Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.365
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolasın hocam o zaman hemen sipariş vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Sağolasın hocam o zaman hemen sipariş vereyim
    Selamun Aleyküm

Arkadaşlar enparada nasıl bir sözleşme var? İstedigimiz zaman kapatabiliyormuyuz. Mecburi kullanma süresi vs var mı?
  • arkadaslar ben turkcellmagaza dan encard ile alisveris yaptim iade gelir degil mi ilk defa kullandim da encardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaslar ben turkcellmagaza dan encard ile alisveris yaptim iade gelir degil mi ilk defa kullandim da encardi

Bir arkadas geldigini söyledi.

• teknobiyotik'den iade alan oldu mu beyler
  • sanalpazardan iade geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞahEser

sanalpazardan iade geliyor mu?
    sistemhost.com dan aldığım hosting paketine %20 enpara iadesi geldi bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

sistemhost.com dan aldığım hosting paketine %20 enpara iadesi geldi bilginize.

Alıntıları Göster
    D&R dan 524 liralık alışveriş yaptım, 100 lira iademi geçen hafta aldım. Ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: illest

D&R dan 524 liralık alışveriş yaptım, 100 lira iademi geçen hafta aldım. Ekleyebilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaşlar enparadan bu ayın 6'sında 67 lira iade aldım; bir şey sormak istiyorum.Benim işlemlerim hep tek geçişti.Şuan bir makine almak istiyorum.Ödeme esnasında taksit de soruyor ya taksitli ödeme seçeneğini seçsem de para iadesi alabiliyor muyum? Yoksa iade alma için tek geçmem mi gerekir.

Edit: Alamıyormuşum, Türküz ya yazdıktan sonra okudum :) Ben dönene kadar cevap yapışmış zaten teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarzero -- 8 Aralık 2013; 23:03:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Merhaba arkadaşlar enparadan bu ayın 6'sında 67 lira iade aldım; bir şey sormak istiyorum.Benim işlemlerim hep tek geçişti.Şuan bir makine almak istiyorum.Ödeme esnasında taksit de soruyor ya taksitli ödeme seçeneğini seçsem de para iadesi alabiliyor muyum? Yoksa iade alma için tek geçmem mi gerekir.

konunun başını okuyup öyle sorsan keşke
  • ardaalisahin kullanıcısına yanıt
    Turkcell mağazada 3D vardı diye hatırlıyorum yani kampanya kapsamındadır.
  • En para bu ay son iade olayı seneye inş guzel bisey cikartir

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

En para bu ay son iade olayı seneye inş guzel bisey cikartir
    beyler enpara tekrardan sahibinden de geçmeye başladı mı ya bilgisi olan var mı?

gg ye geri geldi ama sahibinden hakkında bilgim yok.
  • Sahibinden tekrar geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

Sahibinden tekrar geçerli.
    Digiturkplay.com.tr 'de geçse keşke enpara ama desteklemiyor..İnş. yakında olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

Digiturkplay.com.tr 'de geçse keşke enpara ama desteklemiyor..İnş. yakında olur.

Alıntıları Göster
    beyler ana başlık haricindeki hangi yabancı sitelerde geçiyor bu indirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

beyler ana başlık haricindeki hangi yabancı sitelerde geçiyor bu indirim?

Alıntıları Göster
    3 ay babalar gibi kampanya yaptık bir daha size kampanya yok diyecekler diye korkuyorum. Bari ara ara %5 falan verseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

3 ay babalar gibi kampanya yaptık bir daha size kampanya yok diyecekler diye korkuyorum. Bari ara ara %5 falan verseler.

Alıntıları Göster
    paypal uzerinden yapılan alısverişler gecerli mi?
  • www.gold.com.tr/sony-xperia-l-siyah-cep-telefonu_u

Bu telefondan alacağız ama % 20 olayi bu ürün için gecerlimi acaba. Çünkü hali hazırda indirimli ürün olarak geçiyor telefon

• www.gold.com.tr/sony-xperia-l-siyah-cep-telefonu_u

Bu telefondan alacağız ama % 20 olayi bu ürün için gecerlimi acaba. Çünkü hali hazırda indirimli ürün olarak geçiyor telefon

• 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.