Şimdi Ara

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU] (56. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.182
Cevap
11
Favori
85.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14 dilde oyun satışa sunuluyor Türkçe yok :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

14 dilde oyun satışa sunuluyor Türkçe yok :S

yok arkadaş oyun satışı fln hikaye. tamamen yapımcının insiyatifine kalmış bir durum.

şu rezilliğe bak. iddaa ediyorum ülkemizdeki AC satışı rakımı, çevirisi yapılan bazı ülkelerden kesinlikle daha fazladır.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

14 dilde oyun satışa sunuluyor Türkçe yok :S

yok arkadaş oyun satışı fln hikaye. tamamen yapımcının insiyatifine kalmış bir durum.

şu rezilliğe bak. iddaa ediyorum ülkemizdeki AC satışı rakımı, çevirisi yapılan bazı ülkelerden kesinlikle daha fazladır.

Assassin's Creed: Unity (2014) [ANA KONU]

Az bak sen şu görüntüye .

Optimizasyon kötü , türkçeye destek yok. Oyun gıcık etti beni. sanırım bu oyunu oynanam . 7850 ve fx6100 var zaten oynatmaz gibi. boşuna akk tüketmeyelim

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    Her yorumumda mutlaka tecrübe edindiklerimi yazıyorum diğer insanlara yardımcı olsun diye, başklarının problemlerine çözüm arıyorum.. Bulduğum şeyleri yazıyorum hiçte boş değiller açtığım konulara gir bir bak istersen profilim başkalrı gibi gizli değil Herşey açık ve seçik.
    Sen ne yapıyorsun, durmadan bir şikayet, bir sinir hep negatif şeyler esas boş yorumlar böyle oluyor hiç çözüm arayışı içinde değilsin çünkü tek yaptığın saydırmak.

@busterr: bak işte adam ne yazmış.. oynanabilir seviyeye çekmişsin oyunu birkaç ayar kısarak o da olsun artık gtx 660 performansı bir notebook kartıyla... optimizasyonu gayet tatmin edici oyunun..
  • Txaa açık olduğu halde tırtıklanmalar göze çok batıyor.Sizde de mi öyle acaba?
  • siberarmi kullanıcısına yanıt
    2spooky4me
  • FPS düşmelerinin sebebi Apex Clothing ve Hairworks. Arada olan hafif takılmanın sebebi ise muhtemelen harddisk. Ubi gereksiz bir şekilde clothing ve hair'i yığmış oyuna. Bu da alt- orta seviye gpuların çuvallamasına sebep oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orjinal alanlar oyunun ana menüsünde versiyon kaç gözüküyor sizde ? 1.x.x olan yer.

Ben malum yerlerden edindim, açıkcası bende bu sunumların sorunlu olduğunu düşünüyorum. Bilindik release gruplarının hiçbiri el atmadı oyuna henüz. Stabil bi sunum yok ortada.

İlginç bi şekilde ara sahnelerde 15 FPS'ye kadar düşerken oyun içinde 30 FPS altına inmedim GTX 770 ile.

Bende malum sunumun sorunlu olabileceğini düşünüyorum, aynı sorunları Watch Dogs'da da yaşamıştım. Ubisoft bunu hep yapıyor önemli yamaları oyuna eklemeden çıkartıyor ki ilk bi korsancılar sürünsün, acı çeksin.

Güzel harekette bu süre zarfında orjinal alan adam da sövüyor oyuna.... İki ucu ..... değnek dedikleri bu olsa gerek.
  • Anlaşılan Ubisoft hisse senetleri düşünce açıklama yapma gereği duymuş. Keşke daha önce bunları yazsalardı insanların bu kadar tepkisine karşılık bir cevap vermemeleri hoş değildi. Yanlıştan dönmeye çalışıyorlar şimdi, umarım oyun düzelir.

Aşağıdaki açıklamanın özeti hataları ve performansı düzeltmekle ilgili çalışma yaptıkları.

http://assassinscreed.ubi.com/en-gb/news/news_detail.aspx?c=tcm%3A152-184353-16&ct=tcm%3A148-76770-32

In this blog post, we wanted to touch on the fixes to the game that we’re working on right now.

First, as a quick reminder, a Day 1 update has already been released which fixes a number of issues. Make sure your console or PC is connected to the internet to benefit from the update’s fixes.

We are currently working on our next update that will help address some of the specific issues some players are having, including:

Arno falling through the ground.
    Game crashing when joining a co-op session.
    Arno getting caught inside of hay carts.
    Delay in reaching the main menu screen at game start.
    In addition, we are already looking into many of the other issues you’ve told us about and we have more updates planned. This list doesn’t capture everything, but here are the most widely-reported problems we’ve heard about from you:

Frame rate issues.
    Graphical and collision issues.
    Matchmaking co-op issues.
    Helix Credits issues.
    We will be providing additional details in the coming days, so check back for updates. In the meantime, please continue to send us your feedback, and leave a comment if you have any questions for us.

-The AC Live Updates Team

• Evet şimdi yazdım bunu diğer konuya.. TXAA ilk defa kötü kullanılmış... sanırım oyun motoruyla alakalı.. watch dogstaki ve crysis 3 teki o kalite yok artı olarak çok fps yiyor.. tavsiyem (benimde yaptığım gibi) aa yı fxaa seçmek.. fps yemiyor ve tatmin ediyor.

aynen dostum çocuğun saçlarında mesela ara sahnede 15 fps oluyordu.. gereksiz abartmışlar saç simulasyonunu..

Evet cutscenelerde nedense öyle oluyor fps çok düşüyor ama oyun içinde en az 30 alıyorum bende.. neden böyle oluyor bilemedim halbuki cutscene de tek fark camera açısı yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 13 Kasım 2014; 11:43:19 >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Son sürüm 1.1.0 şuan.

• busterr kullanıcısına yanıt
    1.2.0 değil miydi?
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Bende 1.2.0 diye biliyorum orjinal için.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Hayır, changelog'u yayınlandı ama sürüm daha yayınlanmadı.

• venomtrk kullanıcısına yanıt
    O yerden düşme (çok sık oluyor, özellikle nedense görevlerde) ve saman balyasında yakalanma bugları nasıl geçmiş Q&A larından anlamak mümkün değil, ikisi de o kadar yoğun biçimde oluyor ki ve ana ilerleyişi baltalıyor...
    Adam gibi test etmeden sürüyorlar piyasa, oyuncular ayaklanınca da(daha doğrusu hisseler düşünce, %9 büyük firmalar için ciddi bir rakam) böyle "Damage control" metinlerini koyuyorlar önümüze. Aynısını 3. oyun içinde yaptılar ama gözle görünen bir gelişme olmadı.

1 saat maç arıyan co-op kısmını saymıyorum bile, şu multi maç ayarlama kısmını düzeltemedi gitti Ubisoft. Kaç oyundur aynı bela, en basit maç başlayana kadar çürüyoruz ekran karşısında en kalabalık günlerde bile, zaten 2-3 ay geçip yoğunluk azalınca bulunmaz oluyor maç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

1.2.0 değil miydi?

Hiçbiri 1.2.0 değil hocam, oyun orjinalse o yamayı kullanmak mümkün şu anda, ama yayınlandı mı bilmiyorum.

Bu update ile grafik menüsüne Tessellation da ekleniyor, ayrıca performans anlamında iyileştirmeler ve hata düzeltmeler mevcut.

http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-unity-pc-update-1-2-0-changelog-revealed-addresses-multi-gpu-issues/

Fixed crash when accepting invitation in specific cases
    Added NVIDIA technologies descriptions in advanced graphics page
    Improved performance in cinematic on low HW configurations
    (düşük donanımı olanlar için sinematik sahnelerdeki performans düzeltmesi diyor, burada herkez 1.1.0 korsan sürümü hakkında konuştuğu için normaldir)
    Fixed various Graphic issues
    Fixed various Input issues
    Fixed various Multi-GPU issues
    Fixed various UI issues
    Fixed various Uplay Invitations issues

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Kasım 2014; 11:59:28 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Ben de oyunu bir kaç hafta sonra denemek gerektiğini düşünüyorum. Önce Rogue'u indirip oynayacağım.

Rome 2 total war da ilk çıktığında bu haldeydi. Aylar sonra düzeltebildiler.

• Anladım, gene yukarda dediğime geliyor olay.

Kanser firma şu Ubisoft valla...
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Ara sahnede çizilen saç sayısı normaldekinden daha fazla olduğu için frame düşüşü çok oluyor. Aynı şey clothing içinde geçerli. Kıyafetin daha detaylı hareket etmesi gibi. Tomb Raiderdeki TressFX gibi düşün onda da yakın kameraya geçince eğer TressFX açıksa felaket FPS düşüşleri oluyordu. Hatta eskilere gidip Mafia 2'deki clothing örneğini bile verebiliriz.

• Oyunu 2 saat kadar deneme fırsatım oldu.Herkeste mi böyle bilmiyorum ama Fxaa,Txaa'dan çok daha iyi bir sonuç veriyor.Tırtıklanmalar Fxaa'da daha az oluyor.

Oyunu i5 4670k +gtx 770 4gb oc ile oynadım.

1920*1080p
    Gölgeler dahil her şey ultra
    Bloom açık
    Anti aliasing ise Fxaa
    Vsync açık 45-60fps. (Ara sahnelerde fps düşmeleri oluyor.) (Her şey aynıyken Txaa açtığımda 29-45 fps)

Bu arada saç ve elbise fiziklerinde sıkıntılar var.Kaplamalar ve gölgeler geç geliyor.Bu da oyun zevkini baltalıyor.Umarım düzeltirler.
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.