Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3292. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
36 Misafir (21 Mobil) - 15 Masaüstü21 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.690.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32903291329232933294
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ndm 2.4 romunda dori kerneli yükleyeceğim bi ayar yapayım mı yoksa flashlayıp bırakayımmı
  • Şu bildirim ledinin takılı kalması çıldırtıyor beni. Nezaman çözecekler acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mekaniktr M kullanıcısına yanıt
    Direk flasla hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Şuan cyanogenmod 13 kullanan var mı? Ilk ciktiginda deneyeyim dedim çok kotu durumdaydı.

Ekran kilitliyken WiFi arada gidiyor. Onun haricinde nova launcher ile on numara rom.
  • Telefona twrp recovery yükledim ve daha sonra security hatası verdi. sonra recovery menüsünden wipe yaptım security hatası gitti fakat lg logosunda takılı kaldı. yükseltme hatası kurtarma yaptım ROOtlI olduğu için olmadı. ne yapmam gerekiyor acil yardım istiyorum.İnşallah ilgilenen biri çıkar...
    ACİL YARDIM LÜTFEN ....
  • mriron_ kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir?

Uyumsuz twrp kurdu iseniz olabilir bu durum, kitkat ve lolipop için ayrı versiyonlar var, Autorec ile kurunca farklı kernel yükleniyor, genel sebep bu yüzden oluyor... Siz wipe yapınca sistem silindiğinden açılmıyordur telefon...
    Neyse çözüm olarak 3 yol var
    1) Flashtool ile stok rom yüklemek(Download moda almak şart bunun için)
    2) Tot yöntemi (bunun içinde download mod şart)
    3) Flashbable rom atmak (bunun için recovery moda, Twrp ye girmek lazım ve eski sürüm twrp ise otg kablo ve usb bellek gerek, yeni sürümse mtp modu üzerinden dosyayı telefona atıp oradan yükleme yapabilirsiniz)

Flashtool için link
    http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm
    Tot yöntemi için link
    http://forum.donanimhaber.com/m_92836689/f_//tm.htm#92836689
    Flashable zip ler için link
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383

• quote:

Orijinalden alıntı: Japan

quote:

Şuan cyanogenmod 13 kullanan var mı? Ilk ciktiginda deneyeyim dedim çok kotu durumdaydı.

Ekran kilitliyken WiFi arada gidiyor. Onun haricinde nova launcher ile on numara rom.

Peki guncellemeler icin cyandelta kullaniyormusunuz? Ben denemiştimde pek işe yaramamıştı.

Edit: birde cm 13 de sanal tuşları oyunlarda gizleyememek buyuk problem. Siz nasil hallediyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 28 Şubat 2016; 16:47:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Şu bildirim ledinin takılı kalması çıldırtıyor beni. Nezaman çözecekler acaba.

Çözülmeyecek malesef. G2 tamamen ıskartaya çıkan bir model oldu G5 ile birlikte. LG nin umurunda bile degiliz.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Geliştiriciler birşeyler yapar diyordum ama onlardan da ses yok. Değişim zamanı geldi. Fakat para yok artık seneye yenileriz Allâh nasip ederse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Uyumsuz twrp kurdu iseniz olabilir bu durum, kitkat ve lolipop için ayrı versiyonlar var, Autorec ile kurunca farklı kernel yükleniyor, genel sebep bu yüzden oluyor... Siz wipe yapınca sistem silindiğinden açılmıyordur telefon...
    Neyse çözüm olarak 3 yol var
    1) Flashtool ile stok rom yüklemek(Download moda almak şart bunun için)
    2) Tot yöntemi (bunun içinde download mod şart)
    3) Flashbable rom atmak (bunun için recovery moda, Twrp ye girmek lazım ve eski sürüm twrp ise otg kablo ve usb bellek gerek, yeni sürümse mtp modu üzerinden dosyayı telefona atıp oradan yükleme yapabilirsiniz)

Flashtool için link
    http://forum.donanimhaber.com/m_88585450/tm.htm
    Tot yöntemi için link
    http://forum.donanimhaber.com/m_92836689/f_//tm.htm#92836689
    Flashable zip ler için link
    http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-stock-30d-flashable-zip-t3070383

otg ile cloudyg2 3.3 flashladım fakat logo gidip geliyo twrpye giremedim. direk otg den flashladığım için mi oldu acaba telefon hafızasına atmam gerekiyor mu

hocam hangi twrp yi hangi yolla yüklediniz, gidip gelme varsa bootloader uyumlu olmayabilir...

https://mega.nz/#!YNMmWKoJ!h2siD4om0jKPkrTA4mSpCrdHvMBIY3Bv3aXIQxMDKQo

Twrp den şunu flash layın üstüne...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

hocam hangi twrp yi hangi yolla yüklediniz, gidip gelme varsa bootloader uyumlu olmayabilir...

https://mega.nz/#!YNMmWKoJ!h2siD4om0jKPkrTA4mSpCrdHvMBIY3Bv3aXIQxMDKQo

Twrp den şunu flash layın üstüne...

hocam powere basınca logo gidip geliyor.twrp den cloudyg2 3.3 yükledim.
  • quote:

quote:

quote:

Peki guncellemeler icin cyandelta kullaniyormusunuz? Ben denemiştimde pek işe yaramamıştı.

Edit: birde cm 13 de sanal tuşları oyunlarda gizleyememek buyuk problem. Siz nasil hallediyorsunuz?

Cyandelta olmazsa olmaz aga romun sadece guncellenmis yerlerini indirip yukluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

quote:

quote:

quote:

Cyandelta olmazsa olmaz aga romun sadece guncellenmis yerlerini indirip yukluyo

cyandelta nın amacı bu zaten 200 mb'ın hepsini indirmeyip gerekli kısımlarını indirmek. her seferinde 200mb indirmek mantıksız zaten.

• G2'nin şarjının kıymetini bilin arkadaşlar. G4'de gözünün önünde eriyip gidiyor :) Lanet olsun 2k saçmalığına.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Led hocam G5 düşünüyor musun

• Dorimanx kernlde cihaz en ufak isinmada thermal throttlinge giriyordu ve islemci 1036mhz yi gecmiyordu. Buda performans kayiplarina neden oluyordu. Bugun sans eseri dorimanx uygulmasinda gezinirken cpu hotplug kisminda Hotplug driverini Intelligent hotplug ayarlamamla bu sıkıntım çözüldü. Islemciyi 2.5 GHz de kullanmama rahmen eskisine nazaran neredeyse hic thermal throttlinge girmiyor. Dorimanx kernel kullananlarin o seçeneği guncellemesini oneririm.

• Yok hocam, bir iki sene android kullanmayı düşünmüyorum :)
    Hali hazırda canım çekerse diye G2 duruyor kenarda :)
  • quote:

quote:

quote:

Cyandelta kullanmadım hiç, haftalık güncelliyorum telefonu.

Sanal tuşlar hakkında, oyun oynamıyorum bilemeyeceğim..

• 
Sayfa: önceki 32903291329232933294
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.