K

Yüzbaşı
30 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 101 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Hem operatöre hemde satıcılara soruyorum tam bir muallak.

Net bir cevap alamadım.

Merhabalar arkadaşlar.

İkinci el ipad pro 12.9 2 ci nesilmi alayim yoksa 0 ipad 9mu.

İpad pro ekrani 120hz olmasi ve 12.9" olması ilgimi.cekti.

Kullanım amacım macbook proda ikincil ekran ve pencil ile birseyler karalamak.

Daha once iPad kullanmadım, karar veremedim.

Bir arkadaşım youtube üzerinden gönderdiği videoları indirmem gerekiyor.

Videoları gizli olarak gönderdi görüntüleyebiliyrum ama hiçbir indirme programıyla indiremedim IDM dahil.

Sanırım Eylulden itibaren youtube gizli videoları indirme yolunu kapamış.

Bir arkadaşım youtube üzerinden gönderdiği videoları indirmem gerekiyor.

Videoları gizli olarak gönderdi görüntüleyebiliyrum ama hiçbir indirme programıyla indiremedim IDM dahil.

Sanırım Eylulden itibaren youtube gizli videoları indirme yolunu kapamış.

Selamla arkadaşlar uzun zamandır gerek ftp şifrelerimi gerekse bankacılık gibi işlemlerde kullandığım şifre ve notları saklayacak yazılım arıyorum. Geneli sürekli aylık ücret istiyorNsecure yazılımı tek seferlik istiyor.
Yazılımı kullanna varmı aramızda. Pek kntak nosu veya canlı destek gibi şeyler görmedim.
2020 polo dsg aracımı satıp 2014 model selective 1.6 benzinli Ford Kuga almak istiyorum.
Aramızda kullanan varmı. Yakıt hariç eksi yönleri nelerdir. Kronik sorunları varmı.
Değerli arkadaşlar 25 yıldır windows işletim sistemi kullana biri olarak Macbook proya geçiş yaptım.
Fakat klasorlere hızlı ulaşma, kes yapıştır, photoshoptaki kısayollara alışamadım.
Manuel vitesten otomatiğe geçer gibi olur diye anlatmışlardı.
Ama windowstaki o seriliği yakalayamıyorum. Ne mausuna ne klavyesine alışabilmiş değilim.
Delete tuşu için fn+backspace yi bile yeni öğrendim.
İkici el sitesinde aynı araçtan 50 60 adet varken dizel otomatiğinden 1000 küsür adet var.
Bayilerin ellerinde de 1 ay sonrasına var şuan. Ve 174.000 fiyat veriyorlar. Liste fiyatı 180bintl.
Bi tuhaflık var ama çözemedim.
Bugün Isparta'dan Antalya gelirken saat yapılan asayiş kontrolünde ön camında 0.5 numara cam filmi olduğu için ceza kesmek istediler veya filmi sökmek istediler ben de filmi sökün dedim.
Hatta polis cam filmi olup olmadığını anlamak için tırnağıyla pencere kenarında kazıyarak anladı.
Bir şekilde yeni bir talimat gelmiş. Allah'tan 3 m veya llumar gibi pahalı değildi..

Araçta koyu bir film yok bu hafta içerisinde aynı yerde 3 kere geçtim ilk defa başıma geldi.

Temmuz ayı başında Antalya Belek Voyage Otelde 2 kişilik 7 Gecelik tatil fiyatı %24 indirimle 25.536tl gibi fiyat veriyor.

Fiyata ETS tur üzerinden baktım. Bu kış otelde konaklamıştım hoşuma gitmişti. Fiyatlar böyle değildi , Tekrar bakayım dedim, fiyatlara inanamadım.

Ekran görüntüsünü paylaşıyorum. Birkaç otelden daha görüntü aldım.

2020 Turizm sezonu Temmuz iç pazar fiyatları SS'li

Hakkında
Meslek: Multimedia designer
Forum İkinci El İmzası:
Alış veriş yaptıklarım - zoece (wireless adaptor) - kurs@tz (raptor hardisk) - hasskabal - (raptor hardisk)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 588
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 53.174 (Bu ay: 1.244)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 352 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.