Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    faturalara öderken 3D secure işlemi yaparak mi ödüyorsunuz siz ? Bizde biliyoruz faturalarda %20 gelmediğini. ben öteki arkadaşa dedim gitti gidiyor sorusuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

gözünüz kaldı heralde beyler sırayla kartları sokup paraları alacaktım ama kartın 1ini soktum geri gelmedi. bankamatik yuttu kartı. yuttuğu kartta ölen dedemin üzerine açtığım karttı. geri de alamam. 100 lira zarardayım :( dedem hayatta olsaydı şimdi bi işi de beceremiyosun diyip yüzüme tükürürdü

Yalanın da bu kadarı, ölmüş insana kart vermez bankalar, Mernis denen sistem ile herşeyi sorguluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

faturalara öderken 3D secure işlemi yaparak mi ödüyorsunuz siz ? Bizde biliyoruz faturalarda %20 gelmediğini. ben öteki arkadaşa dedim gitti gidiyor sorusuna

Yok ben 5D sekür kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteininTorunu

ben geçen ay denemiştin trendyol'dan olmamıştı. demekki artık oluyor.

Evet, ilk ay da gecmemisti. Benim ilk denedigim sitelerdendi. Simdi kullanilabilmesi cok cok iyi oldu. Tesekkurler bilgilendirme icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GG'den 50 TL'Lik faturalı alışveriş yapmıştım, Enpara kartıma 10 TL geri yüklemişler. Beklemiyordum, şaşırdım :)
  • Beyler enparanin nerelerde gecerli oldugunu nereden ogrenebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında artık orada geçerli değil diyorlardı enpara için ama sizin açınızdan sevindim
  • Gittigidiyor da geçerli mi ?
  • Bugün trendyol'dan alışveriş yaptım 3d secure yaparak yaptım işlemi.

Trendyol'dada geçiyor sanırım. Buradan alışveriş yapıp parası yatan oldumu?
  • arkadaşlar n11.com dan aşağıdakı telı alıcam.elinde indirim kuponu ve enpara karti olanlar benimle irtibata geçerse sevinirim.

http://www.n11.com/gene...elefonu-pembe-P16355534

GÜNCEL İLAN REFERANS VERİLECEKTİR
  • gittigidiyorda enpara sekmesi var iade alabılırsınız diyor. sanırım tekrar geçiyor.
  • Hepsi burada.com üzerinden alışveriş yapıp iadesini alabilen var mı? Daha önce heralde sorun yaşayanlar olmuş bu son yapılan ödemelerde bir sorun yaşayan oldu mu?
  • Modagram ilk sayfada yazıyor ancak bkm ya da 3d ödeme göremedim, yardımcı olabilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Hepsi burada.com üzerinden alışveriş yapıp iadesini alabilen var mı? Daha önce heralde sorun yaşayanlar olmuş bu son yapılan ödemelerde bir sorun yaşayan oldu mu?

Bende bu ay ilk defa alış veriş yaptım Hepsi burada.com dan enpara iadesi ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.
  • şu kampanyayı uzatsalar 1 sene daha ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: knnkln

quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Hepsi burada.com üzerinden alışveriş yapıp iadesini alabilen var mı? Daha önce heralde sorun yaşayanlar olmuş bu son yapılan ödemelerde bir sorun yaşayan oldu mu?

Bende bu ay ilk defa alış veriş yaptım Hepsi burada.com dan enpara iadesi ile alakalı bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar.

Bende bu ay hepsi burada.com'dan en para ile alışveriş yapacağım. Ödemelerde sorun yaşayan arkadaşlar varsa yazarsanız memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    ben hepsiburada.com uzerinden kasim ayi iadesi aldım oluyor.
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    evet 3D oluyor modagram
  • Kredi kartından mı banka kartından mı ödeme yapmak gerekecek?

Edit: kredi kartından girdim 3d çıktı ve onay verdi, teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevenashty -- 8 Aralık 2013; 16:52:22 >
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Enpara kart oluyor işte.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.