyunları içerisinde açık ara en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Kasım 2014; 9:48:34 >

• Arkadaşlar oyun genel olarak oynanabilir derecede akıcı olmasına rağmen sinematiklerde yani ara videolarda feci şekilde fps düşüşleri yaşıyorum aynı sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı?
  • Update beklicez hocam bende de oyle genel olarak iyi fakat ara videolarda 7-10 fpsye dusuyorumm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 13 Kasım 2014; 8:50:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Evet beyler oyunu resmi olarak yayınlandıktan sonra yaklaşık 1-2 saat deneme fırsatı buldum, sonunda günlerdir kulaktan dolma bilgilerle eleştiren değil kendi tecrübesiyle yazacak biri olarak gözlemlerim şöyle; Öncelikle benim ekran kartı GTX 680M, masaüstü GTX 660'a denk 2 senelik bir kart, 1080p'de kaldırmıyor oyunu, yani ne kadar ayar kombinasyonu yapsamda 20-30 FPS'lerde gezdi ve 30 FPS'nin altı benim için kaldırmıyor demek. Bende 1600x900'e aldım çözünürlüğü. Environment ve Texture Quality Ultra High, Shadows High, HBAO+ ve FXAA ile oyunu 30-40 FPS'de oynayabiliyorum. Yani konsol çözünürlüğünde + PC Exclusive efektleri ile gayet oynanabilir bir FPS yakaladım, 1 senelik PS4'ün 20'lerde süründüğünü düşünürsek 2 senelik bir kart için gayet tatmin edici Optimizasyonu konsollardan daha iyi en azından diyebiliriz Grafikler bu çözünürlükte bile çok güzel gözüküyor, 50'' FullHD TV'de denedim onda bile sırıtmıyor çok çözünürlük, Paris zaten harika modellenmiş tablo gibi resmen, grafiklerde sinematik gibi olduğu için çok iyi görünüyorlar, özellikle HBAO+ çok gerçekçilik katmış oyuna bence kapatıp açınca farkediyorsunuz, olmazsa olmaz efektlerden diyorum.. Aşağıda birkaç resim koydum. Oynanış parkour sistemi yeni olduğu için göze hoş geliyor artık binalara inerken çıkarken farklı ve daha akıcı animasyonlar var sizi sıkmıyor. Dövüşlerde daha iyi olmuş karambole dalamıyoruz öyle eskisi gibi, birazcık daha akıllılar düşmanlar, dodge ve parry sistemi var ve gözüme çarpıp en çok hoşuma giden şey birinı bıçakladığımızda duvarlara kan sıçraması falan çok canlı hissettirdi bana önceki oyunlarda yoktu galiba Buglar var evet ama benim oynanışımı etkilemedi 2 saat boyunca bilmiyorum şanslıyım galiba ya da uygun ayarı bulmak lazım. Arada GPU kullanımı %50'lere falan düşüyor onu anlamadım ama birkaç patchle adam olur gibi oyun. Karakter olarakta daha pek tanıyamadım ama Ezio'nun gençliğiyle aynı oyunun giriş bölümünde, saçı giyinişi falanda Ezio'yu hatırlatıyor hatta, sadece Ezio'nun biraz daha nasıl diyeyim yumuşak huylusu Kısaca oyun benden her türlü oynanır notu aldı ACII gibi diyorlar görecez artık. Bugünlük benden bu kadar şu resimleri de koyayım hadi eyvallah

Hocam oyununuz orjinalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: baran b

Update beklicez hocam bende de oyle genel olarak iyi fakat ara videolarda 7-10 fpsye dusuyorumm

Bekleyelim bakalım :)

• Evet

• Oyun benim için oynanmayacak duruma geldi ne yazık ki...

Bir tane ana görevde bir yere zıplayınca bir anda loading ekranı geliyor ve sapıtıyor oyun. 10 kere denedim belki ama hep aynı sonuç ve ana görev olduğu için kalmış durumdayım o noktada...

İyi ki para vermeden önce (ki zaten indirim bekleyecektim) arkadaşın hesabından denedim. Şu an almayı veya oynamayı düşünmüyorum açıkçası uzun bir süre, herşey otursun, yılbaşı indirimleri gelsin bir daha düşünürüm.

Sizi bir arkadaşımla baş başa bırakayım bu arada. Kalbi olanlar bakmasın...

http://cloud-4.steampowered.com/ugc/50991716460791746/B32846C370A998DE918E898E52DB0D42C49B9D0B/
    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/50991716460829924/B70013A541A2176F4A7781AADE97B2AFDC1C19A8/
    http://cloud-4.steampowered.com/ugc/49865816554450206/EDA461B33DFBC8E46FD4BFD76654B5E125523D89/

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.