Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.693.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Google edition 1.5'te çok mu lag var, yoksa bana mı öyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cm13te en son burda bir arkadaşın verdiği ses zipini flashlamıştım ama onda da ses sona yakınken aşırılı cızırtı ses için güzel bir yol var mı hiç bozmak istemiyorum cm13teki rahatımı.

Görüntüden sıkılınca da temalarla mutlu ediyorum kendimi 😁😁

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceyhunc.

Merhaba. Google edition 1.5'te çok mu lag var, yoksa bana mı öyle geliyor?

Arada bendede oluyor suan cloudyg2 2.2 döndüm kitkatla anladimki kitkat bana goreymis mis gibi tavsiye ederim

• Iroot la telefonu rootladım kingroot program attı telefona bende aslında sevdim telefondaki sitem uygulamalarını temizleme root izni verme vs vardı. Bi gün sonra telefonda takılma donma vs. Ron stock 5.0 rootlu. Neyse baktım en son klavye geç açıldı anladım telefonda clean master benzeri program var. Çünkü root yokken bile bu belayı ancak o uygulama yapabildi. Supersu da yoktu menüde ama rootlu telefon hemen flashladim Supersu sonra baktım kingroot kendinden gitmiş ve şu an telefon cillop gibi.
    Greenify xposed ile süper uyumlu oldu bide.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    İos arası mı:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet, temmuzdan beridir :)
    Aşırı şarja ihtiyacım olduğunda G2 kullanıyorum ara sıra o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

Iroot la telefonu rootladım kingroot program attı telefona bende aslında sevdim telefondaki sitem uygulamalarını temizleme root izni verme vs vardı. Bi gün sonra telefonda takılma donma vs. Ron stock 5.0 rootlu. Neyse baktım en son klavye geç açıldı anladım telefonda clean master benzeri program var. Çünkü root yokken bile bu belayı ancak o uygulama yapabildi. Supersu da yoktu menüde ama rootlu telefon hemen flashladim Supersu sonra baktım kingroot kendinden gitmiş ve şu an telefon cillop gibi.
    Greenify xposed ile süper uyumlu oldu bide.
    Arkadaşlar merhaba.

En son Cheloz Teamin romundaydım. Herşey çok güzeldi, özellikle batarya çok iyi gidiyodu ancak Cloudy romlarında olan kasıntı, yavaşlık bunda da başladı. Bunun sebebide ux4.0 sanırım.

Normalde Srkg2 ultralite versyonunda stock rom için yapılmış modları yüklüyordum ve çeşitli çeşitli hatalar alıyordum. Kara kara rom arama sebebimde buydu.
    Bugün birde debloated edilmemiş stock versyonu flashlayayım dedim ve nihayet istediğim modları hatasız çalıştırabildim.
    Şuan 30h romu kurulu telefonumda ve şu modları yükledim.

* Lg g4 weather
    * Lg g4 lockscreen ve hava durumu animasyonları ( Kendi lockscreen iğrenç ötesi, saat yuvarlak içinde ve yazılar çok küçük + Hava durumu animasyonları bu modu yapmadığım zaman çalışmıyor ki bu benim için çok önemli
    * Tinted Navbar
    * 36 dpi navbar
    * Full screen caller id ( arayan resmini büyük gösterme )
    * lg g4 lockscreen flashladığım için üst barın dpi düşüyordu. Bu yüzden lg g4 lockscreen zipinin ardından, cloudy romlar için yapılmış stock dpi status barı flashladım.
    * Xcam driver
    * Bunlara ek olarak Dormanx 9.1

Bu ayarlamaları yaptıktan sonra sd maid programı ile Lg nin ve Google ın bazı uygulamalarını dondurdum ya da sildim.

Dormanxin kendi uygulamasından tüm işlemci frekanslarını 1900 e düşürdüm. (çok etkisi oluyor. )
    Xcam settingsden gerekli ayalarlamaları yaptım . ( Shutter ayarları, contrast, saturation, gibi ayarlar. İsteyen olursa bu ayarları ss olarak atarım. )

Telefonumun şuan ki hali oldukça hoşuma gitti açıkçası . Gereksiz hiçbirşey yok. Sade ve görsel olarak tatminkar.
    Üstelik kilit ekranı hava durumu animasyonları da olması gerektiği gibi çalışmakta.

Belki işinize yarar , sizlerde benim gibi rom aramaktan sıkılmışsınızdır diye deneyimlerimi paylaşayım dedim.

Eğer isteyen arkadaşlar olursa yeni bir konu açıp Stock romda kullanılan modları ve gerekli ayarlamaları daha detaylı olarak açıklarım.

• Tabikide çok iyi olur. Bekliyoruz.

• google edt. 1.5 pil perfomansı bana özel mi bilmiyorum ama çok kötü gibi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khiron K kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle. Pek isinamadim. Stock KitKat daha iyiydi.

• Yeni konu yada burasi mutlaka paylasmalisin hocam. Ayrica seyi soracaktim quick windowda hangi uygulamalar var ve ekleme yapabilir miyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

Arkadaşlar merhaba.

En son Cheloz Teamin romundaydım. Herşey çok güzeldi, özellikle batarya çok iyi gidiyodu ancak Cloudy romlarında olan kasıntı, yavaşlık bunda da başladı. Bunun sebebide ux4.0 sanırım.

Normalde Srkg2 ultralite versyonunda stock rom için yapılmış modları yüklüyordum ve çeşitli çeşitli hatalar alıyordum. Kara kara rom arama sebebimde buydu.
    Bugün birde debloated edilmemiş stock versyonu flashlayayım dedim ve nihayet istediğim modları hatasız çalıştırabildim.
    Şuan 30h romu kurulu telefonumda ve şu modları yükledim.

* Lg g4 weather
    * Lg g4 lockscreen ve hava durumu animasyonları ( Kendi lockscreen iğrenç ötesi, saat yuvarlak içinde ve yazılar çok küçük + Hava durumu animasyonları bu modu yapmadığım zaman çalışmıyor ki bu benim için çok önemli
    * Tinted Navbar
    * 36 dpi navbar
    * Full screen caller id ( arayan resmini büyük gösterme )
    * lg g4 lockscreen flashladığım için üst barın dpi düşüyordu. Bu yüzden lg g4 lockscreen zipinin ardından, cloudy romlar için yapılmış stock dpi status barı flashladım.
    * Xcam driver
    * Bunlara ek olarak Dormanx 9.1

Bu ayarlamaları yaptıktan sonra sd maid programı ile Lg nin ve Google ın bazı uygulamalarını dondurdum ya da sildim.

Dormanxin kendi uygulamasından tüm işlemci frekanslarını 1900 e düşürdüm. (çok etkisi oluyor. )
    Xcam settingsden gerekli ayalarlamaları yaptım . ( Shutter ayarları, contrast, saturation, gibi ayarlar. İsteyen olursa bu ayarları ss olarak atarım. )

Telefonumun şuan ki hali oldukça hoşuma gitti açıkçası . Gereksiz hiçbirşey yok. Sade ve görsel olarak tatminkar.
    Üstelik kilit ekranı hava durumu animasyonları da olması gerektiği gibi çalışmakta.

Belki işinize yarar , sizlerde benim gibi rom aramaktan sıkılmışsınızdır diye deneyimlerimi paylaşayım dedim.

Eğer isteyen arkadaşlar olursa yeni bir konu açıp Stock romda kullanılan modları ve gerekli ayarlamaları daha detaylı olarak açıklarım.

Modları bende merak ediyorum. Weather eklentisi xposed ile çakıştı mı ayrıca. Çünkü xposed kurarken weather ve quickqindow eklentisini silmem gerekti.

• Khiron K kullanıcısına yanıt
    Pil kalibrasyonu yaptınız mı?
    Markette batery calibration.

• karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Yaptım ancak bi' fayda etmedi.
  • Tam aradığımız bu ışte

Senden konu bekliyoruz kardeş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Tam aradığımız bu ışte

Senden konu bekliyoruz kardeş
    G2 için en iyi rom bence GE 1.5 gayet temiz ve diğer romlar gibi bir süre sonra ağırlaşmaya başlamıyor. Her zaman stabil. Aynı zamanda hiçbir sorununu görmedim. GE'yi ilk çıktığından beri kullanıyorum. Özelliklede diğer romlara göre hızlı şarj oluyor, şarj makinesi biraz daha fazla ısınıyor ama telefon çok daha çabuk doluyor. 5 Saat alıyorum ekran süresi yüzde 40 parlaklık ve full wifi ile, benim için yeterli bir süre. Kurduktan sonra batarya kalibre olayını yapın.

Bu mesaja eklenen görseller:

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkant Ayhan Karabudak -- 29 Şubat 2016; 15:31:11 >

• Beyler hala 4.2 kullanıyorum bi rom önerinde bitsin bu işkence

• Beyler cm13'de sanal tuşları gizleme konusunda kimsenin bir fikri yok mu? 2.parti yazılımlar vardı hatırladıgım kadarıyla onlara bile razıyım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler cm13'de sanal tuşları gizleme konusunda kimsenin bir fikri yok mu? 2.parti yazılımlar vardı hatırladıgım kadarıyla onlara bile razıyım artık.

Buildpropdan yazılımsal tuşların kodunu bul kaldır. hw mainkeys diye başlayan bi kod olacak.

• Stock rootlu 5.0 sürümüne görüşme kaydedici nasıl ekleyebilirim cloudy g2 3.3 te gömülüydü konuşurken kaydet tuşu vardı.

• 
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.