Bildirim
amd radeon hd 7800 sorunu

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaşlar özür dilerim hd 7870 pcs imiş ekran kartım. Donanım olarak 7800 gördüğü için öğle yazdım kasanın içine açıp makmak aklıma gelmedi.Pek bilgi sahibi olduğum söylemez bu konuda _____________________________ kapanmayan tek parantez -
ekran görüntü ayarlarından. Ayarlar sekmesine girin ve 1-2 monitör resimi görüceksiniz. 2. monitörüde orada aktif edin. Çalışması lazım _____________________________ -
_____________________________ kapanmayan tek parantez -
Yardım edecek kimse yok mu arkadaşlar ? _____________________________ kapanmayan tek parantez -
quote:
Orijinalden alıntı: devrim_er
Tekrardan merhabalar.
Ekran kartım tamire gitti yerine amd hd 7850 sapphire ekran kartı verdiler. Yalnız Aynı Sorun Devam Ediyor.
Sürücülerini güncelledim Catalyst sürümünü güncelledim ( Aklınıza gelirse eğer burnuma iyice çektim suyu )
ama olmayınca olmuyor işte :)
Hocam neden alt model verdiler size?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok _____________________________ kapanmayan tek parantez -
quote:
Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok
Nasıl yani 7870 pcs yerine 7850 verip üstüne 120 tl mi aldılar ?_____________________________ Asus Maximus IV Gene-Z Gen3//İ7 2600k 3.40 Ghz//Nochuta Nh-D14//8gb (4*2) Corsair Vengeance//His 4870 512 Mb 256 Bit//Samsung 160 Gb Hdd//450 Watt Psu// -
quote:
Birde üstüne benden 120 tl ücret aldılar. Bu bir üst modeli diye . Pek fazla donanım bilgim yok
Geçmiş olsun sizi bi güzel ***_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X